rengasonline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja gran sport, 7.4.2006.

  1. Luigi

    Luigi Gearhead

    Jep,posti ja matkahuolto/kiidon kake/kiitolinja/transpointti/dfds/backmann&drummer/ibertrans/heikkiseppälä,onhan noita,kaikki tuo perille minne haluaa.Kanta-rengas Turenki,suosittelen alan miehille/naisille!!!
     
  2. firing order

    firing order 3rd gear

    Täältä pisteet rengasonlinelle.

    Samana päivänä kun rengasparin tilasin, tuli tilausvahvistus. Seuraavana päivänä tiedote siitä että tavara on lähtenyt, tracking numero, sekä arvio toimituspäivästä. Kotimaiseen palveluun tottuneena järkytys olikin melkoinen, kun arvioidun päivän aamuna klo. 8:30 renkaat olivat kotiovellani.

    Renkaat olivat lisäksi oikeanlaiset, ehjät, ja vielä samanlaiset keskenään.

    Tuskin ovat viimeiset mitkä k.o. firmasta ostin.

    Hintavertailu oli myös helppoa, maksoivat murto-osan siitä, mitä kotimaiset kauppiaat halusivat.

    Näin ainakin tällä kertaa.
     
  3. veekasi

    veekasi Gearhead

    Tilattiin vaimon torikassiin potenzat ja tuli ajoissa ja tuoreita keväällä valmistettuja. Olivat mustia ja pyöreitä laatukummeja+oli yli satasen halvempia kun niissä noin kymmenessä rengasliikkeessä mistä kysyttiin tarjouksia. tuli yhessä erässä.
    Kyllähän mäkin suosin kotimaista mut jos säästin melkeen tonnin mummoja, niin...saa silläkin rahalla ameriikasta jotain kiinassamissälie tehtyjä viripalikoita isin ihmemoottoriautoon!
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Paljonko meni renkaiden asennuksiin, kun veit rengasliikkeeseen omat renkaat? Sillä renkaiden kanniskelusta säästyneellä 30€ (?) ei kyllä juuri mitään isin ihmemoottoriautoon saa.... :rotfl:
     
  5. napa

    napa 3rd gear

    minkälaisia autoharrastajia ne on, joilla ei ole "tuttuja" töissä alan liikkeissä :odroll: ja ammattikoulut, kurssikeskukset ym. omistavat myös rengas koneita (siellä minä usein käyn kumit pyöräyttämässä vanteelle)
     
  6. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    Tilasin ko. mestasta kummit viime keskiviikko iltana ja tiistaina aamupäivästä saapui 2 eturengasta kotiovelle asti, mutta niitä 2 takakummia vielä odotellaan :eek: Tosin DPD:n seurannasta näkee että kaikki 4 rengasta ovat samaan aikaan saapuneet Suomeen, mutta jostain kumman syystä vain toiset lähteneet heti jakeluun. :-?
    Kumit ovat Bridgestonet HTS 686 ja etukumit kokoa 255/60/15 ja takakumit 275/60/15. Nuo saapuneet etukumit olivat kyllä ihan tuoreet, eivätkä mitkään kuivat koppurat niinkuin jotkut ovat peloitelleet. (valmistus ajankohta ilmeisesti selviäisi renkaan merkinnöistä). Tämän kokosissa kumeissa säästyi useampi satanen, ja töissä voi sitten suosia paikallista (ehkä hiukan kalliimpaakin) huoltoasemaa. 8)
     
  7. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Niinpä niin. halvat gummit ostetaan "jostain". Sen jälkeen pannaan ne päälle "jossakin"

    Lopputulos: On kolme asiaa mitkä voi mennä vikaan:_ Osto, asennus ja käyttö.

    Ostossa hinta on x. Asennuksessa ja tasapainotukessa hinta on xx.

    Sen jälkeen kun ongelmaa tulee, laaturengaskorjaamo hoitaa asian, (jos on myynyt tuotteen) mutta kuinka on netti-kauppa? Jahtaat viikkoja syyllistä, mutta mitään et löydä, ja loppupelissä maksat tuotteestasi tuplahinnan???
     
