Pori cruising night & garage party 23.9.2006!

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Yogi, 17.8.2006.

 1. GoGoRocker

  GoGoRocker 3rd gear  MITENNII IHMISET?! :rotfl: :poff: :oops: :eek:
   
 2. HornetRWB

  HornetRWB Gearhead

  tehokkaan saunaillan jälkeen ei kerettykään kruisinkiin mutta bileet nähtiin alusta (nojoo melkein) lähtien. meininkiä riitti ja ilmapiiri oli viimisen päälle. laadukasta jatkoa porin aiemminkin komioille tallipileille. kiitokset itsekullekkin puuhamiehelle 8)
   
 3. ChevyTypy

  ChevyTypy 1st gear

  Doddiii!!!!

  KIITOS KAIKILLE!!! Ei voi muuta sanoa...Nää bileet suju kyllä täydellisesti! Yhteistyöllä se homma pelaa..Bileissäkin..heh..Sen siinä oppi ettei kannata mennä ekana makkarakiskalle jonottamaan kun joutuu juoksuplikaksi pojille...no, lasku tulee perästä!!! 8)
  Koskas seuraavat isommat cruisailut sitten pidettäs Porissa, aika moni tänne meinaan eksy muiltakin paikkakunnilta??? Laskiskelin että letkaankin eksyi noin 70 autoa ja osa jäi vielä ABC:n pihaankin höpöilemään....Mites ois pikkujoulut....hmmmmm..... :pinup:
   
 4. NY stw 62

  NY stw 62 1st gear

  Olihan hauskat hipat...! Näitä hei lisää! Oli muuton iha kivaa noin selvästäpäästäkin... Ainoo vaan et se ainoo juotu olut vei äänen...(tiedä sitten oliko hyvä vai huono asia...) Juu tosiaan mentiin mamman kans makkara ostoksille ekana ja tulipa siinä tunninverran makkaroita käänneltyä. :oops: Kääntökäsi on ny sitte reenattu ens kekreihi :eek: . Huvittipa toi et se takapiha näyttää tyhjänä melko kookkaalta mut kun sinne rupee autoja tulemaan ni ahtaaksihan se kävi... KIITOOSH! ja kumarrus. :odroll: 8)
   
 5. MH

  MH 3rd gear

  Kiitos kyydeistä pilepaikalle ja pois, komiat tallitilat ja hyvä meno oli aamuun asti.
  Multa ei ihan hirvesti menny rahaa, setelit oli vaan vaihtunut kiloon kolikoita :rotfl: .
   
 6. GoGoRocker

  GoGoRocker 3rd gear


  Perus krapula keiju...


  Kiitokset erittäin paljon KARHU MC:n jäbille pikku jeesistä!!!
   
 7. landau

  landau 1st gear

  mulla on vieläkin huono olo :oops: :oops:
  varmaan johtuu ku voortin laturin remmi luisti koko illan ja levitti kumin krääsää sisälle. ? mutta kiitos hienot oli pippalot!!
  koska seuraavat on?? 8)
   
 8. Ahis

  Ahis Gearhead

  6.10 ajellaan taas, tosin ilman bileitä...
   
 9. OpaS

  OpaS Gearhead

  Teidän retkikunta lähti klo 04:56. Mulla on todisteita, kjäh kjäh...

  Joo. Cruisinki jäi sitten näkemättä ja kokematta, mutta Noormarkussa oli kyllä sellaiset pippalot että muistetaan pitkään ja hyvällä. Kiitoksia vaan kaikille osapuolille noin niinkuin Mr. Milkbox & his Minionsin(kin) puolesta.
   
 10. Yogi

  Yogi Gearhead

 11. Ahis

  Ahis Gearhead

  Noinko aikasin jo lähettiin? Todisteet pöytään Opa!
   
 12. GoGoRocker

  GoGoRocker 3rd gear

  Sellanen asia viälä että jos siitä joskus sattuu ohi meneen joskus harraste kavereita vko.loppusin ja näyttäs et olis tallilaisilla meno päällä ni tervetuloo ottaan yks tai kakskin bissee... ROCK! Ja Amitzulle sen verran et : TSING TSONG HUJA!!! :x :lol:
   
 13. amitzu

  amitzu 1st gear

  Täytyy varmaan sun hojo-hojo-toiveesta esiintyä taas joskus mustassa peruukissa 8) Opan todisteet on kyllä tapansa mukaan olleet pelottavia, mitä lie nyt tallentunut aparaatteihin... (Junnu-boy, kukas nyt muistelee vanhoja)
   
 14. amitzu

  amitzu 1st gear

  No täytyy myöntää että ainakin yhestä vähän sun näkösestä apinastakin löytyy kuvamateriaalia :rotfl:
   
 15. GoGoRocker

  GoGoRocker 3rd gear


  LOISTAVAA :rotfl:
   
 16. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  muuten mahtava reissu mutta jo tulo matkalla meinas ongelmat alkaa... Perskeleen tuulilasin ylälista lens taivaantuuliin. etsinnöistä huolimatta ei silloin vielä löytynyt.

  Mutta kiitokset bailuista ym ym.

  Listan haku reissu vissii eessä =(
   

Kerro tästä muillekin!