Power Stroke 6.0

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pimeroolis, 22.1.2012.

  1. sinkkonen

    sinkkonen 1st gear

    Mun pitäisi löytää yksi rengas kokoa 245/75R17, oisko sulla myydä?
     
  2. partakukko

    partakukko 3rd gear

    nää on kaikki 295 leveitä eli ei ole.
     
  3. sinkkonen

    sinkkonen 1st gear

    Voi perkule o_O kiitti kuitenki ja hyviä huolto vapaita kilometrejä!
     
  4. partakukko

    partakukko 3rd gear

    nyt pistit pahan.. ostin hpop vikasen auton eli ei lähde edes käymään :rotfl:
     
  5. partakukko

    partakukko 3rd gear

    nyt on moottoria purettu parina ehtoona ja äsken sain sen sihdin näkösälle ja se ei ollut paikoillaan tai sitten se liikkui paikoiltaan kun nostin päältä sen mötin pois, itse sihti ei ollut mikään pahan näkönen yhdestä lokerosta oli revennyt mutta se voi olla että meni siinä kun painelin öljyjä pois rätillä. hpop pumpun kansi on enää kiinni yhdellä pultilla siinä suojapellissä ja ei enää pystynyt avaamaan sitä kun paikkoja särkee kun kyykkinyt siellä koko päivän eli huomenna näkee mitä siellä on alla. alkuunsa näytti pahalta hommalta kun en tiennyt mitä kaikkea pitäisi tehdä ja mitä ei tarvi tehdä mutta katoin eilen yhden puolentoistatunnin videon niin johan alko palikat irtoomaan...
     
  6. partakukko

    partakukko 3rd gear

    hpop irti ja jos päälipuolen reijästä pitäs näkyä ratas niin tässä näkyy vain entinen ratas eli siellä havaittavissa vauriota, mikään ei näytä pyörivän sisällä kun siitä ulkoapäin pyörittelee. päällä oleva o rengas oli kahdessa osassa eli joko hajosi irrottaessa tai oli jo mennyt ennen rikki, muuten mitään ylläreitä ei ollut tai rikkinäisiä tiivisteitä havaittavissa. jos jollain on jotain tiivisteitä jäänyt nurkiin niin ostan pois vaikka joudun kuitenkin tilailemaan tavaraa aika paljon jenkeistä.
     
  7. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Jos toi sihti oli poies paikoilt ja rikki, sit toi diagnoosi IPR solenoidin 80% antoi viiten siihen että HPOP ei toimi. Eli on vetäny pumpun paska täyteen ja rikkonu sen. Toi sihti kannata sit tila metallisena. Oliks IPC antura minka näköinen, eli see pistoke sisältä. Jos oli öljynen, sit kannata uusia. Huomasit varman missä se siinnä mootorissa on. Ei kovin herkulises paikas. Siihen tarvitais sit HPOP pumpun lisaks viellä:
    Pumpun asennuksen tarvitavat tiivistet
    https://www.accuratediesel.com/shop/266.html see paketi sisältä myös muut korkeapaine O-rinkulat niinkuin siinnä piirokses näky, huoma että toi satsi sisältä vaan ne O rinkulat ei niitä putkia ja muita osia
    sit Oil Rail in O rinkulat
    https://www.accuratediesel.com/shop/246.html
    sit ruiskujen kaulatiivistesarjat, pita ol 7-osainen niinkuin kuvassa ja niitä on 8
    https://www.accuratediesel.com/shop/201.html
    sit imusarjan jotain sellaist, sisältä kaik tarpeelisen jos jätat EGR cooleri paikoile, mut tulpat sen vaan
    https://puredieselpower.com/ford/03-07-ford-6.0l-powerstroke-full-intake-gasket-kit.html
    sit oilcoolerin tiivistet, jos vaihdat coolerin sit menee koko sarja, muuten vaan osa niist. En tieda minkä verrän purit sitä.
    http://usdieselparts.com/i-24069105...-set-03-07-ford-6-0l.html?ref=category:778993
     
