Renkaat 2019

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Karpov, 19.2.2019.

 1. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Oon kyllä aina ihmetelly suhteita, jossa pitää olla "omat rahat". On toki meilläkin omat rahat, mutta sieltä otetaan, missä on. Ei niitä lasketa.

  Vitour Galaxyt laitoin Belairiin. Ei menny ihmeesti painoja ja pyöreetkin oli, vaikka pistin yli 50v pellivanteelle. Rallia ei tullu ajettua, niin pidosta oo oikein käsitystä. Aika hiljaset.
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tarkottaa lähinnä tässä tapauksessa meillä sitä että minä maksan meillä autoiluun liittyvät kulut. Ostan vaimolle autot, viimeeksi tosin kysyin minkälaisen haluaa. Muuten laskut ja muut kulut maksaa se kummalla on tilillä rahaa. Joskus se antaa rahaa tai minä sille, jos on perse auki. Jos ei kummallakaan niin sitten lainataan lapsilta.
   
  Gary Grand, wilburi, caprice305 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Aika vähissä taitaa olla kokemukset 2019 osalta kesärenkaista ainakin kun vasta helmikuussa mennään.

  Ajatus; ns. premium merkit julkaisevat uusia malleja aina ennen uutta sesonkia. Mutta entäs näiden halpis merkkien kohdalla? Onko kehitys yhtä organisoitua? Vai ohjaako kehitystä enemmän tuotantotekniikka. Paistetaanko tiettyä mallia niin kauan kuin se on mahdollisimman halpaa tehdä. Alihankkija vaihtuu niin renkaassa tapahtuu muutoksia? Tai että esim Afrikan markkinoille voi työtää samanlaista rengasta 20 vuotta...
   
 4. J-peg

  J-peg Gearhead

  Repivät viime syksynä tien auki 15km matkalta, remontin pitäisi kestää pari kesää. Koko tie oli isoilla murikoilla ja tottahan sellainen meni renkaasta läpi. Päätin ostaa kaikista halvimmat renkaat mitä löysin, kun hajoavat kuitenkin tuolla tiellä. Pinnatut Radburg 195/65/15 Kärkkäiseltä 31€/kpl. Uskomatonta mutta olivat hiljaisemmat ja tuntuivat muutenkin paremmilta mitä edelliset merkki renkaat (en muista enää mitkä), ehdin vissiin pari kuukautta ajella ennen lumia. Yhden renkaan tosin ajoin jo naulaan.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Totta, auttaa ne kesän/syksynkin 2018 kokemukset kun tuskin tosiaa hirveitä muutoksia on tapahtunut. Kuitenkin niin ettei muistella 5v takaisia. Ja onhan talvirengas sesonki parhaimmillaan vielä nyt.
   
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Se yli 50v pellivanne voikin olla nollapuntissa mutta koitas samaa jollekkin 5v hlöauton vanteelle....
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 7. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Landsailit on nyt fiiatissa alla, aikaisemmin minervan sukuiset, muutamalla eri nimellä sitä minervaa on, rockstone jne. Kummatkin kyllä tavan ajossa ihan ok renkaat.
   
 8. urho3

  urho3 Gearhead

  Isällä pikku diesel,siinäkin huomasi eron kun uusin 4mm pintaa olevat Nokian kesikset uusiin 200e maksaneisiin Michelin energy plussiin. Uskon että säästää vähän polttoaineessa ja kestää pitempään kun keskimäärin Kiinan renkaat,toki niitä hyviä poikkeuksia on kun vaan osais valita hyvät.
   
 9. mikka

  mikka 2nd gear

  Käyttiksessä kaksi kesää ollut Imperial merkkiset renkaat, märällä ja sateella sivuttaispito helvetin huono. En voi suositella.
   
 10. Karpov

  Karpov Gearhead

  Ei tahdo venäjältä eikä euroopastakaan kyllä 15-16" koolle löytyä ihan 50€ kpl misukoita.
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 11. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Tohon Alfaan oli ex owner ostanu Autogripit. Märkäpito nolla. Hengenvaaralliset. Ehkä just kelvolliset lasten keinuun.
   
 12. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Ens kesäksi pitäis uudet renkaat hankkia mutta alkaa meneen jo sekaisin tässä merkkien sekamelskassa. Kumho tai Hankook ehkä?
   
 13. mpower

  mpower Gearhead

  Karpov tykkää tästä.
 14. urho3

  urho3 Gearhead

  14tuuma. Halvin 15tuuman satsi misukoita 210e ja 245e 16 tuuma.
   
 15. pulttirengas

  pulttirengas 3rd gear

  Hankook kesärenkaat 5/5 viime kesän kokemuksella.
   
 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tohon 210 saa jo hankookin testivoittajaa 195/65/15
   
 17. urho3

  urho3 Gearhead

  Kaverilla oli skodassa just tossa koossa uudet hankookit,nurkat hävis niistä oudosti. Sitä en tiedä menikö kankaille asti. Semmosta tuurinpeliä välillä.
   
 18. J-peg

  J-peg Gearhead

  Mistä te niin halvalla misukat saatte??
   
 19. Karpov

  Karpov Gearhead

  Venäjältä. Eurooppa virokin siinä 60€ kpl jos 195/65/15
   
  mpower tykkää tästä.
 20. J-peg

  J-peg Gearhead

  No onpa kyllä edullista.
   

Kerro tästä muillekin!