PT Cruiseriin teräksisiä jarrumäntiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Dusturecarn, 26.5.2021.

  1. Dusturecarn

    Dusturecarn 3rd gear

    Noita keksintöjä löytyy taloudesta käyttiksinä pari kappaletta. Noissa on noi jarrumännät kuttaperkkaa ja tuntuu että ne jumittaa viimeistään talven jälkeen. Mä olen huonolla menestyksellä koittanut löytää teräksisiä. Noitten halkaisija on 57mm ja korkeus 53,75mm. Joissain Volvoissa on ainakin tolla halkasijalla mutta ne oli korkeampia. Ei kenelläkään sattuisi olemaan jotain luetteloa josta löytyis mittojen mukaan? Ja kyseessä Turbo versio.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mäntä pois ja sorviin, pikku siivu kyljestä pois ja taas toimii. Toi bakeliitin turpoaminen on ihan yleinen ongelma uudemmissa Mopareissa.
     
    Gary Grand ja Dusturecarn tykkäävät tästä.
  3. -tl-

    -tl- Gearhead

Kerro tästä muillekin!