  8. IROC-Z

    IROC-Z Gearhead

    Viime keskiviikkona tilasin camaroon uudet takaklemmit. Sama iltana tilausvahvistus ja seuraavana aamuna tracking number. Tänään saapuneet suomeen ja huomenna PITÄS olla kotiovella.
    Tuolta kun kattelin,niin esim. eturenkaat 150e pala (eagle f1),kun reilu vuosi sitten pulitin suomalaiseen rengas-firmaan samoista gummeista 255e pala.. Siitä voi laskea paljonko sarjan hinnaksi tulee ja kannattaako maksaa tuohon päälle esim 50e rengastöistä jollekkin puljulle..? Takarenkaat otin halvimmat mahdolliset,koska luulen,ettei ne kalliitkaan kauaa alla kerkeäisi pyörimään.. :rotfl:
     
  9. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Ostin keväällä rengasonlinestä käyttö Bemuun taka kumit. Lähi alueelta löyty yks myyjä jolta löyty kyseinen koko hyllystä (265/35-18 keskimäärin muut lupas täks kesäks toimittaa moiset. Netistä katsoin ja tilasin ni tuli viikos kotiin 2,5 kertaa halvemmalla, merkki on tosin toinen, mut viel en edellisiin merkki renkaisiin ole eroa huomannu. Ja mitä kotimaisuuteen tulee, kuin moni harrastaja lyö autonsa alle Nokian renkaiden tuotteen. (Itte en koske pitkällä tikullaka.) Yhtäläillä Netti renkaat tulee suomalaiselta välittäjältä (Välivarastosta)joka ottaa tietty hintansa ja samoin asennus käy samalla tavalla kylän pajalla, kaikki kotimaista. Ei se Euromasteri ym. niitä renkaita tee vaan pelkästään välitää niitä niinkuin Nettirenkaatkin.
     
  10. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    No niin nyt saatiin loputkin 2 rengasta perille. Syytä en tiedä miksi toisissa renkaissa kesti 3 päivää kauemmin, vaikka olivat samaan aikaan saapuneet Suomeen :eek: Tämä siis johtui kylläkin postin toiminnasta eikä DPD:n, joka hoitaa kuljetuksen Suomeen. Katselin hiukan merkintöjä, mutta en löytänyt kuin yhden mahdollisen ehdokkaan valmistusajankohdaksi: CJM 1106 ? tuo siis kyljessä pienellä.. Kiinnostaisi valmistusajankohta, jotta saisi laitettua epäilijöille jauhot suuhun kuivista koppuroista :poff: mistä tulisi siis etsiä? :odroll:
     
  11. freeride

    freeride Gearhead

    olisko viikko 11 tänä vuonna?
    http://personal.inet.fi/koti/janne.karp ... nkaat.html
     
  12. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Joo veikkaisin kanssa viikko 11, 13-19.3.
     
  13. IROC-Z

    IROC-Z Gearhead

    Eilen tuli renkaat perille! Posti toi vielä kaverin luo,kun en ollut kotona... 20e otti renkasliike,kun veivasi vanhat poies ja uudet tilalle,itse ei tarvinnu muuta kun malrboroa kiskoa. Meinaan suosia kyseistä firmaa edelleen...
     
  14. ristokakko

    ristokakko 1st gear

    jees.Nyt olen ajellut vuoden verran contitrackeillä jotka hommasin rengas-onlinesta ja olen tyytyväinen .Ainakin kyseinen rengas on paljon hiljaisempi kuin esim, hercules tai good year wrangler a/t . :D
     
  15. ippe73

    ippe73 3rd gear

    Se on hyvä lukee joskus näitä vanhoja topikkeja, niin eipä tarvinnu lähtee merta edemmäs kalaan. Ihan pyöräilymatkan päästä saa sopivaan hintaan Cooper Cobria. Nojaa parikymppiä ois säästäny jos rengasonlinestä tilais, mutta eipä näkyny valkotekstirenkaita siellä.
     
  16. goofy

    goofy 1st gear

     

Kerro tästä muillekin!