pyöränkulmien säätö paikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Geissi, 15.5.2008.

  1. Geissi

    Geissi 1st gear

    minne joensuun alueella kannattaa viedä amerikan auto pyörienkulma säädätykseen..? edullisin paikka? osaava?
     
  2. make81

    make81 1st gear

    Tuo sama tivoli olis mullakin edessä, mut minneppä täällä uskaltaa viedä...se on eri juttu. Ennen käytin saksan romuja siinä kuurnankadulla, samassa ladossa missä on se kärcher pesula naapurissa..ok paikka.

    Paikalliseen öljymonopoli vaihtofirmaankaan ei uskalla enää luottaa, kun menin sinne niin jätkä ei uskaltanu sanoo et ei tiedä mitä koneeseen pitäs pistää, ennen ku oli heittäny entiset öljyt pihalle...pisti mut arpomaan mitähän noi käyttää...v..tu.
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Mie alustavasti juttulin asiasta vianorin(kuurnankaulla) säätäjän kanssa.
    Olikohan 60€/tunti heillä velotus. Työauton kulmat sääti eli yhtä raijetankoa pyöräytti, aikaa meni 5 minuuttia jaa lasku se 60€! Jouti sitten esittelemään säätötietokantojaan ja sieltä löyty mulle buickkiinkin sopivat arvot :) !? Ainakin joihinkin 60 lukulaisiin näytti olevan tiedot ja ohjeet. Tuonne mie ainakin vien kunhan saan ajokoron määriteltyä.
     
  4. ftp

    ftp 2nd gear

    Kakkylän käytin Euromasterilla viime kesänä. Omat arvot oli tosin mukana ja säädöt herkistelty. :wink:
    Jos vimpanpäälle haluaa niin suosittelen Timosen autoa. Hukkalla on säätöarvot päässä mitä mihinkin autoon kannattaa laittaa. Ei tuijota mitään 50-60-luvun ohjearvoja vaan säätää kulmat rengastuksen mukaa. Ei tosiaankaan kylän halvin paikka mut varmasti paras! :D
     
  5. eq9027

    eq9027 1st gear

    Ja jos on mopesta kyse niin merkkiliikkeelle ja Jounin juttusille ja Mäkipään Jukka säätää kulmat kohilleen. Vanhoihin löytyy säätöarvot sieltäkin , ei välttmättä tarivitse viedä omia öljysiä/ruttusia paprujaan mukaan.
     
  6. Ct

    Ct 1st gear

    Tekeekös Timosen auto edelleen? Viimekesänä kun omaani olin viemässä niin Hukka kerto arvot ja sitten käytin Vianorilla.. Vianorista jäi positiivinen mieli :D
     
  7. Lassi

    Lassi Gearhead

    Pohjolan renkaallakin on onnistunu säätöhommat tähän asti. Ja säätöarvot jos on mukana, niin helepottaa kummasti. Vaikka aika vanhoja opuksia näkyy löytyvänkin.. Ja säätäjältä omastakin päästä.

    Eikä tarvia pelätä, että mie säätäsin :poff: Sillon ei ykskään auto kulkis suoraan..

    Muistaakseni 65€ on säätö. Ja mitään ihmeen lisävelotuksia ei ole.
     
  8. J_J

    J_J 1st gear

    hyvä jot muillaki on säätöhommia esissä.voortista pitäs kans säätää ku meinaa rengasta syödä aika raakasti.Mut se on kesäkuun asioita sillä tää poika lähtee tänä iltana viikkarilla ruotsiin ja huomen aamuna lähtee lento jenkkilään ja siellä pariviikkoa pysyttelen mut just sopivasti ennen huhmaria tuun pois ja putki jatkuu..
     
  9. hukkis

    hukkis Gearhead

    Kyllä täällä vielä pyöränkulmia veivataan.Kannattaa tosiaan ne säädöt herkistellä ennen tännetuloa,on tuo tuntivelotus meillä suht suolanen...
    Tuskin muuten kaikkiin autoihin suostuvat säätämään kulmia 65e hintaan,esim. uudempikoppasen Chevy vanin camber/castersäätö on aikas veikeä homma...
     
  10. Ct

    Ct 1st gear

    Hyvä kun korjasit.. muistin mönkään.
     
  11. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    mulla tuossa työn alla olevassa Mesessä on kulmat sen verran viturallaan, että meinasin tehdä perussäädöt käyttäen apuna metrimittaa ja vatupassia, ennenkuin lähen liikenteen sekaan. :)
    siis sinne Kuurnankadun suuntaan
     
  12. hukkis

    hukkis Gearhead

    Huolellisesti kun tekee metrimitan ja vatupassin kanssa,niin ei tarvii maksella enää valmiiks säädetyistä kulmista muille.
     
  13. Geissi

    Geissi 1st gear

    säädöt onnistu

    säätöihin tuli nätisti pohjolan renkaalla..paikkaa voin suositella muillekkin.. säätö arvotkin löyty dusteriin liikkeeltä :D
     
  14. Ile82

    Ile82 1st gear

    Kävin Euromasterilla Perjantaina 11. Heinäkuuta säädättää autosta pyöränkulmat. Tekemässä Hommaa oli ekan kerran nuor jätkä ylläri että meni vituks ote hommiin oli ihmeellinen kun ehdotti mulle esim. "Että käy lämmittää raidetankoa jossain pillillä että saadaan säädettyä". Siinä vaiheessa läksin kävelemään ja jätin auton laitettavaksi. Sain sen sitten pois perjantaina kun oli tekijä taistellut aikansa. Juu oli hyvä lauantaihin asti. Rupes paukkaa etupää oudosti ja tuntu selkee nykäsy oikealle kun läks vedättämään. Katoin parkkipaikalla pikasesti niin oli alapallon kiinnitys pultit auki oikealta. Kuiteskin on kyseessä perheen pakollinen käyttöauto jossa mukana usein alle 2 vuotias muksu niin ei kehtais noilla asioilla leikkiä. Maanantaina soitin euromasterille ja kerroin asiasta pienen vittuilun kera. Mainitsin työnjohtajalle että kyseinen kaveri ei sitten laita autoa kun tuon sen sinne laitettavaksi kuntoon. Kärripojat kävi auton hakee pihasta ja veivät Euromasterille heidän laskuunsa. Pyöränkulmat säätivät uusiks ja laittoivat paikat kiinni. Auton ottivat sisään noin klo 14.00. Pyörä liikku käsin sivuttais suunnassa kun auto oli keulasta ilmassa että aika löysällä pultit oli.kävin kattoo kun irrotti alapallon tukivarresta että ei ollu syöny kiinnitus reikiä vitulleen. Kaikki ok. Sanoin korjaajalle että soittaavat sitten kun auto on valmis. Juu asiakas palvelua parhaimmillaan. Klo 16.50 tuli soitto meinasinko hakea auton pois. Sanoin hakevani. Kävin hakemassa kuten oli sovittu. Nyt vaikuttaa ihan jees mut seuraillaan nyt hetki. Tässä oli mun kokemus Euromasterista. Olen säädättänyt autojani siellä ennenkin mut tämän jälkeen en varmasti vie autoani sinne ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN MUULLEKKAAN.
     

Kerro tästä muillekin!