Race of Porvoo 15-16.8.2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja VSOP, 29.7.2009.

  1. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ketä tämä kiinnostaa, niin tietoa löytyy www.rop.fi
    En ainakaan löytänyt aiemmin aloitettua topikkia tästä tapahtumasta.
     
  2. blandis

    blandis 1st gear

    formulan kyyytiin pääsee edullisesti (650egee)
     
  3. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Viime vuonna oli ainakin keskustassa komeet teltat ja muut tsydeemit. Kisasta en nähny paljoakaan. Pitäähän tonne mennä ku käpykylässä taas kerran tapahtuu.
     
  4. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

  5. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Kyllä nää Suomen kesän viikonloput alkaa käymääön niin ahtaiksi. Nyttekin olis tää ROP, Nastola Cruising, Freak Race ym. ym. Tapahtumakalenterissa on oikeen suma tälle viikonlopulle. Taitaa vaan olla niin et tulee mentyä tonne Race of porvooseen ku kaiffarin kanssa se jo vuosi sitte sovittiin.
     
  6. VSOP

    VSOP Gearhead

    Jep ja lauantaina on Alastaro ja la-su on Helsinki International Air Show, johon ihan pakko päästä myös. Vaik työnteko ei haittais harrastuksia, niin silti ei varmaan ehtis edes murto-osaan siitä, mihin haluais...
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Juu ja vielä HGR eli Historc Grand Race samaan aikaan Hämeenlinnassa.
     
  8. heka95

    heka95 1st gear

    nii-i

    Ja West Coast Cup Porissa,30-v juhlaskabat Porilaisille...no La Poriin Wagonin kanssa ja su Porvooseen Legends varikolle :lol:
     

Kerro tästä muillekin!