Risteilystä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 10.9.2007.

 1. Mopar

  Mopar Gearhead

  No eihän tossa oo enää ku valinnan vaikeus, ku kaikki on saman hintasii, tää on tasa arvoo :poff:
   
 2. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Nyt oli hinnat korjattu eiliseen verrattuna ja samalla nostettu parikymppiä hintaa B2 oli eilen 81 eur tänä aamuna tuo 19998 eur ja nyt 102 eur. Jonkinverran elää tuo Siljan hinnoittelu vai onko kilpailutilanne korjannut asiaa?
   
 3. hejo

  hejo 1st gear

  Joku taisi mainita että jos on tuollainen siljan kanta-asiakas kortti on hyvä olla olemassa,sillä kun palkitsematonkin saa hytin edullisemmin kuin fyyran kautta palkittava... :D
   
 4. silmät auki

  silmät auki 1st gear

  Hyvä esiintyjä

  Näyttäisi olevan 20.10 Silja Europalla Seitsämän Seinähullua Veljestä esiintymässä. Saattaa olla sattumaakin tai sitten ihan tarkoituksella haettu ajankohta.
   
 5. SC 285

  SC 285 1st gear

  Kyllä siellä edelleen on noi ennakkotilaajan hinnat muutaman kympin halvempia. Niitä tarkoitin.
   
 6. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Joo niin onkin mutta ne pitää tilata 28vrk:tta ennen eli ei ehdi tohon meitin palkintojenjakoristeilyyn enää.
   
 7. mika112

  mika112 1st gear

  elkää ny isot lapset aina ruikuttakoo joka v***n asiasta.....olisitte joskus tyytyväisii siihen että joku jaksaa ja viittii järjestellä vaikkapa tuota risteilyä.....ja kesällä kisat et on sitten niitä palkittavia siellä risteilyllä. Toisaalta....eihän sinne risteilylle oo kenenkään pakko mennä.
   
 8. gremlin

  gremlin Gearhead

  Suomistoliiton kanta-asiakas kortilla ei taida mitaan alennuksia saada, vain pisteita, milla sitten joskus kun on niita tarpeeks keraantynyt niin niilla paasee uudelleen laivalle saastamaan. :odroll:
  Mutta meilla Ruotsalaisilla onkin semmonen kortti etta silla saa (ainakin)50% alennusta JA niita pisteita sita tulevaa saastamis risteilya varten :lol:
  Heja Sverige :rotfl:
  Miksei muuten siella ole Manba soittamassa? Kako kylla lupas sita asiaa hoitaa.....
   
 9. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mamba on kuulemma unpluggedina pubissa, Käkö kerto. Se ei kyllä oo ihan varma vielä, koska Mamba on edellisen viikon perjantaina Vanda-hotellissa; ei makiaa mahan täydeltä, junou?
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ja Kako jo siella eturivissa ihan innoissaan, myoskin unpluggeddina.
   
 11. Käkö

  Käkö Gearhead

  :mad: :mad: v*tun mamba :mad: :mad:

  Onnex on kavereita jotka kertoo etukäteen mihin mun EI tarvi mennä :p

  Ja innoissaanhan mä olenkin, jos ne :mad: :mad: on vandaalla niin silloin esim. Espoossa on hyvä olla...
   
 12. hejo

  hejo 1st gear

  :mad: :mad: v*tun mamba :mad: :mad:

  Ahaa,mahdollinen fanitapaaminen Herra Käköllä ja Herra Vaaralla... :odroll:
   
 13. SC 285

  SC 285 1st gear

  Ja sitten on vielä niitä ketkä jaksaa ja viittii joka kesä ajaa niitä järjestettyjä kisoja... Eikä sekään pakollista ole...
   
 14. hilma

  hilma 1st gear

  :D ... saati sitten, että on meitäki jokka viitti käydä kaikki kisat ja lähteä vapaaehtoisesti ( huom. innoissaan) risteilylle katteleen muita hullui niiden seittemän lisäks jotka esiintyy... on se niin merkillistä, meitä on moneen junaan ja osa jää laiturille :p :p :p eiku paatatissa törmäillään baanan sijaan 8) 8)
   
 15. SC 285

  SC 285 1st gear

  Ja jos vanhat merkit pitää paikkansa niin saattaa olla että tulee törmäiltyä... :oops: Mihin milloinkin :rotfl: :rotfl:
   
 16. hejo

  hejo 1st gear

  Ja jos vanhat merkit pitää paikkansa niin saattaa olla että tulee törmäiltyä... :oops: Mihin milloinkin :rotfl: :rotfl:[/quote]
  Saattaa siis olla että meidän "seurueemme"saa tälläkin risteilyllä syödä ihanan rauhassa jos se meillä asuva setä törmäilisi taas siellä teidän pöydässänne... :rotfl:
   
 17. hilma

  hilma 1st gear

  .. :oops: niin Arska... törmäillään vaan... mut ei kaaduta kumolleen, son se baari kuites niin taas sen verran täpöten täys :rotfl: 8) 8) :wink:
   
 18. hejo

  hejo 1st gear

  Kertokaapas tristeilyvastaavat milloin pitää huolestua niistä puuttuvista risteilyvahvistuksista?Itse en vielä asiasta hötkyile mutta muutama muu on jo ihmetellyt milloin kolahtaa kuoret kotiin... :D
   
 19. hilma

  hilma 1st gear

  tota itekki kyselin, mona ollu kuulemma sairaana.. mut kyl ne sielt tulee ja lasku maksetaan joko just ennen risteilyy tai jopa sen jälkeen... ei siis syytä huoleen :lol:
   
 20. Mopar

  Mopar Gearhead

  Tilattiin ja maksettiin matka ajoissa ja liput piti vain noutaa matkatoimistosta, bussi lippujen takia.
  Eli emäntä kävi matkatoimistossa hikoilemassa. Saadulla varausnumerolla ei löytynyt mitään. Seuraavaksi väittivät(silja line) maksusta puuttuvan 41€. 4-5 kertaa joutuivat soittamaan ennen kuin saivat liput aikaseksi. Emännän oli omalla nimellä, mutta mulle eivät loppujen lopuksis saanet lippua, kuin jonkun naisen nimellä? Ohjeet oli, että vetäkää se yli ja laittakaa siihen oma nimi.
  Matkatoimistossa kirosivat Siljan nykyistä systeemiä.(vaihtu 8,10?) Melkein kaikki varaukset olleet sen jälkeen päin peetä.
  En nyt pelotella halua, mutta mielenkiinnolla odotan mitähän terminaalissa vielä odottaa.... :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!