Power Meet 2017, Västerås vs. Lidköping

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Heikki, 31.10.2016.

?

Kumpaan osallistut, jos molemmat järjestetään?

 1. Lidköping

  13 ääntä
  14,4%
 2. Västerås

  77 ääntä
  85,6%
 1. puusilmä

  puusilmä Gearhead

  Tarkoitus olisi lauantaina poiketa Västeråsissa. Olen ihan käyttiksellä liikenteessä nyt niin mitenkäs se kuvio meneekään siellä lentokentällä? Kerran olen ollut aikaisemmin yleisönä mutta siitä on jo aikaa varmaan 15 vuotta, niin on hieman systeemit unohtunut.

  Yleisöparkista taisi mennä maksu, mutta muistelen että siellä oli vielä erikseen jokin aluemaksu? Ja jos sinne alueelle on eri maksu, niin pääseeköhän sieltä käymään autolla välillä? Pitkä päivä tiedossa, niin olisi hyvä päästä pureen evästä autolle.
   
 2. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Täällä ollaan oltu jo koko päivä, aurinko paistaa ja naama on kuin nasaretin vaakuna. Porukkaa ja autoja on aivan sairaasti..
   
  CoolKustom tykkää tästä.
 3. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Keli on kyllä hyvä. Tosi paikan päälle oo vielä päässy ku mökillä nauttinut elämästä. :D
   
 4. CoolKustom

  CoolKustom 3rd gear

  Kenttä melkeen täys ja nahkakin käristetty auringossa. Myyjiä pikkasen vähemmän, mutta ei voi moittia. Krääsää ainakin vähemmän. Toimii...
   
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Just sain svenssonit nukkumaan. :). Myöhästä lähteä liikenteeseen
   
 6. yks vekkulipoju

  yks vekkulipoju 1st gear

  Misäs noiten tapahtumien kuvii vois katella.saa linkailla.vois bongailla tuttuja kun ei ite pääsy reissuun.tai linkaileeko joku tähän ketjuun.
   
 7. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  olipas huikee reissu taas Västeråsiin, kuvia tuli viiden päivän reissulta about 3000. Ensi vuonna taas uudestaan!
   
 8. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Ite en ottanu yhtää kuvaa
   
 9. Herje

  Herje Gearhead

  Oli kyllä hyvät kinkerit Västeråsissa. :odcool:


  Lintta Furykin pelas ilman ongelmia. :odeek:
   
 10. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Väster-soosissa on aina hauskaa...

  [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Roberto ja Herje tykkäävät tästä.
 11. BBC

  BBC Guest

  Västeråsista en tiedä, mutta tuntuu että on ollut marvelous.
  Lidköping oli hieno paikka. Monet suomalaiset kävi molemmissa ja vertailkoot he.

  Itse voin sanoa että semmoset myyntiennätykset tuli tehtyä Lidköpingissä ettei ole ikinä semmosta tulosta myyty västeråsissa tai muualla. Niin ja yksi rod tuli myytyä münich , saksaan.

  Lisääkin oisivat Hollantilaiset, Itävallan ja Saksan kaverit ostaneet jos olisi myynyt, mutta nyt ei raaski luopua muista autoista.

  Näin se homma pitää mennä. Nippeli Teppo & vaimo ja Nahkataivas olivat myymässä, en tiedä miten heillä meni.
   
 12. 1purehell

  1purehell Gearhead

 13. BBC

  BBC Guest

  Jaa-a, ainakin ne pari Suomalaista jotka olivat molemmissa, kehuivat että enemmän autoja Lidköpingissä (tälläkin palstalla kirjoittava Enköpingin kaveri ja Lahdessa näyttelyitä järjestävä Herrasmies). Tasoa kehuivat, oli nimittäin helkkarin paljon Norjan, Saksan, Belgian ja mm. Hollannin kilpisiä vehkeitä.

  Västeråsissa mulla ollut yleensä saman verran kamaa ja tarvarahan on vuodesta toiseen samaa hot rod tavaraa. Ennätys Västeråsissa oli jotain 17K€ ja nyt mentiin heti pitkästi yli. Ostavaa porukkaa eikä mitään 5pvä viinakänniä vetävää.

  Laivalla mitä puhuin Lidköpingissä olleiden suomalaisten kanssa, olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja kehuivat cruisingia. Toisaalta laatu on tärkeintä.