    Muokattu: 24.9.2017
  8. partakukko

    partakukko 3rd gear

    ipc oli kuiva pistokkeesta mutta katon sen vielä paremmin.
    oilcooleria en edes kattonut vielä, nostin vaan pois konehuoneesta, tutkin huomenna mitä se on syönyt.
    hpop pumppua en saanut purettua vaikka kuinka mänttäsin, olisin halunnut kattoa sisälle mitä se on syönyt. no voin sen vetää vaikka rälläkällä halki kun en semmosta kuitenkaan lähettele mihinkään.
    tossa linkki ylimääräisiin vanteisiin jos jollain tarvetta https://www.nettivaraosa.com/vanteet/2483781
     
  9. sinkkonen

    sinkkonen 1st gear

    Voihan p¤&?#¤a o_O No tuleepahan auto tutuksi :cool: Mulle on kyllä aina käyny niin ku ostaa "toimivan kamppeen" niin saa nyrkit öljyssä ja rasvassa prassailla jonkun aikaa.

    Mulla oli kylmälla ajaminen kenguru kyytiä ja se nyt selvisi / aikaisemmalla sivulla oireet. Suutin nro. 1 oli heikko kuntoinen joka ei antanut vikakoodia ja obd suutin kokeessa antoi normi naksahduksen, kerran noin pari viikkoa sitten antoi vika koodin juuri tuolle suuttimelle, mutta ei sen jälkeen... Noo, nyt se on vaihdettu uuteen ja paljo muutakin palikkaa tuli ameriikasta ja auto pelaa hyvin myös kylmänä :cool:
     
  10. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Millaisel testeril otit diagnoosin? Mita palikka vaihdoit viellä. Jos se vikainen suutin on jossain viellä, kato huviksen sitä yläpään tiivistet, mihin tunketaan toi oilrailin nippa. Sellainen musta rinkula, ooks see ehjä. Jos on rikki, älä heita suutint roskin. Toki suutimet voi ol paskana, vika yleensa pitkaa ajettu liian madallalla PA painella, mika itesta aika v...mainen vika kun sitä ei näy mittareissa(jos ei sellainen erikseen oo laitetu) eika diagnoosi esitele moist. Seurava ois väärä öljynsuodin tai, ja kansi, eli öljysuodin ei toimi niin kun pita ja päästä paskat ohi. Tukkeudu suutinpäät. Mitä sit ei onnistu enä putsat. Noh klassine huono polttoaine, vettä olnu joukossa, taaskin pumpussa oleva separaatorifilteri sais ol oikeanmallinen ja sen filterin vaihto ois hyvä aloit päästämal siit tyhjennyspropust mahdolliset vedet ja muut paskat poies. Mut hyvää kun toimi, pääse taas menee[​IMG]
     
  11. sinkkonen

    sinkkonen 1st gear

    No ei tuohon liittyvää, paitsi p.a suodattimet tietty TAAS :D.. Eli puhaltimen moottori, virtalukko, termostaatti ja lukollinen p.a säiliön korkki ja piti vaihtaa ABS/nopeus sensori, mut olinkin tilannu vahingossa vaihdelaatikoon tulevan nopeus sensorin xD eli se ja muutamia muitakin palikoita ois myynnissä. En ole heittämäs suutinta menemään, siinä ei silmämääräisesti näyttänyt olevan mitää vikaa ja toimi lämpimänä, eli harkinnassa pitää hyllyssä jos joku seitsemästä muusta porsii laakista tai lähettää jenkkilää takas jolloin pikku hyvitys tilille. Vikakoodeja olen lukenut verkkokaupasta myytävällä bluetuuth kapulalla joka läppäriin yhteydessä ja täältä foorumilta linkin kautta ladatulla ohjelmalla kokeilin myös testin. Viritys kapulalla myös, johon sain sen vikakoodin. Katottiin myös tutun jollain hienolla laitteella, en tiedä merkkiä tai muutakaan siitä.

    tohon vielä linkki jos jollain tarvetta niin voi soitella nolla neljä viis 225 0200

    https://www.nettimarkkina.com/haku?site=A&member=UllZpJetpA
     
  12. AJ

    AJ Gearhead

    Mitä vikakoodin lukijoita olette näissä käyttäneet ja mistä olette hankkineet niitä? Oma laitos sytytti eilen moottorinhäiriövalon, tosin ostin auton liikkeestä reilu kuukausi sitten, että täytyy ottaa varmaan sinnekin yhteys.

