Ranchero -78 ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja shs71, 10.4.2023.

  1. shs71

    shs71 1st gear

    Millainen projekti saada ilmastointi pelittää, purettu n. 10 v sitten "toimivana". Aineet haihtuneet. Letkuja ja liittimiä uusimisen tarpeessa sekä tiivisteet , kuivain ?. Soveltuuko nyky kylmä aineet, kompuran öljy ? Muut vermeet ?
     
  2. sibe70

    sibe70 Gearhead

    R-12 Korvaava kylmäaine RS24 tai Isceon 49 tilalle. Silloin ei haittaa vaikka järjestelmässä vanhoja ja uusia öljyjä sekasin. Uus kuivain ja paisuntaventtiili sekä kompurasta valuttelee vanhat öljyt pois ja uutta tilalle. Kamat nippuun ja typellä koeponnistus ja siitä sit eteenpäin, jos vuotavia letkuja niin niitä pystyy tekemään kyllä.
     
  3. shs71

    shs71 1st gear

    Kiitos tiedoista !
     

Kerro tästä muillekin!