Pyöräkortti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Driver81, 18.4.2006.

  1. Hanxi

    Hanxi Gearhead

  2. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Jokainen on turha ja silti näitä valitettavasti näkyy. Ja asenteet on nihkeitä korjautumaan autoilijoiden suunnalta.

    Tuota sen kummemmin perustelematta, kun se pyöräkoulun opettaja näin sanoin niin uskoin sen välittömästi. Tiedä sitten miten laskettu(voisiko olla % miten ikäluokissa omistetaan pyöriä ja sitten näiden onnettomuusriski), vai vakuuttiko vain virkansa puolesta pyöräkortin paremmuutta.
     
  3. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Eiköhän moiset huhut ole höpöhöpöä.
    Miten todistetaan onko joku tietty ihminen ikinä ajanut/omistanut moottoripyörää? Vanhoilla valokuvilla tai naapurin dementoituneen mummon puheiden perusteella?
    Entä jos on ajanut koko ikänsä siskon/kummin/äitin tai firman nimissä olevalla pyörällä?
     
  4. Hexa

    Hexa 1st gear

    Täytyypä kommentoida vanhaa aihetta. Kun mulle ei aikoinaan tullut B-kortin kylkiäisenä aata, niin piti ilmoittautua kouluun pyöräkuumeen noustua sietorajan yli.

    Nykyhinta isolle a-kortille on roima, 685 euroa pelkkä autokoulun osuus ja muut pakolliset kulut siihen vielä päälle. Enkä edes voi hyödyntää mitenkään sitä, että opetin pari vuotta sitten emännälle itse b-kortin. Teoriakoekin on ihan 10 kysymystä, joista 3 saa vastata väärin ja läpi menee silti. Onneksi ajokertoja on 12, että tulee edes jotakin vastinetta hinnalle.

    Elämä on? :eek:
     

Kerro tästä muillekin!