Rest in Peace -harrastusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 22.3.2004.

  1. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Onhan näitä. Tiedän Suomesta romutarhan johon on kerätty vanhuksia 20-luvulta lähtien ja esim. 50-luvun Packardeja on PINOSSA. Autot on nimittäin säilötty päällekkäin, kun tila on alkanut loppu kesken. Valokuvia löytyy epäilijöille. En osaa laittaa linkkiä mutta sähköpostina saa jos tahtoo.
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ei ollut kaunista katsottavaa...
    kysymys kaikkien huulilla: MIKSI???
     
  3. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Jos kyseisten autojen omistaja on joku vanhojen autojen vihaaja? Ostaa että saa ne pois liikenteestä, ja mädättää pihalla? Tuntuu hullulta että samalla jampalla on kolme autoa samassa tilassa... Eli romuna.
     
  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Tarkkaa tarinaa en tiedä itsekkään. Autot on omistajansa veljen pihalla, jonka mukaan "joutaisivat jo pois". Yks viisysi vielä näitten lisäksi omistajan omassa pihassa ja tiedustelun mukaan yksikään kuudesta Caucosta ei ole kaupan "ettei vaikuttaisi köyhältä"!
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Voi perrseensuti, jos tuollasta porukkaa täälläpäin asuis ni vois olla hiljanen loppu!
    Siis mikä v**tu siinä on ettei tollasia voi myydä, jos tietää ettei ikinä niillä mitään tule tekemään.
    Pelkääkö ne saatana että joku tekee niistä vielä hienoja, ja sitten pappa ei enää ilkeä ajaa kylillä '02 Peugeotillaan, kun kaikki nauras että tollasella rottelolla vaikka oli cädejä piha täynnä.

    :sad: tana!
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sairaalta tuntuu tällainen touhu. Vehkeet laahattu `80-luvulla toiselta puolelta maailmaa Suomeen ja tulleet maksamaankin kohtalaisesti. Sitten purettuina hylsyinä jätetään taivasalle ruostumaan, valitettavasti tämän tyylisiä tapauksia on yllättävän paljon. Ja nyt kun `50-luvun autojen hinnat ovat Ruotsissa nousseet huimasti (=Entisöityjen !), niin Suomi-juntit kuvittelevat heti kaikkien raatojenkin olevan kullanarvoisia. Eli ei myydä tai pyydetään ainakin tähtitieteellistä summaa.
     
  7. tomimk

    tomimk 1st gear

    Ilmoittakaa kunnan/kaupungin julkisivulautakunnalle tai vastaavalle että luontoa saastutetaan tässä kohteessa. Siivoushuomautuksen jälkeen vaan ostamaan...
     
  8. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Kyllähän näitä urpoja on tää maa täynnä.
    Monella ei vaan yksinkertaisesti luonto anna periksi myöntää omaa tappiota, joko rahallisesti tai taidollisesti.
    Sitten näitä romuja jemmataan vuossotalla kuin kipeeetä v****a ja kuvitellaan että vielä jonain päivänä nää muuttuu arvokkaaksi tai tapahtuu ihme että joku lupautuu laittamaan laitteet ilmaiseksi kuntoon.

    Joku tuossa ylempänä mietti että kohta löytyy varmaan "metsä-rollseja"
    -No, juttelin tässä joku aika sitten yhden asianajajan kanssa joka totesi että eräältäkin 90-luvun alun autoliikkeen konkurssipesältä on edelleen kateissa ainakin 2kpl!!! Rolls- Royce merkkisiä henkilöautoja.
    Että miettikääpä sitä kun metsässä kuljette...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    JOS nämä kuvat on tosiaan pohjanmaalta nii tiedän sit kyllä vähän tarinaa. Tuo yx koppa näyttää ainaki tutultua ja se on maannut siinä ainakin jo vuonna 1982..!! Se äijä on ikänsä harrastanut gäddejä ja muita jenkkejä. Kuulemma siellä kotonaan on autotalli täynnä moottoreita, (ainakin oli muutamavuosi sitten) ja siellä sen koti-pihassa tosiaan makaa yx auto mistä puuttuu vain kone. Luulisi jo että se äijä haluaisi ne jo myidä kun ikääkin rupeaa olemaan..
     