  ah
   
 14. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Edellisestä käynnistä Power Big Meetissä Västerååsissa on varmaan 7 vuotta ja nyt tuli sitten käytyä molemmissa, huomioita:
  - torstai Västerååsissa oli kyllä hiljainen; kenttä tosi vajaana ja swappialueella tyhjiä tontteja ja varsinkin itse kiitotiellä myyntipaikat harvemmassa kuin ennen... ja muutenkin vähemmän.
  - torstai ilta kaupungilla oli vasta ns kehittymässä; alkuillasta aika hiljaista poweriksi ja sama Hällassakin ...
  - perjantai Lidköpingissä; swappi alue oli minusta isompi kuin västerååsissa ja selvästi enemmän autonosa vast kauppiasta, meni reilu pari tuntia kun kahlasi koko swapin läpi...ja autoja en ehtinyt puoliakaan tutkailla. Siellä lentokentällä tosin on vaikeampi hahmottaa kokonaismäärää kun autot on nelirivissä eikä niin laajalla kuin västerååsissa.
  - perjantai cruising kaupungilla; 40 kr maksullinen passi on hyvä, koska reitille ei pääse kuin kontrollipisteiden kautta ja niissä karsitaan medelsvenssonit pois... reitillä pyörii siis vain jenkkiä ja harrasteautoa... ja ne raggarit autonkyljen hakkaajat on lähes kaikki västerååsissa. Tämä konsepti on mielestäni aika hyvä...Katujen varsilla ei ole sellaista markkinahumua kuin västerååsissa ja yleisöä vähän...
  - lauantai Västerååsissa: swapista oli lähtenyt 10-15% myyjistä pois, kentällä enemmän autoja kuin torstaina, Skultunan custom meetti oli kuin ennenkin, cruising jo vähän väsähtänyttä, välissä pitkiä pätkiä ettei liikkunut mitään kun hengaili reitin varrella, vanhalla Statoililla yöllä se perinteinen lopun kaaos....

  .. jos täältä kaukaa lähtee uudelleen niin kannattaa käydä sitten molemmissa, me oltiin nyt nuo väliyöt Örebrossa hotellissa mennen tullen....
   
 15. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Meidän poppoo kävi myös molemmissa. Olin itse ensikertaa koko reissussa. Perjantaina aamusta Västeråsiin ja siellä oltiin lauantaihin asti. Lidköpingiin saavuttiin vasta n. 23.00 lauantaina.
  Anyway, mulle tuntui Västerås olevan se juttu. Ainakin itse tykkäsin siitä yleisön paljoudesta ja meiningistä(kaikkine kattoa hakkaavine raggareineenkin). Väki tosi mukavaa ja oli kiva välillä käydä myös Hällassa kattomassa kumin sulattelua.
  Lidköpingissä tuntus olevan rauhallisempi meininki, vähempi kalustoa ja yleisöä. Ainakin tuohon aikaan, kun saavuttiin niin en kokenut tapahtumaa paremmaksi. Päivällähän siellä olis voinut olla eri karkelot. Samat havainnot oli myös muulla seurueella, jotka oli aikaisemmin paikanpäällä olleet. Mainitsivat kyllä kaluston vähentyneen myös Västeråsista(oli kuulemma parempi, kun letka nyt eteni eikä seisottu tunteja paikallaan) ja sen, että swappi alue oli huomattavasti hiljasempi.
  Hauskaa oli molemmissa, mutta ens vuonna pysytään Västeråsissa...
   
  impala67 tykkää tästä.
 16. impala67

  impala67 Gearhead

  kaikki wanhat sedät joiden kanssa on jubattu on diganneet enempi aidosta västerssoossista, johtuen ehkä siitä että sedät tykkää edelleen heilua eikä vaan jäykistellä aikakausikorrektisti. vaikka eivät autojensa kylkiä millään hakkaakaan.

  ellei ihmeitä tapahdu jatkossakin vesteroosiin, se on vaan niin nasta mesta ja mukavaa paikallista kansaa, joka toinen ruotsalainen suomensukuinen. hupaisaa.

  kuvastaa kyllä sitä että kalustoa ruottissa piisaa kun kahteen tapahtumaan riittää eikä väliä ole kuin parisataa kilsaa.
   
  1purehell tykkää tästä.
 17. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Mitä ihmettä, reiluviikko tapahtumaan ja od:lla vielä täysi radiohiljaisuus aihetta koskien..
  Meillä siis viikonpäästä 3.7 ti illalla lähtö Turusta kohti Västeråsia, mites muut?
   
 18. Mää oon vanha, väsynyt ja tykkään semmosesta missä on vähän porukkaa, joten kahden rodin kanssa joutuu menemään Lidköpingiin. Ei ollut kuin alle 700 myyjää viimes ja kauppa kyllä kävi, kun porukalla oli rahaa muuhunkin kuin viinanjuontiin. 3 pvä rodiosia ja reilusti yli 20 000euroa myynti,.... siihen saa yrittää tapahtumassa kuin tapahtumassa.

  Onneksi on niitä jotka muistaa joka asian asetella vastakkain ja niitä jotka muistaa haukkua toista tapahtumaa, niin pysyy tasapaino asioissa. Minulle on aivan sama montako kaljaa joku juo tai missä aikansa viettää, kun ei tee sitä mun rahoilla eikä mun omaisuudella...

  aulis
   
 19. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Onneksi on myös niitä jotka käyvät tapahtumissa harrastamisen ilosta, eikä vaan rahankiilto silmissä lautalla kotimatkalla laske paljonko nettosi.
   
  jakulepi, kaierkki ja junkyard dog tykkäävät tästä.
 20. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Tulossa taas huikea reissu - Keskiviikko tsadista ketsupilla yli kahdella Corvetella...
   

Kerro tästä muillekin!