Rautaa halvalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Jambo!!, 3.12.2005.

  1. Jambo!!

    Jambo!! 1st gear

    Siis mistä kannattaa ostaa esim. teräspalkkeja ja profiileja? Jos menet jostain Starkista kattomaan niin tulee äitiä ikävä kun näkee hinnat :eek:

    Olis tarkoitus liimata kasaan mm. moottorinosturi, ei viittis käydä pellistä ruttaamaan :D Vai pitääkö vaan alkaa ravaamaan romiksia?
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Metalliromuliikkeistä saa rautaa kilohintaan. Hyvinkään kaatiksen vieressä on mm. hyvä paikka. Nimeä en nyt muista.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Romuliikkeet on ihan hyviä paikkoja siinäkin mielessä, että sekalaista valikoimaa löytyy.
     
  4. Jambo!!

    Jambo!! 1st gear

    Harrastuspohjallahan tässä ollaan, eli kyllä, tekemisen ilo on se suurin tavoite, ei rahallinen säästö. Mutta _silti_, joku raja pitäs olla :) Ja tavoitteena olis kanssa oppia jotain :eek:
     
  5. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Tilanne näköjään vaihtelee eri alueilla. Turun suunnassa tuntuvat romikset pyytelevän sen verran suolaista hintaa kaikesta tavarasta, että ise asiassa moni firma myy ihan uutta rautaa halvemmalla kuin romikset vanhaa.

    Itse haen Tuulissuon Rautavarastolta, on kohtuuhintainen.
     
  6. orlovi

    orlovi 1st gear

    Paljonko pyytävät? Täytyy muistaa että teräksen hinta on tässä parin vuoden aikana noussut aika reilusti. Lappeenrannassa maksoi putkipalkki 60 senttiä kilo kun hain ns. romurautana muutama viikko sitten.
     
  7. Pitu

    Pitu Gearhead

    Romiksellakin pitää olla tarkkana. Puolet näistä yrittää heti kusta silmään ja hinta on tuplat siittä mitä minkä kaupassa.
     
  8. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Tampereella on Rautasoini ja hinnat kohtuulliset.
     
  9. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Sieltä minäkin hain aikoinaan pakoputkiston tekoon suoraa ruostumatonta putkea ja melkeinpä pilkkahintaan, ainakin siihen nähden mitä se nyt maksaa autotarvikeliikkeissä.
     

Kerro tästä muillekin!