  10. makke

    makke 1st gear

    Totta... tuntuuhan tuo pahalta, että tollaset autot maatuu jossain pilalle.
    Tuntuu tosiaan pahalle! Toi kokonainen '59 olis kova sana jos olis noissa kuosissa nyt ajossa!

    Mut aina täytyy muistaa se, että jokainen tekee omaisuudellaan kuinka haluaa; tuntui se muista kuinka pahalta tahansa.

    Ja kuka meistä lukijoista lopulta tietää miksi noi tuolla makaa! Syitä voi olla muitakin kuin se, että ei myydä tms. Kuviot voi olla monimutkaisia, joten eihäön ketään tyrmätä ennen kuin kaikki syyt ja niiden seuraumukset on _varmasti_ teidossa!

    Joten ei teilata autojen omistajaa liian varhain... jooko?
     
  11. B

    B Gearhead

    Niinhän se on että jokainen saa tehdä omilleen mitä tahtoo,vaikka toisista se tuntuisi kuinka pahalta.
     
  12. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Niin siksi olenkin ajatellun että vois hankkia yhen tommosen http://www.edwardlloyd.de/Classic_cars/ ... rrari3.JPG pihalle ruostumaan.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä niin. Ehkä tämä havainnollistaa hieman miltä pussihoususta tuntuu kun hän näkee laikatun '34 tudorin. Ajattelee samaa kun me täällä nyt: pilalla ja turhaan.
     
  14. mörkö

    mörkö Gearhead

    Niin onhan se jokaisen oma asia mitä kalustolleen tekee tai jättää tekemäti.
    Annan kuitenkin ilmaisen neuvon näiden omistajalle ja se kuuluu että "vie nyt hyvä mies pelisi katon alle mahd. pian".
    Pahoittelen hienojen autojen huonoa kohtaloa, toivottavasti joku sitkeä sissi niistä vielä jotain talteen saapi...
    Ainakin hyviä "kustom" aihioita .....
    Meillä päin on vähän vastaava "talteenottaja" tapaus, sillä erotuksella vaan, että kaikki aarteet ovat visusti asianmukaisissa talleissaan, lukkojen takana, kokonaisina (autojen kunto ei uutta häpeä) ja myytävä (käsittääkseni) jos tarpeeksi on matkassa €uroja....
     
  15. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Pohjanmaan autoja ovat.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Vilkuna 2004-03-23 16:05 ]</font>
     
  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    Kyllähän sitä tekisi mieli ostella monenmoista rojektia pois kuleksimasta, mutta kun ei ole 1000 neliön hallia mihin niitä säilöä niin parempi antaa olla ostamatta saati raahata niitä pihaan säiden armoille.
     
  17. Foxy lady

    Foxy lady 1st gear

    Järjen köyhyyttä toi on ihan selkeesti!! Kyllä itketti kun noita kuvia katsoi. :cry:
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    jessus sentään! jos nuo on jo 10-20 vuotta ollu taivas alla niin miettikääpäs missä kunnossa ne on jätetty säiden armoille??? luojan kiitos itellä on tilaa säilyttää muutamaa autoa katon alla.. lähinnä noita entisiä käyttökinnereitä on tullu säilytettyä siinä toivossa et sais ees joku tarvihtija muutaman osan, mutta aina loppupeleistä joutuu siirtämään metänreunaan 'varastoon' muiden jatkoksi.
    Oma ikuisuusprojekti mikä on jo kestäny 5v kun karkas käsistä heti ensimmäisessä katsastusremontissa on yhdenlainen mätänemästä. Pelastus oli AJETTU kuusen juurelle oottamaan pienen laatikkovian takia! kerkes seisoo siellä kait kuutisen vuotta. pakko se oli ostaa vaikka ylihintaa joutukin omasta milestä maksamaan.
     
  19. Fender

    Fender 3rd gear

    Ei o ensimmäine kerta kun omistaja sanoo et en mä niillä mitää tee mut en mä kyllä niitä myykkään... Ei voi kun ihmetellä! Luulis äijän itekkin tajuuvan mimmosii aarteit sen takapihal mätänee...
     
  20. perkele

    perkele Gearhead

    eikös tuon otsikon vois vaihtaa vaikka näin??:rust in peace
     

Kerro tästä muillekin!