Puskurin kromaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TN, 16.8.2022.

 1. TN

  TN 3rd gear

  Moi vaan kaikki alan harrastajat! Mulla on nyt tällainen probleema. Harrastekohde on vuoden 70 Dodge Challenger, jossa on väri päällä ja on pikkuhiljaa kasaan menossa, joten kyselen puskuripolitiikkaa. Autossani on olemassa orkkis puskurit, puskurien kävyt, sekä takavalojen kehykset, kaikki on auton alkuperäistä tavaraa, tosin vuodet näkyy kyseisissä osissa, puskurit ovat suorat ei vääntyneet taikka kääntyilleet, tosin käytön jälkiä on mutta ei mielestäni mitään vakavaa. Tiedän että markkinoilla on Taiwan reproja jne, mutta ne sikseen. Onko kenelläkään tietoa kyseisten osien hinnoista, tarkoitan uustuotanto. Alustavasti on kyselyt lähetetty Loimaan Kromaukseen kuvien kera. Onko kenelläkään mitään muuta vihjettä?
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

 3. Visa

  Visa Gearhead

  Paikasta riippuen on tarjoukset ollut 25-40€ 10x10cm alueesta. Siitä voikin sitten laskea montako sellaista aluetta menee puskuriin.
   

Kerro tästä muillekin!