rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Nupa

  Nupa Gearhead

  Taas tällainen tapaus, viime pe (4.) tilasin ja alustava eta ens pe 11.
  Eilen tullut Vantaalle eli pysynee siellä vielä huomisen ja tuovat todnäk "ajallaan" sitten perjantaina?
  Vähän ihmettelin kun maanantaina pukkas txtviestiä, että "lähetys tulossa, vastaa jos haluat paketin lähimpään lokeroon" mutta nythän tuokin selvis... turha tähän on postia sekottaa, tuskin kuitenkaan toisivat sitä itse tuohon lähimpään lokeroon ja jos toisivatkin niin samalla vaivalla sitten perille asti.
   
 2. Pertura

  Pertura Gearhead

  Aiempien sekoilujen jälkeen Fedex on välillä onnistunutkin. Tilasin keskiviikkona 23.3 pyörännapojen kiinnityspultteja 8 kappaletta, Fedexin mies toi paketin tänään 25.3 mulle kouraan. Eli noin puolitoista vuorokautta teki paketti matkaa. Äkkipikaisempi toimitus oli valittu, tällä kertaa tuli ihan vastinettakin rahalle.
   
 3. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Onko Rockautolla yhtään hinnat tai rahti nousseet viime päivinä? Kun tuo ukraina-putin- homma ny sekoottaa maailmanmarkkinoita
   
 4. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Tänään tilasin eikä vaikuttanut rahti mitenkään ihmeellisen hintaiselta.
  Paha sanoa euroopassa tapahtuvasta rahdista kun venäjän sanktioiden takia on aika paljon joutilasta kuljetuskalustoa ja polttoaineen hinnat ovat vähän mitä sattuu.
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Fedexistä se kait riippuu. Tarttisin lokasuojan. Pellinpala on 25 taalaa ja rahdilla ilman veroja 200 taalaa. Se paketti on toista metriä pitkä. Koronakauden alussa olisi saanut halvalla. Silloin oli koneissa tyhjää.
   
 6. manuel

  manuel Gearhead

  Kato esim. Usarahti - ariman toimittaa jos ei kiire. Ainakin luulis säästöä tohon syntyvän...
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Olen joskus toiminut noin. Siinä on oma hommansa. Toisekseen rahdin hinta selviää vasta perillä, koska pakettien määrä ja koko selviää vasta kun ne ovat Floridassa tai Suomessa.

  Voishan noita ajatella ostavansa Roihupellon valinnastakin. Mutta kun kyselin jotakin alustan osaa toiseen peliin, niin ei ollut ja jos tuliskin, niin vasta 3kk päästä.

  Rokkiautosta saa usein edullisesti ja aina suht nopeasti. Joskus jopa hämmästyttävän nopeasti.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Rockautosta -10 camaron pyyhkijänkatkaisija 23€, kaikkine kuluineen 44€ tms ja reilussa viikossa oli osa käsissä. Pitäisköhän kysyä metroautosta montako sataa se maksais täällä..!
   
 9. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  Katsoin -88 C1500 lokasuojaa niin 75 taalaa ja rahti 960 taalaa...
   
 10. paja1

  paja1 Gearhead

  Sikäläisen pakkaustyylin tietäen niin usein saa maksaa raikkaasta amerikkalaisesta hengitysilmasta ihan huvikseen. Noi taksat menee kuutioiden mukaan ja ihan sama vaikka sisällä ois yks laakeri niin paketti on kuitenkin miehen kokoinen :poff:
   
  Inlinee tykkää tästä.
 11. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tuttu juttu ihan viime paketistakin. Ostin F-150 lehtijousen takariipukkeen ja runkoon liittyvän vastakappaleen. Ja kun Roihupellossa ei ole, niin laitoin samaan rahtiin talvimallin pyyhkijänsulat. Nehän tuossa hopassa eivät ole ihan lyhyimmät. Avatessani ovea kuriirille hällä oli sylintäyteinen pahvilaatikko. Se tuotiin siksi, ettei pakettiautomaateissa ole niin isoja lokeroita, kuin tämä lähinnä ilmaa ja täytemuovia sisältänyt rahtikappale olisi tarvinnut.
   
 12. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Ite huomannu että rahtien hinnat vaihtelee joskus ihan viikonpäivien mukaan. Taannoin kun tilausta suunnittelin ja järkytyin rahdista, kun katoin parin päivän päästä uudelleen oli tipahtanut.
   
 13. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Tätä samaa just odottelen..
   
  Artsi Bunker tykkää tästä.
 14. rotaksi

  rotaksi 1st gear

  Aikas nopeasti oli lävähtänyt shipped tilapäivitys, vajaa tunti ja oli s-postissa!!! Ei tainnut olla ruuhkaa.
   
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Sama, eilen illalla tilasin, niin vahvistus ja shipped tuli alle tunnissa.
   
  rotaksi tykkää tästä.
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Prkleen RA, tilauksessa ei ollu magneettia... katoin koko pahvilaatikon lävitse :D
   
 17. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Täällä sama puute.:(
   
 18. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Ei oo tullu muutamalla viimeisellä tilauskerralla :(
   
 19. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Joskus on niin löysästi suljettu ne laatikot että tippuvat kuljetuksessa. On tullut pari pakettia niin, että magneetti on ollut pahvilaatikon ja sisäpuolen läpän välissä putoamaisillaan. Viime vuonna tuli useita paketteja niin, että laatikon sulkuteippi oli päädystä auki ja magneettia ei ollut. Sattui niin monta kertaa että heräsi vahva epäilys, että joku ravistelee magneetit ulos laatikoista kuljetuksen aikana. Noh, pystyn elämään ilman niitäkin. Tallin seinät on peltiä ja sinne niitä tulee lätkittyä.
   
  Seevu tykkää tästä.
 20. rotaksi

  rotaksi 1st gear

  Vaikka äkkiseltään näytti ripeältä toiminnalta, lähtömaassa homma hoitui mutta seurannan mukaan Eurooppaan saapuessa alkoi puolentoista viikon tennis ottelu Kölnin ja Ranskan välillä. Saapui silti perille.
   
  juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!