Puolako vaihtokunnossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Yogi, 9.1.2002.

 1. Yogi

  Yogi Gearhead

  Miten on, meneekö puola kerrasta vainaaksi vai "ennustaako" se kuluneisuudestaan? Oman käsityksen mukaan se olis laakista pois. Kavereilla on ollut ongelmana auton tyhjäkäynnin pätkintä ja sammuminen + parin minuutin odottelu että lähtee käymään uudestaan. Itselläni on samaa ongelmaa ja ajattelin että se johtuisi puolasta. Omakohtaisia kokemuksia teiltä? Onko se mitenkään merkkikohtaista?
   
 2. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Yleensä puola on laakista vainaa, mutta on myös toisenlaisia kokemuksia.
  Eli auto sammuu ja käynnistäminen ei ota onnistuakseen.
  Myös nopeuden nostaminen ei onnistu, vaan se pysyy samana kaasua painettaessa.
  Ylläoleva kokemus on VW Caravelle bensa/ruisku koneen ongelmasta.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Saattaa hyvinkin olla puola, yleensä (jos ei hajoa laakista) oireet on just tuollaisia, lähtee käyntiin mutta sammuu kohta ja lähtee taas huilattuaan jonkun aikaa.
   
 4. Slas

  Slas Gearhead

  Minulla ollut puolaongelma kiusasi varsin pitkään. Auto toimi pienillä kierroksilla moitteetta,´kierroksia antaessa kuitenkin pätki pahasti eikä antanut koneen kiertää vapaasti. Lähti kyllä aina hyvin käyntiin. Jakaja ja muut sähköosat olivat uusia, puolan vaihdon jälkeen käytös muuttui radikaalisti ja moottori toimi ensimmäistä kertaa oikein poljettaessa.
   

Kerro tästä muillekin!