Ripeän katuauton omistaja; Miksi et aja kisoissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja vipottaja, 27.11.2009.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mielestäni ilmainen ensimmäisen kisa järjestäjän taholta uuden kuljettajan sponsorina olisi jonkinnäköinen porkkana. Sitä voisi GTI tms. päivien sijaan lähteä ajamaan omaa parasta aikaa kisoihin mikäli turvavarusteet on kunnossa (lainaa vaikka joltain). Siinä voisi olla mahdollista saada pysyvä tartunta taudista.
     
  2. jknR

    jknR Gearhead

    Niin ja eihän liikennevakuutus korvaa muutenkaan kuin vastapuolen vahingot.
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    mä en aja kun ei yksinkertasesti oo hilloo kaikki menee autoon et sais sen kuntoon, siis kaikki liikenevä.
    ja nyt ei tarvi alkaa sitä baariviikonloppuvirttä et säästäis muutaman viikonlopun rahat, mulla se tekis n. 20e baariviikonloppu ja vuodessa niitäkin kertyis huimat n.5kpl :rotfl:
     
  4. Polara

    Polara Gearhead

    Vaikka suomi onkin pieni maa, niin sen takia ei tule osallistuttua kun on niin jumalattoman pitkä matka täältä susirajalta noille radoille. Miks ei järjestetä EastSideWolfCup:ia Ja kisat ajetaan kätevästi sorateillä :odroll: No ei nyt ihan, mutta kai niitä paikkoja olis kun vaan olis aktiivista porukkaa. Onhan noita kenttiä.
    Muutamalla kaverilla ja ehkä itelläkin olis semmoset autot millä suoraa vois tahkota, ei vaan oo tullut motoparkkia etemmäs lähettyä. Sielläkään ei vuosiin ole ollut kunnollista esim. v8/gti-kiihdytyspäiviä. Onhan se koko paikkakin liipasimella, että ajetaanko siellä kohta sähköautoa kummosemmilla vehkeillä?
     
  5. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Muistaakseni viime finaaleissa heikolla hetkellä lupailit kaikenlaista...
    Olisko ollu Bäddocilla osuutta asiaan? :poff:
     
  6. kipeän......

    pelko pois ja sekaan,jos on varaa käydä töissä on tähänkin jos halu riitttää.eikä tarvii olla edes sitä ripeää ainakaan alus(kipeäkin riittää)ja maalaijärki riitti jopa mulla kirlallisiinkin niin ku KÄKÖ tuolla kirjotteli. :D
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ite en tosta lisenssin suorittamisesta osaa sanoo kun en oo ikinä suorittanut, mut käsittääkseni jos näkee, että on tutustuttu sääntökirjaan niin pitäis toi kirjallinen osuus läpäistä ilman mtään ydinfyysikon tietoja. Sit on tietty toi tekninen osuus turvavarusteiden osalta, vyöt saa alta satasella, bensalinjat soveltaa vaukka putkiliikkeen osista edullisesti ilman "kallita" liittimiä, normivehkeeseen riittää ajovarusteiks normaalivaatteet ja kypärän saa vaikka käytettynä nyt edullisesti kun ens kaudeks muuttuu toi sääntö et tarvii alta kypän autoissa umpipotan. Noi on kaikki sellasia enempi kertaluontosia panostuksia, kerran kun on kirpassu ni sit on ajokunnossa aina sen mukaan kun sattuu huvittaa.
     
  8. jussi308

    jussi308 1st gear

    j

     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Samoin meillä yks snell 2000 avopotta jouten, ei mikään virheetön kuosiltaan ulospäin, mut saa halvalla jos tarvii.
     
  10. dd64

    dd64 Gearhead

    Mä olisin kiinnostunu tosta potasta. Olis sitten yks tekosyy vähemmän...
     
  11. mafo

    mafo 3rd gear

    näyttää siltä että mullakin on ylimääräinen avo simson :rotfl:
     
  12. Soikhiopiä

    Soikhiopiä 1st gear

    tapahtuiko muuten tuon lisenssihomman myötä merkittävää tipahdusta esim WCC kisoissa osallistujamäärissä?

    ja onko vielä tietoa onko ensi vuonna cup sama kauhajoki, kalajoki, pori x2?
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kaikki meinaa ajaa noin kovaa, pitäskö sit meidänkin :eek:

    Ei vaan joo. Ylimääräseks jäävä avopotta olis meilläkin ja toisaalta se on hyvä kun meillekin tulee nyt sit semmonen umpinainen pakolliseks niin tuleepahan hankittua :wink:
    Pari vuotta sitä on jo aateltu että semmonen olis varmaan kuitenkin parempi mut eipä oo tullu ostettua kun ei oo ollu pakko :rotfl:
     
  14. dd64

    dd64 Gearhead

    kuka haluaa päästä fhra kelpoisesta avo-potasta eroon vois pistää tarjousta tulemaan. Koko olis kanssa kiva tietää ettei se pääse tiukalla hetkellä pyörähtämään silmille...
     
  15. vm-72

    vm-72 Gearhead

    edelleen muistuttaisin että toi lisenssikoe ja kysymykset on ihan samat 8v junioreillakin..
     
  16. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Oliskohan toi lisenssin kirjallinen osuus mahdollista suorittaa etukäteen vaikka fyyran toimistolla? Veikkaisin että tänäkin keväänä tulee muutama uus lisenssi kuitenkin. Olis kisatoimiston kiireestä yks homma pois ja uudella kuskilla olis jo melkeen lisenssi taskussa ekaa kertaa kisapaikalle tullessa.
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Tuon tutkinnon varmasti voi esim. ACS näyttelyn yhteydessä tai jossain missä FHRA:n ihmisiä touhuaa tapahtumissa.Eli ei kun FHRA:n toimistoon soitto niin homma varmasti onnistuu.Kilpailija jäsenmaksu kuntoon ensi vuodeksi ja AKK:lle lisenssi niin siitä se alkaaa!!!Tämä ei ole oikeasti vaikeata saada homma kuntoon!!Ps.olisi muuten hyvä juttu jos olisi esim.isoimmissa näyttelyissä mahdollisuus tohon tutkinnon kirjallisen osuuden suorittamiseen,olisiko kynnys matalempi?
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    WCC-kisoissahan saa edelleen ajaa kertalisenssillä, mutta osallistumnen on rajoitettu kahteen kisaan (?) ja cup pisteitä ei kerry. Et kyllä se näkyy etenkin tossa B,C&D:ssä. Ehkä myös streetbraketissa?
     
  19. jussi308

    jussi308 1st gear

    j

    Oon laittanu sulle yv:tä.

    Juha
     
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    On mahdollista, jos toimiston väki ei ehdi valvomaan niin mä tulen sinne.
    Ja sama toimii keväällä American Car showssa, etukäteen kannattaa kumminkin sopia, silleen se on varminta.
     

Kerro tästä muillekin!