-racing-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Cammer, 14.8.2002.

  1. KTM

    KTM Gearhead

    ACC ei ole ollut ko. tapahtumaa millään tavalla järjestämässä aikaisempina vuosina. Uskon, että nytkään ei ole muutosta tähän. Siis OSHA:n bileet. Yleensä ACC:n jäseniä on ollut mukana ajelemassa.

    Oulussa cruisingissa on ollut hiljaista. Vuosina 1990-92 ACC:n cruisingeissa kävi 80-90 kpl jenkkiautoja Kokkola-Rovaniemi linjalta. Siis siihen aikaan, kun Mehtälän keltainen ´59 Pro Street Caddy kävi cruisaamassa yms. Olisi kiva saada liikkeelle kaikki ne talleissa hiljaiseloa viettävät autot!
     
  2. Jaska

    Jaska Gearhead

    Joo, se Mehtälän Caddy oli muistaakseni 94 Kajaaninkin näyttelyssä. Jaa se oshan porukka ei vissiin oo mitään vanhempaa porukkaa kun järjestävät bileitä. Ajattelin vain kun yleensä nimellisesti autoharrastelijat ovat sitä vanhempaa mobilistiporukkaa, noo mutta kuitenkin sitä varmaan tulee lähettyä sinne päin sitten kun kerran cruisingit on näillä main.
     
  3. koni

    koni 1st gear

    Jos puhumme siitä Veekasissakin aikoinaan esitellystä vehkeestä niin sehän oli / on vuosimallia'60
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hieman asiaa teinitunaroinnista: Täällä meidän kylällä vielä vähän aikaa sitten oli "muotia" rikkoa tahallaan OMAN AUTON TUULILASI säröille.. vissiin se oli rajun näköistä...
    Ei taida olla enää IN. Taas myöhäistyin trendin huipulta <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">

    Tämä on tosi tarina.
     
  5. KTM

    KTM Gearhead

    Aivan oiken, ´60:nen se on. Dementtia senilis tuppaa vaivaamaan <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif"> Omistaja Caddyllä on edelleen sama ja auto on samassa kuosissa.

    Kyllä OSHA:n väki on nuorempaa pääosin, eivät järin "pussihousu" tyyppejä.
     
  6. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    No sitä on joskus ihmeteltykin että eikö ne kajaanilaiset aja ollenkaan niillä autoillaan, jenkkejä hyvä jos muutama auto pörisee, verrattuna vaikka iisalmeen.

    (meni vähän tuon varsinaisen asian ohi)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: J-M Partanen 2002-08-26 17:56 ]</font>
     
  7. Jaska

    Jaska Gearhead

    Eläpä nyt Partanen, kyllähän täällä ajetaan mutta kun nämä tämän päivän nuorukaiset ei vissiin tykkää tai osaa ajaa autoilla nii ei niitä kiinnosta tulla ajamaan, ilmeisesti kotona on parempaa tekemistä veikkaisin pelata playstationia, no kuitenkin millon käyt näyttämässä autoa kajaanissa? Entäpä Sonkajärven pilis....


    Elä Partanen hermostu tuosta...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jaska 2002-08-27 08:19 ]</font>
     
  8. Vallu

    Vallu Gearhead

    Kajjaanissa oli kyllä välillä kieltämättä hiljaista. Kouluaikoina tuli käytyä iltaisin "kylällä" Valiantilla pörräämässä, eipä siellä juuri muita amerikanlautoja näkynyt. Viikonloppuisin oli vähän vilkkaampaa. Miten lie nykyisin?
     
  9. Jaska

    Jaska Gearhead

    Viikonloppuna oli ennätysmäärä liikennettä, mutta huomashan tuon taas eilen illalla että ei oo porukka jaksanu lähtee liikkeelle. Joka ilta on aina jokunen amerikkalainen liikenteessä, parhaimpina iltoina voi olla helposti yli 20 vanit ja stw:t mukaan luettuna.
     
  10. Vallu

    Vallu Gearhead

    Jep. Raatihuoneentorin/Kauppakadun sulkeminen tapahtui niihin aikoihin kun olin siellä kirjoilla. Se taisi sillon säikyttää osan "kruisaajista" poies, kun meni reitit uusiksi.
     
  11. Jaska

    Jaska Gearhead

    Eihän siinä kauppakavun päässä mahu osa edes kääntää autoosa ja se sulkeminen verotti kyllä aika paljo porukkaa muutenkin poijes ja vielä nykyään valitetaan siitä että siinä käyvään kääntymässä vaikka se liikenne onkin melko hiljasta verrattuna muihin kaupunkeihin ja tietysti nykyään ei saa enää ajaa 11:sta jälkeen kauppakavulla niin sekin verottaa aika paljo.
     
