Racers Place Money Bracket 5.8.2006 Pori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja gremlin, 19.7.2006.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ei o mullakaan voittajasta tietoo kun sai kamppeet kasata tokan kierroksen jälkeen. Otettiin deeäksästä pultti kaasupolkimen alta pois, mutta ei saatu pitoja ollenkaan samaan malliin ku viimeks, molemmilla radoilla suti niin perkeleesti. Kolmanteen lähtöön sitten pultti takas ja johan tuntu poistuvan, eikä pelkästään tuntunu kun kellotkin näytti uuden enkan vaikka nostin selkeesti ennen maalia, 9.415 ja 204km/h 8) 60ft oli 1.386 joka oli sekin paras toistaseksi. Kaks lähtöö otettiin kilpailumielessä vasemmalla puolen vielä joka ei sovi Toyotalle ollenkaan niin hyvin kuin oikee, näyttävää sutimista molemmilla vaihteilla.

    Kisaan arvottiin tiimin kanssa dial-inniksi 9.99 kun se kuulostaa paremmalta kun mun ehdottoma 10.0 :) Vasemmalla radalla kun ei päästy ku kymppi jotain. Alottelijan tuuri ilmeisesti jatkuu kun saatiin ekalle kierrokselle soolo, Lahden Timppa piti olla vastassa mutta autosta hajos jotain ja Timppa pääty sitten neuvoon meitiä alustasäädöissä. Kiitoksia vain taas. Kokeillaan kuitenkin vielä miten toi Motoparkin ilmeisesti parempi pito vaikuttaa. Ajaksi tuli nostamalla 9.739 oikeella puolen.

    Toisella kierroksella olikin präkettiä parhaimillaan, kisan nopein auto ja hitain auto, indeksit 9.99 ja 16.00 eli rapiat 6 sekkaa odottelin kun Dusteri poistu. Dusterin kuski voitti radan valinnan kolikonheitolla ja laitto meitin huonommalle eli vasemmalle puolen. Ihan ok lampulla 0.555 perään ja heti lähdössä suti taas vitusti, nostin ja lappu lattiaan uudestaan. Jo sai pitoa, mutta näytti että ei ikinä saa kiinni vaikka olis kilsan suora. Sit se tulikin yhtäkkiä perä edellä vastaan ja tuntu että ihan samalla hetkellä oltiin maalissa, loppunopeus oli mulla 212km/h ja Dusterilla varmaan luokkaa 140-150. Maalissa ei kumpikaan tienny kuinka kävi, kumpikaan ei ottanu punavaloa eikä alittanu indeksiä. Mä tosin jäin aika paljo omasta 10.365 ajalla. Kävin oikeen ajanotosas tiedustelemassa että oliko se edes tiukka ja olihan se, hävisin 0.035sek. Jos olis sitä pitoa ollu 60ft ajassa lisää edes 2 satkua. Ja jos ja jos ja jos...

    Mutta mitäs siitä, parhaimpani annoin ja uuden ennätyksen kanssa taas kotio. Kiitoksia taas koko tiimille, alkaa se homma toimiin joka kerta jouheemmin varikollakin ja voi keskittyä itse enemmän ajamiseen. Kiitoksia myös järjestäjille ja kilpakumppaneille, homma toimii ja hauskaa on.
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    No eipä ollu oma auto vielä iskussa lauantaina joten olin jo unohtanu koko rahapräketin kun forssan reissua alettiin suunnittelemaan..
    Lauantaina lähdettiin sitten forssaan ja joskus iltapäivällä kun ajettiin Porin lentokentän kohdalla niin vasta silloin muistui mieleen että "hei, siellähän ajetaan kilpaa just nyt!!"
    :eek:
    Siellä näkyi maalinpäässä jotain autoja ja ihmisiä kun motarilla ajettiin ja jos joku jäi ihmettelemään mikä vanha limppuauto siellä tööttää ja ikkunasta käsi pitkällä niin mehän siellä vaan..
    :wink:
     
  3. Tea

    Tea 1st gear

    No voi hefletti... tää on kato tällästä, kun ikä tekee tehtävänsä :eek: :eek: :eek:
    Nyt onpi korjatunpi!
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Voittaja oli Haikala Plymouth Satellitella
    toinen Laaksonen Chevrolet El Caminolla
    ja kolmas Tukiainen A-mallin Taunuksella(-34 Ford) :wink:

    Kuvia on ainakin tulossa urheilupori.com sivulle
    ja kaaviot Racers Placen sivuille
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Niin onneksi olkoon vaan molemmista Sami ! :pinup:
     
  7. Dahlton

    Dahlton Gearhead


    mun käsi nousee! kolmas lähtö 10.816 211km/h
    sitten turbiinin vaihto seuraaviin kisoihin ja uusi ennätys 10.1 216km/h
    tänä kesänä vaasan kisoissa.
    Vaasan kisat on muuten vaan yksi enää sen jälkeen ei ikinä enää joten kaikki jolla on mahdollisuus tulkaa sinne!!! samalla on west coast street cup finaali. Joten kaikki mukaan niin tehdään viimeisistä kisoista huippu hyvät! :D
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Ei tainnut olla kellään kameraa mukana kun ei oo kuvia näkynyt hienosta tapahtumasta!!!
     
  9. caballista

    caballista 1st gear

    Haikalalle isot onnittelut voitosta. Aika uskomaton suoritus, noinkin tuntematon ajopeli alla.
     
  10. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Löytyisikö keneltäkään hyvää videokuvaa 70- Caminosta lähtöhetkeltä mieluiten takaviistosta tai suoraan sivulta.

