Roadsport V8 Triumph TR7V8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja TR7V8, 12.3.2010.

  1. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Kyllä siinä on interpolointi, ainakin jonkunlainen. Yrittää se ohjekirjan lupausten mukaisesti kovinkin muokata karttaa kierrosten välillä, eli jos vaikka 1800rpm, niin sillon se käyttää tyyliin jotain 70% 2000rpm karttaa, ja 30% 1500rpm karttaa. Jotenkin näin.

    Eihän tuo säätö oo tähtitiedettä, kun vaan ruisku tarjoais paremman resoluution niin onnistus eli Suomeksi jos kartaston kuorma ja kierroslukusarakkeet/rivit olisi säädettävissä. Mutta kun ei ole. :rotfl:
    Eli se pöllönpesä tulee juuri maantienopeuksissa esiin. välillä 1400-2000rpm, tuohon pitäs saada tiheämpi kartasto, tai vastaavasti TPS anturille että jokainen kaasunpainallus muuttais kursorin paikkaa seuraavaan. Eikä vasta 3% kaasunpainalluksen jälkeen.
    Kiitos vanhanaikaisuudelle..
     
  2. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Siellähän parannettiin kierrosaikaa lähes 10sek Ahvenistolla viimevuotiseen!
    Hyvä jätkät!! Huimaa kehitystä ja hyvinkin jo kahinoissa mukana! Isokäsi :D
     
  3. TR7V8

    TR7V8 1st gear

    Kiitos kiitos :)
    Juu tuli vissiin tehtyä autoon jotain oikeinki viime talven aikana.
    Ei ihan uskalla vielä joka paikkaan mennä niin kovaa ku pitäs (nopeet kurvit) niin siinäki aina muutaman sekunnin jää. In-car:sta näkee hyvin ku himmaa liikaa kurvisa.
    Vielä on alustan kans paljon tekemistä että sais kunnolla luoton autoon kohalleen. Tietääpä mitä ens talavena tekkee. :)
    Ai nii....Pirren vauhtiin on lötyny syy. (pussi pöydällä) HAHAHAAA
    [​IMG]

    Kuva linkitetty täältä:
    http://finnshark.com/forum/showthread.php?t=15235

    ---esko---
     

Kerro tästä muillekin!