  12. Driver81

    Driver81 2nd gear

    300 - sarjan bmw:ssä LASTULEVYSTÄ tehty sairaan iso lokkilauta ja 924 Porchessa suksiboxi nämä on pahimmat mitä olen kuullut.
     
  13. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    eikös noita kauheimpia härveleitä vois käydä kuvaamassa ja pistettäis top100-lista pystyyn??Saattais muutama ehkokas löytyä helpostikin...
     
  14. Sittana

    Sittana 1st gear

    Mehtälän cadillacista vielä sen verran, että se niin pirteän keltainen väri on ainakin vaihtunut viime talven aikana. En meinannut tuntea autoa enään samaksi, kun sen kesällä näin.
     
  15. KTM

    KTM Gearhead

    No minkä värinen se Caddy nyt on? Juttelin Jussi M:n kanssa puhelimessa kolme viikkoa sitten. Hän sanoi, että tuolla se Caddy tallin nurkassa edelleen on samassa kunnossa ja en ole ehtinyt edes ajelemaan sillä! Suunnitteli, että jos tässä vaikka ensikesänä ehtisi enemmän.

    Varsin mielenkiintoista.
     
  16. Tapi

    Tapi Gearhead

    Katselin ruotsalaisten autoharrastajien kokoontumisia kiihdytysajojen ja mutkarata-ajojen merkeissä videoilta. Tuli elävästi mieleen tuo tämän topiikin aiempi kommentti oman auton tuulilasin rikkomisesta. Naapurimaassamme lähes jokainen "katu-uskottava" auto on yksisilmäinen. Lähes jokaisesta muuten ehjästä autosta on poistettu toinen etuvalo!!! Ymmärtäisin jos kyse olisi siitä, ettei haluta tuhota konepeltiä ilmanoton takia, jne jne. Mutta kun oikeasti noissa vehkeissä sen puuttuvan lampun takana ei ole mitään ilmanottoa. Ja saahan sen, jos haluaa, tehtyä nätistikin, eikä noin idioottimaisesti. Mihin esim. muuten hienon Lotus Omegan etuvalon irrotus auttaa varttimaililla??

    Muutenkin lajit, joissa nuo kilpailevat, ovat outoja: "Drifting" näyttää olevan suosittua. On jopa kisoja, joissa tuhannet ihmiset tulevat katsomaan, kuka menee mutkassa pisimpään sladissa.. Ja alle laitetaan tietysti kapeat ja liukkaat takarenkaat joita savutetaan näyttävästi. Voittaja näyttää olevan se, joka käyttää ratakierrokseen eniten aikaa.. On se vaan jotenkin niin ihmeteltävää, kun Sierra Cosworthissa on edessä 19" vanteet ja takana kapeat 15":set. Eniten ihmettelen, että ko. autoissa mainostetaan kalliita alustan osia ja rata-automaisuutta mutta ovatko ne tarpeellisia kun on tarkoitus vain ajaa "leveästi"?

    "Lisää tehoa ja vähemmän ajettavuutta!!"

    Pian varmaan Suomessakin? Olen varmaan jäänyt ajastani jälkeen, kun cruisingien väenpaljous kumia polttavan auton ympärillä säälittää..
     
  17. bbford

    bbford Gearhead

    Lisää tehoa ja vähemmän ajettavuutta? Taitaa meitin bb galaxie olla kova sana niis kisois?...
     
  18. Razorass

    Razorass 1st gear

    Ja kun minä olin nuori niin kuminpolttoa jarrun kanssa pidettiin säälittävänä. Ja sitä se on minusta nykyäänkin, oli jenkki tai tuningpönttö.
     
  19. JuhaP

    JuhaP Gearhead

    Turboahdettu kone tarvii PALJON ilmaa.. ehkä sitä ilmaa sitten kulkeutuu vähän paremmin kun suodatin on suoraan etuvalon takana (tai tilalla :smile:) ja lamppu poistetaan STRIPILLE... ei niillä ilman etuvaloja ajeta kadulla.

    Ja mitä tulee kumeihin, 19" renkaat maksaa sen verran paljon, että jos pitää valita sulattaako mielummin parin kympin arvoiset vanhat 15" nakit vai 250+ euroa KAPPALE maksavat 235/35-19 rinkulat... niin eipä ole vaikea valita.

    Ja driftinghän on näyttävä yleisö"laji", HIEMAN mielenkiintoisempaa katsoa kuin 402 metrin suoraa ajoa.

    Ei herneitä :smile:
     
  20. pegu

    pegu 1st gear

    Tuninkia harrastetaan teini iässä...ja kun tullaan aikuisiksi niin hankitaan jenkki..Mutta jotku GTI miehet eivät ymmärrä harraste autojen päälle mitään, ku menee pilaan hyvät euro ja japsi käyttöautot tyhmillä joulukoristeilla...
     

Kerro tästä muillekin!