    Oli pari sekunttia käynti sekaisin, mutta sen jälkeen ei mitään oireita. Täytyy ensi viikolla käyttää vikakoodien luvussa.
     
  13. AJ

    AJ Gearhead

    Vikakoodit käyty lukemassa ja koodina oli P2285 injector control pressure sensoer circuit low. 0V näytti testeri jännitteeksi, anturi ilmeisesti rikki, vielä en ehtinyt paremmin tutkimaan.
     
  14. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    mika vm ois kysessä. Sensori voi ol rikki tai johdot poikki jostaakin tai PCM n ohjausrelee ja sen kans kosketuses oleva hapetunu. ICP pitais ol jossakiin 1.5V paikel. Otetiinkon live data, eli tyhjäkäynil ja ajaessä. Millaist HPOP paineeita tuli näkyviin ja mita IPR esiteli?
     
    Muokattu: 22.9.2017
  15. AJ

    AJ Gearhead

    Vm. 2005. Tyhjäkäynnillä tarkastettiin. Noita muita arvoja en huomannut tutkia.
    Mikä olisi hyvä testeri/vikakoodinlukija kotitalliin?
     
  16. AJ

    AJ Gearhead

    Vika löyty, liitin irti anturilta.
     
  17. partakukko

    partakukko 3rd gear

    pitäskö jarrusatuloiden männät pompsahtaa pois ihan paineilmalla ? nää liikkuu hiukan eli jumissa eivät ole, paria puristin köykäsesti vinkalla takasinpäin niin menee ihan hyvin mutta ulospäin eivät lähtenyt ilmalla ja rasvaprässiä en viittis käyttää kun suttaa ikävästi mutta kai se pakko on. joissain kindereissä on vaan ollut sillai että pitää kiertää kun puristaa takasin eli onko tässä semmosta systeemiä ?
     
  18. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    katot sopivan puunklopin sinne välin ja painat ne ulos jarrupoljint painamal. Ei tarvi kiertä, mene takais ihan painamal. Ilmalankin saa, mut voi lentä helvetiist ja men sen yhteytes rikki. Kun otat auki, ota tiivistet poies ja kokeil mäntien liikkuvut sylinteris, pitais men vapaast ihan pohjan asti. putsas see kaula missä toi pölynkumi on huolelisest tosta see yleensä takertu. Jos ei mäntä menee pohjan asti, on see turvonnu. Joku hommat uudet tai jos männän pinta on kunnos, ei syviä naarmuja, on onnistunu mys hienol hiomapaperil työstämal saa ne liikuma. Vaati aika ja huolelisuutta. USANETIS on myynis joitakiin mäntiä ja tiivisteitä, mut täyty varmist, et on oikea mittaiset 04-05 paikel muutuivat isoimaks. "Remmivetol" saatta ol sellaisiä, kannata kysel jos näytä pahalt.
     
    Muokattu: 26.9.2017
  19. partakukko

    partakukko 3rd gear

    myöhästä nyt kun kaikki satulat pöydällä ja nesteet pois järjestelmästä kun uusin ne vihreet jarrunesteet. oli puupalikka välissä kun koitin paineilmalla mutta on niin heikko kompura enää ehjänä että ei ole voimaa tähän hommaan. 2 tappia oli ruostunut jumiin eli ne joutuu tilaamaan ja muutamat kumit ainakin, näkee sitte mitä vielä kun saan männät irti. mitä jarrunestettä kannattaa laittaa kun nyt siellä oli jotain vihreetä ?
    kysytään vielä että mitkä polttimot näissä on alkuperäsenä edessä kun ostin uudet etuvalot ja ilmotuksessa lukee että sopii alkuperäset polttimot mutta tässä on joutunut suomeen tuotaessa muuttamaan e valoihin eli luulempa että ei sovi kannat näihin uusiin. sitten mietityttää ilman tutkintaa että joutuu varmaan pistämään jotkut parkit näihin uusiin, en oo vielä perehtynyt paremmin kun tässä on muutakin hommaa nyt riittävästi.
     
  20. partakukko

    partakukko 3rd gear

    olenko sokea vai eikö perämurikassa ole proppua mistä päästää öljyt pois ?
     

Kerro tästä muillekin!