Reilua autokauppaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja wili, 15.10.2012.

  1. wili

    wili 3rd gear

  2. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Reipasta menoo kyllä :)
     
  3. nixon

    nixon 3rd gear

    Ekana pisti silmään toi homottelu tuolla, olis nyt malttanu olla ilman sitä vaikka aiheesta vituttikin.
    Eihän tuossa katsastuskuviossa tosin mitään uutta ole, mutta todella hyvä et joku vaivautuu laittamaan esimerkkiä perseilystä muidenkin nähtäväksi.
     
  4. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Ymmärtäisin siinä tapauksessa jos myytäisi tuommonen korjauskuntoisena sitä painottaen mutta että vasta leimattuna,siis ajokelpoisena,huh.taitais olla ehkä mainoksen paikka tuon leimanneelle konttorille ja autoliikkeelle myös."päätä päiväsi meiltä hankkimasi auton parissa".
     
  5. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    ja vielä mainostettiin että "kori ok kuntoinen"....
     
  6. pile

    pile Gearhead

    lopit on nykyään niin kovin kranttuja.ennen muinoon noita oli liikentees aika tiuhaanki.ja hyvin pyyhki :)
     
  7. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Joo ennen muinoon kun ne oli vielä kunnossa..... :rotfl:
     
  8. hara64

    hara64 1st gear

    voihan vihtori mikä stoori :eek: ei voi kun ihmetellä auton myynyttä liikettä kun eivät lunastaneet vanettea takas täyteen rahaan.
     
  9. herrakani

    herrakani 1st gear

    Onks kukaan jobbari ikinä ostanu takas täyteen hintaan?
    Mä soittelin tossa omastani hyvän aikaa myyjä/trafi/rahoitusyhtiö/poliisi/jne mutta ei ollu hyötyä, oikeusprosessi maksaa iisisti enemmän kun tollanen parin kolmen tonnin tötterö ja lopputulos on sama kun heität kolikkoa.
     
  10. DD6

    DD6 Gearhead

    Äityliinille kävi kerran 90-luvun loppupuolella yhden 3-ovisen Gorillan kanssa kylmät, mutta lopulta joppari joutui korvaamaan kaiken. Onneksi oli suvussa lakimiehiä...

    Olikohan -93 XSi-Corolla, näppärä punainen. Minä jo kaupassa ihmettelemän, miksi siinä on XLi:n takalasi (tekstit maalattuna lasiin). Eihän minua noteerattu.
    No sitten eräänä aamuna moottorin korvakkeet murtuivat alta ja kone kyykähti. Selvisi, että vehjes oli mällätty katon kautta ympäri.

    Rahat tulivat takaisin, mitä nyt joppari vielä yritti ämpyillä vaihdetusta mankasta, mutta sitäkään ei siihen oltu tehty.

    Sitten äityliini ajeli tyytyväisenä VW Golfilla kohti auringonlaskua.
     
  11. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Siinä ku ois henki lähtenny joltain joku loukkaantunu ois varmaa katsurilla kuin myyjälläkin paljon selitettävää.Onneksi kellekkään ei sattunu mitään.
     

Kerro tästä muillekin!