Prkleen kaivonkansi..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Extended, 13.11.2019.

  1. Extended

    Extended 1st gear

    Tuli tossa juhannuksena auto leimattua ja kerkeshän sillä ajaa sen 20min ennenko kaupan pihas ajoin kaivonkanteen tai siihen ympärysrenkaaseen.. :mad:
    Akseli meni ihan solmuun/repes irti, öljypohja paskaks, pää tuli lyötyä tuulilasiin ko pysähty kun seinään, vauhtia ei ollu ku just se 10-15km/h. Kerkesin just lähtee liikkeelle.
    Routa on nostanu sitä kansipakettia ylöspäin ja sitä ennen oli asfaltissa vajooma. Keulahan uppos eka sinne monttuun ja sit akseli otti kiinni siihen kanteen.
    Täysin mahdoton oli nähdä koko kaivonkantta kun se on just risteyksessä ja muutenki toi lotkotin ei oo mikään pieni auto ( 73 plymari coupe satellite ). Ei paljoo oo vituttanu :D

    Niin asiasta rasiaan..
    Onko joku laittanu tollasta QA1 putki-akselia B-E koriseen mopsiin..? Partsilta ainaki näyttäs olevan saatavilla/tilattavana
     
  2. Extended

    Extended 1st gear

    Joo kyllä sitä tuli haettua korvauksia kaupan pihan omistajalta tai sen vakuutusyhtiöstä mutta sieltä tuli hylkäävä päätös. Auto on kuulema liian matala vaikkakin just leimattu ja sit että sieltä pihalta ei oo tullu yhtään valituksia/ilmotuksia 2000-luvun alkupuolelta että se olis huonossa kunnossa.. no nytpä tuli valitus..
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onko maanvaraa 80mm?
    Jos on, niin ole erimieltä.
     
    Pertti K, Gary Grand, Poke ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Extended

    Extended 1st gear

    On yli 80mm..
     
  5. hodis

    hodis 3rd gear

    Tiellä pitäisi olla liikennemerkki joka varoitaa kuopista, koskeeko sama piha-alueita? Toissa kesänä tehtaili Destian ukot pari hidastetöyssyä, joissa meni nousut liian jyrkiksi, ihan kuin olisi ajanut reunakiveen. Yhdeltä meni etuvanteet soikeiksi ja toisen kaverin audista rattiputki vaihtoon, parin tonnin remppa. Valittivat, mutta kun oli varoittava liikennemerkki vaikkakin pusikossa, niin ei korvausta. No kumma kyllä kävivät sitten fiksaamassa nuo loivemmiksi.
     
    Poke tykkää tästä.
  6. Extended

    Extended 1st gear

    Joo luin kans että tampereella oli destian kanssa käyty vääntöö kun motarilla oli ollu pari oikeen kunnon monttua ja just sellasessa paikassa että ei voi väistää. muistaakseen 9 autoo kolautti vanteen paskaks mutta sielä oli se liikennemerkki toki 4-5km päässä niistä montuista. Kävin itte pihan läpi ja sielä ei oo mitään liikennemerkkiä mikä varottas noista routavaurioista toki en oo ennen kaupanpihas sellasia nähnykkään..
     
    Poke tykkää tästä.
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Aika perseestä tommonen, no minkäs siinä sitte teet... Muokkaa ekassa viestissäs otsikko enemmän putkitukivarsiin liittyväks, tääl on tyyppei jotka noit on laitellu, huomaavat paremmin tän. Mun korvaan qa1 on aina näyttänyt ihan laatukamalta...
     
  8. Extended

    Extended 1st gear

    Nimenomaan perseestä..noo ei auta ku alkaa korjaa kevääks kuntoon.
    Pitää muuttaa otsikko. Vaikuttas olevan ihan hyvän olonen akseli mut toki se on ihan se on vaan pelkkä akseli et siihen pitää sit hommailla kaikki tukivarret ym. kai :odroll:
     
  9. kyllä siitä saa korvaukset. Rikosilmoitus ja siihen liitteeksi kaikki kuvat yms. tiedot.
    On niin helppo tyrmätä korvausvastuu ja näinhän monesti yritykset ja vak.yhtiöt tekevät. Hyökkäys on heidän paras puolustus ja sitten porukka hiljenee ja jää nuolemaan näppejään.

    Sieltä kun tulee poliiseilta heille pyyntö tulla haastatteluun , niin aika heikoilla ovat jos auto on juuri katsastettu ja maavara jne on lain sallimissa puitteissa.

    Elä hyvä mies jätä hommaa tuohon. Nämä pitää aina taistella loppuun asti, koska sinä et ole ollut missään nimessä syyllinen tapahtuneeseen. Siltä kantilta asiaa pitää lähteä viemään eteenpäin ja homma ei ole vanhentunut !!!

    A
     
    viikinki75, Pertti K, Rusty ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Poke

    Poke Gearhead

    Samaa mieltä kuin Aulis. Näitä sattuu jatkuvasti ja siksi kiinteistöjen omistajilla on vakuutukset. Eivät ne maksuautomaatteja ole. Korvaukset pitää taistella ikenet verissä, ei omat vaan vastapuolen.

    Liukastumisista on eniten näitä vakuutuskiistoja. Ei ole älytty ottaa todistajan nimeä, ei valokuvaa hiekattomasta jäästä etc. Mutta paljon vakuutukset joutuvat korvaamaan joka vuosi.

    KAIVONKANSI ei ole luonnon muokkaama "mitä sille mahtaa", vaan se on tahallista huolimattomuutta, vahingon aiheuttamista, vaaran ja ruumiinvamman tuottamista.
     
  11. Extended

    Extended 1st gear

    Onkohan siinä joku aikaraja sille valitukselle..?
     
  12. Extended

    Extended 1st gear

    Joo mulla on kaikki mahdolliset kuvat mitä on vaan voinu ottaa. mittasin sen kaivonkannen korkeudenki passilla ja rullamitalla ja otin siitäki kuvia.
     
    viikinki75, Pertti K, onoff road ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. Weijari

    Weijari Gearhead

    Katoppas onko sulla oikeusturvavakuutus esim koti tai liikennevakuutuksessa. Jos on, niin Lakimiestä pihan omistajan niskaan, jos ei ala muuten selvitä.
     
  14. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eikös B-korisissa tullut kumia joka väliin mallinen alusta 73. Että miten tollanen 71-72 sit siihen käy? Ainakaan QA1 ei ole mainintaa että käy 73->
     
  15. Extended

    Extended 1st gear

    pitääpi ottaa selvää käykö toi kotivakuutuksen oikeusturva.
     
  16. Extended

    Extended 1st gear

    partsilta ku kattoo niin se tarjoo samaa akselia B ja E koriseen..

    https://www.uspartsperformance.fi/qa1-52314-etupalkki
     
  17. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    E-koppasissa ei tapahtunut muutoksia, siis isompia. Siis onko tämä tulossa B vai E-koppaan? QA1 sanoo 70-74E-body ja 71-72 B-body.
     
  18. Extended

    Extended 1st gear

    Auto on siis Plymouth satellite 2dht 73..
    se on varmaan sit E koppa..
     
  19. Niissä 73-> B-bodyissa on erilainen K-palkki alunperin kuin vanhemmissa. Sen uudemman K-palkin kiinnityspisteet on eri kohdissa kuin vanhemmissa.

    Eli QA1 ei sovi suoraan noihin uudempiin. Tekijämies sen varmaan saa istutettua uudempaankin.
     

Kerro tästä muillekin!