RIP keltainen pörssi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja riviera56, 28.10.2012.

  1. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Hyvä GM dealer, miksi et kertois niitä tarinoita? Ei täällä hyviä alan tarinoita liikaa ole...
     
  2. Quest

    Quest Gearhead

    Ja ennen Pörssiä piti turvautua vielä niukempaan myyntitekstiin; sunnuntain Hesarin rivi-ilmoituksiin joita olikin sitten nyky määrää verrattuna useita sivuja. :poff:
     
  3. T.U.P

    T.U.P 3rd gear

    Pörssi tulikin välillä tilattunakin kotiin, mutta sitten löysin kioskin mikä laittoi lehden myyntiin heti sen saavuttua torstaina eikä vasta perjantaina kuten ohjeet oli.
    Yleensä kaikki alihinnoiteltu oli jo myyty/varattu torstai-iltapäivällä, mutta kyllä sieltä välillä riitti löytöjä toiseen aaltoonkin :). Etenkin jos ilmoituksen laittajalle oli tullut osastovirhe.
     
  4. TiM

    TiM 1st gear

    Tätä ilmoituksen laittajan osastovirhettä tahi kirjoitusvirhettä voi nykyisin ostaja hyödyntää monesti myös nykyisessä ostoskanavassa eli eBayssä, sanahaku kun ei välttämättä löydä... 8)
     
  5. virta

    virta Gearhead

    Olihan tuo Kepö pankin räjäyttävä ajatus aikanaan,myynti-ilmoitus Hesariin oli kallis ja melkoinen homma ylipäätään saada aikaiseksi,Kepö taas helppo.Sitten mainostivat myös televisiossa ja lehti kasvoi ihan silmissä...

    Ei niin kauaa tunnu olevan kun Turun kauppakeskus Hilassa oli se myymälä,sieltä sai ilmaiseksi vanhempia Kepö lehtiä.

    Itsellä ei niin hyvää kuvaa jäänyt kun erehdyin katsomaan kauas yhtä romua,halpa hinta vaikuttimena..Kuvien aikakausi sopii itselle hyvin ja sehän nuo markkinat Kepöltä vei ja aika ajoi ohi.
     
  6. auburn

    auburn Gearhead

    Nyt näkyy olevan lopullinen niitti Keltaiselle pörssille, näin lukee sivuston ylälaidassa :

    Keltainenpörssi.fi:n toiminta itsenäisenä verkkopalveluna lakkaa 30.6. Voit jatkossa ostaa ja myydä, huutokauppana tai heti, Suomen tunnetuimmalla kauppapaikalla, Huuto.netissä.

    Hyviä muistoja ko. lehdestä jäi ja hyviä kauppoja tuli tehtyä, sekä harraste vehkeitä ja käyttiksiä
    ostettua ja myytyä. Jotenkin itsellä fiilis, että Sanoma Oy ryssi ensin uudistuksillaan keltaisen pörssin, ja nyt samanlaiset uudistukset ovat lamaannuttamassa Huuto.nettiä. ( ja mieli tekisi samaan syssyyn sanoa jotain myös Overdriven market palstan "uudistuksista" )
     
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Sano vaan. Onkohon joku jopa saanut jotain nyt myytyä ton kautta.
     
  8. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Sisarlehdellä menee hyvin: http://kuldnebors.ee/
    Sieltä löytää kaikkea ja homma pelaa.

    Suomessa Sanoma Oy on pilannut lähes kaikki mitä pyörittää.
    - Se alkuperäinen Pörssi oli kopio Kalifornian Recycler.com 'sta jonka aloitti saksalainen pariskunta ja teki miljoonia kun myivät eteenpäin. Sekin loppui paperilehtenä englannin kielisenä mutta Mexikaanoille jatketaan espanjaksi.
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mun ensikosketus Keltaiseen pörssiin on jo 80-luvulta, kun kaverin isobroidi sellaista selaili.
    Ihmettelin et mikä ihmeen keltanen pörssi. Mustan tiesin, mutta tollasesta en ollut kuullutkaan.

    Paljon tuli aikoinaan myytyä ja ostettua tavaraa ja autoja ton kautta. Ensinmäiset ostokset taisi olla V8-Magazineja 90-luvun alussa.
    Muistaakseni se oli 90-luvun alkupuolta,(tai ehkä puolen välin paikkeilla?) kun faijan kanssa käytiin jossain päin pk-seutua Keltaisen pörssin tavaratalossa. kirppis-tyylinen. Siellä oli myös mopoja ja autoja. Mm.67-70 Mercury Cougar.
    Ostin silloin Vixenin LP-levyn.

    2000-luvun alkupuolella kävin Espoossa KePön tavaratalossa, ja oli iso pettymys, kun ei ollutkaan samanlainen. Uutta krääsää paljon. Käytettyä tavaraa tosi vähän. Ja muutenkin pieni pulju.
     

Kerro tästä muillekin!