    Turvapalvelut@netti.fi
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    samaa eli kaikki kuvat mitä tai videokuvaa autosta nro 901 eli siitä pohjavärissä olevasta -37 Pontiacista kelpaa tuleviin sponssorikuvioihin!!T: Ite Vituiks"män
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Muutamia kuvatuksia on ilmestynyt tonne:
    http://www.urheilupori.com/index.asp
    Voihan sille Kylmaselle laittaa mailia ja kysyy etta onko omasta vankkurista kuvia. Kai se niita on enenpikin ottanut kun noi mita tolla sivulla on.
     
  13. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Eikö kellään liikuvaa kuvaa?
     
  14. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    On kyllä surkea kuvatarjonta. Ei vissiin sitten kukaan kuvannut päivän aloittelevia autoja? Kaippa näitten kanssa sitten on elettävä...
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eiks se oo vähä niin että jos välttämättä haluaa kuvia niin se pitää varmistaa ottamalla niitä itse..?
    :odroll:
    Ei kannata laskea aina sen varaan että joku muu sen tekee. Vaikka ainahan joka tapahtumassa kamerat räpsyy mutta jos kuvaajat ei halua niitä julkaista netissä niin se siitä sitten..

    Mutta olishan se nykypäivänä melko helposti toteutettavissa sellainen ajatus että kerhot ja yhdistykset nakittavat yhden toimitsijan "hovikuvaajaksi" jonka kuvasaldoa sitten löytyy tapahtuman järjestävän yhdistyksen kotisivuilta..?

    Tiedän kyllä just miltä tuntuu ku innoissaan pääsee ensimmäistä kertaa laittamaan nakkia tulille oikein kunnolla ja sitten kukaan ei oo ottanu kuvaa kun kumi käryää tai voima vääntää autoa viivalta..
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aivan loistava idea, eiko laiteta niita toimitsijoita enenmankin kuvaajiksi :-? Niita kun sattuu joka paikassa olemaan ylimaaraisia :odroll:
    Kyllahan ne kuskit sitten itte osaa sinne viivalle ajaa kun tarvitsee, ja jos tulee rasvaus vahinko niin siita riittaa isommalle porukalle iloa kun nakee kuvista etta noin paljon sita tuli. Nykyisella systeemilla rasvauksista on iloa vai (todella)harvoille ja valituille. Tai no, sita valintaa ei tarvitse suorittaa, kun ei ole montaa ukkoa paikalla kun luutaamaan pitas alkaa.
     
  17. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    No ei tarvis ihan niitä herneitä ottaa.. :odroll:

    Jospa lähestyis tuota ajatusta hiukan toiselta suunnalta, eli jospa ihan jäsenistöstä sitten löytyis joku vapaaehtoinen niitä kuvia ottamaan..?!
    :wink:

    Kyllä mä ymmärrän jos alkaa toimitsijat käymään vähiin jos lähettäjiäkin pitää olla useampia samaan aikaan työvuorossa.. :wink: :poff:

    Ja ketä nyt oikeasti kiinnostaa nähdä edes kuvista jotain rataa kuivaavia kiukkuisia ihmisiä?! Toki heitä tarvitaan silloin kun jotain sattuu mutta kaikilla ei ole tähän aiheeseen välttämättä niin vahingoniloista lähestymistapaa.. Kuminkäryä, hienoja autoja, varikkotunnelmaa ja iloisia ilmeitä.. sitä ihmiset haluaa nähdä!!
    8)

    No okei, jos ei niitä kuvia haluta tarjota virallista tietä niin täytyy vaan toivoa pääsylipun lunastavia aktiivisia kameraharrastajia paikalle..!
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juuei tassa mitaan herneita ole vedetty, viela! Meilla on sama asia toi jasenisto ja kisojen henkilokunta, tai oikeestaa jasenistoa ei ole edes riittavasti. ''Vuokra'' mie.. eikun henkiloita nytkin on muilta talleilta saatu tilannetta pelastamaan.
    Kyllahan sita pitais,tarttis ja kuuluis kisoissa olla joku kuvaaja, vaikkei muuta kuin mainostajien takia. Koitetaan sita taas ens vuodeks saada aikaseks, mutta kun aina meinaa unohtumaan noi ''vahemman'' tarkeet jutut kun on pikkusen noissa kapinoissa muutakin hoidettavaa.
    Jos jollain alkaa tuntuu etta taa netissa kirjoittelu joku viikonloppu kyllastyttaa niin varmaan jostai loytyy kisoja mihin saa menna toimitsijaksi, uskoisin etta ei missaan sanota etta ''sori, ei mahdu enenpaa porukkaa hommiin.'' :wink:
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mutta ei meinaa FHRA:llekaan löytyä virallista kameramiestä sen jälkeen kun mä alotin rasehommat. Onneks on mopoilijaa, rinnewoodia ja bongaa.comia. Se kuvien julkilaittaminen ei kuitenkaan nykypäivänä oo mitenkään ylivoimasta, toivosin ainakin itte joka kyläkisasta lisää settiä vaikka ne kuvat/videot ei ihan ammattilaiskamaa oliskaan.
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,nyt kun näyttää että elokuun Motoparkin kisa on peruttu ja ei ole kuulunut tilalle muuta kisapaikkaa(voi ollakin mutta ei vielä julkaistu)niin Porin pojille ehdotus että pitäkee rahakisa kyseisenä viikonloppuna ja kun porissa kyseisenä viikonloppuna on jo valmiiksi hienoja autoja eli rodinatikat olis sitten Porissa paljon hienoa kalustoa.Tämä oli ehdotus ja en ota kantaa muuhun asiaan joka on vellonut koko kevään näistä kisahommista.Terv.Supo Kuopiosta.Ps.Kiitoksia vielä Porin pojille viime kesän Money bracket kisasta
     

Kerro tästä muillekin!