Remun autot!

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja viridia, 4.7.2006.

 1. viridia

  viridia 3rd gear

  Tietääkö kukaan mitä jenkkejä remu on joskus omistanut?ei netistä tahtonut löytyä hakemalla :-?
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead

  Remuhan ajoi kortin vasta jokunen vuosi sitten.. pari "uudehkoa" Cadillacia on viime vuosina tainnut olla, mutta Hurriganesin jenkkiguru taisi olla Cisse Häkkinen, jolla autoja on ollut useampiakin.

  Minulla on sellainen kutina, että nimimerkki Vilkuna osannee vastata kattavasti näihin Hurriganes -kysymyksiin :)
   
 3. mke77

  mke77 3rd gear

  eikös Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen ole/ollu cadillac-clubin kunniajseniä? sillon joskus klubin perustamisaikoina....
   
 4. viridia

  viridia 3rd gear

  Joo, olen vaan kuullut huhuja että omistamani dodge olisi remun vanha auto...tietysti omistaja historian selvittämisellä sen saisi selville mutta jos saisi vähän varmuutta asiasta :odroll:
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Cisse Häkkisen menopeleleistähän oli juttua muutama vuosi sitten Mobilistissä (päähuomion sai se vaaleansinen Cadillac mutta olihan miehellä ollut jutun mukaan muistaakseni muitakin jenkkejä sekä mersua että jaguaaria).
  Jostain luin myös että kyllähän Remulla autoja (mm. volvoja) on ollut vaikka lisenssi tuore onkin. Sysäys ajokortin hankintaan oli kai se kun ulosmittaaja vei Cadillacin sillä perusteella että mitäs kortiton mies autolla tekee.
   
 6. Cilkkis

  Cilkkis 3rd gear

  Eikös Remulla ollut joskus Volvo 262C?
   
 7. rokkaaja

  rokkaaja 1st gear  Outoa...noita Volvoja ei oo tehtyku parituhatta kipaletta ja Kotkassa pyörii yks tollanen kullanvärinen vinyylikatolla...oisko Remun vanha?On muutes tosi huonos hapes...
   
 8. Ossi H

  Ossi H 3rd gear

  kromi&poweri 2/95 löytyy Remun haastattelu,jossa Mr. Aaltonen
  kertoo autoistaan.
   
 9. janiluo

  janiluo Gearhead

  Remu asui Ruskeasuolla joskus 80-luvulla ja se vihreä keikkabussi seisoi aina Lehtikuusentiellä...
  Eräänä talvena näin Remun useampaan kertaan raaputtavan valkoisen pyhimys Volvon ikkunoita ennen kuin lähti sillä ajelemaan. Eikös se P-Volvo ollut joskus V8:ssakin tai jossain harrastelehdessä esittelyssä???

  - Jani -
   
 10. surmanajaja

  surmanajaja 1st gear

  herralla on tosiaan ollut suht harvinainen volvo käytössään. ja muitakin ihan mielenkiintoisia autoja. olikohan se camaro jonka osti sukulaismieheltä jonka takia joutui oikeuteen, auto kun olikin luvattomasti käyttöönotettu..
   
 11. Capri2000GT

  Capri2000GT 1st gear

  Ja olihan sillä aikoinaan 242 avo volvokin. Täällä ODllakin on kuva siitä jossain..
   
 12. Deströyer

  Deströyer 3rd gear

  Tästä Remu kertoili keskiviikkona Neloselta tulleessa Start-ohjelmassa. Esitteli uudempaa käkkyläänsä ja tarinoi muitakin sekavia kommelluksiaan autojen parissa...

  Harmi kun tuossa ohjelmassa olisi kerrankin ollut jotain katsomisen arvoista niin tuli avattua töllötin hieman liian myöhään.

  Kyseessä oli ilmeisesti joku "jenkkipainotteinen" jakso, ainakin insertit oli kuvattu cruisingien yhteydessä, Top Gearissa Cadillac, esittelyssä autot joita saa vain jenkkimarkkinoilla yms.
   
 13. 251265

  251265 1st gear

  Ei sitä jaksoa mahtanut kenellekään muistiin jäädä??
   
 14. JoGGu

  JoGGu 1st gear

  Ne joilla jäi start katsomatta niin se tulee lauantaisin uusintana 10.30 :lol:
   
 15. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  asiaa vähän sivuten ni muistaaxeni joskus mobilistissa oli pari kuvaa 64-65 barracudasta jonka väitettiin olevan cisse häkkisen entinen..
   
 16. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  käsittääkseni erään kansanosan edesottamuksia katsotaan täällä joskus hiukka sormien läpi... 8) ei millään pahalla :oops:

  onkohan oikeesti kaikilla ajokorttia? :wink:
   
 17. ramman

  ramman Gearhead

  Yksi taxikuski aikoinaan juuri tuota samaa ihmetteli, ei ollut kuulemma koskaan nähnyt autokoulunautossa näitä " erään kansanosan" edustajia, tarkemmin kun rupes miettimään niin en kyllä ole minäkään :D
  Niin ja tuo Cissen vanha barracuda elää ja voi hyvin lappeenrannassa.
   
 18. Moparisti

  Moparisti Gearhead

 19. Galaxie500

  Galaxie500 Gearhead

  Autokoulusta en tiedä mutta yhden mannen tiedän joka joutui suorittamaan inssiajon uudestaa kun konstaapelit vei kortin. Jotenkin muistelisin että se olis noin 5 kertaa siellä käyny ja sitten todennu että voihan hän ajaa ilmankinsitä korttia.
   
 20. OneAndOnlyGM

  OneAndOnlyGM 1st gear

  Joo, Vilkunalle yv:ta niin saat tyhjentävän ja asiantuntevan vastauksen k.o aiheesta!
   

Kerro tästä muillekin!