Rockin´ & Cruisin´Party, Uusikaupunki 25.8.2012.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja v8chevys, 17.3.2012.

 1. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  No mulla oli ainakin hauskaa vaikka lähinkin aika ajoissa pois... Kiitokset järjestäjille...
   
 2. 2dht

  2dht 3rd gear

  Hmm joo.. Totuus on se että autoja ilmaantui paikalle paljon enemmän mihin oltiin varauduttu, ja osin sen takia homma vähän levis käsiin. Toinen juttu on se että tämä oli meille kaikille järjestämässä olleille ensimmäinen kerta ku tämmöstä vedettiin, eikä siten ehkä osattu ajatella kaikkia juttuja loppuun. Yhdistyskin on uusi ja jäseniä vielä todella vähän, ja täten vetosakkiakin oli liian vähän. Kaikille paikalle ilmaantuneille suuri kiitos, ja uskon että opimme näistä "virheistä", ja ens vuonna on homma sujuu paremmin. Rakentavaa kritiikkiä toki otetaan vastaan, mut jos sanot vaan toteutuksen olleen persiistä ni siihen vois esittää perusteluja myös jotta asialle ois helpompi tehdä jotain... :D
   
 3. samuR

  samuR 1st gear

  oli mukavasti autoja yms mutta informaatio lähes olematonta. kahdentunnin odotusaika ihan liikaa (minun mielestä) siellä ensimmäisellä kokoontumis paikalla. megafooni tai selkeä aikataulu helpottaisivat huomattavasti. ei ehditty kun maisemareitti ajamaan jonka jälkeen lähdimme jo kotiin lapsen väsyessä (tämä ei toki ole järjestäjien vika) :) toivon kyllä että näitä tapahtumia tulee jatkossakin!
   
 4. iak

  iak 3rd gear

  8) Kiitos järjestäjille,seuraavalla kerralla uusin kujein.
   
 5. Tero2

  Tero2 Double Gearhead

  siihen paperiin ois varmaan voinu laittaa aikataulun et missä ollaan mihinkin aikaan ja missä? lähinnä tätä tarkotin.... eli ideana ihan hyvä ja hienoo et tämmösii järkätään, pientä hieno säätöö ni avot

  Ei mulla muuta
   
 6. FurYousFemale

  FurYousFemale 1st gear

  Ehdottomasti on hienoa että tapahtumia järjestetään ja niihin osallistutaan.
  Uskon että tämäkin tapahtuma oli järjestäjien taholta kaikkine osioineen suunniteltu ja mietitty, mutta meille osallistujille ei ihan auennut mitä milloinkin oli ohjelmassa odotettavissa.

  Eli ehkä olisi vaan hyvä tehdä selkeä aikataulu nettiin tai annettavaksi "portilla" meille sellaisille jotkat haluavat vähän etukäteen tietää minne ja mihin aikaan aina kulloinkin ollaan menossa ja mitä siellä sitten olisi suunnitelmissa tapahtua.
  Nyt varsinkin kun tapahtuma oli ilmoitettu alkavaksi jo hyvissä ajoin päivällä ja jatkuvan pitkälle iltaan asti, olisi ollut hyvä vähän etukäteen katsella mihin osioon ainakin haluaisi osallistua ja suunnitella sitten sen mukaan omia menojaan.
  Ja niille jotka nyt ovat sitä mieltä että aikataulut ovat nipottajia varten kun hengaillaan ja cruisaillaan niin eihän aikataulut varmaan ainakaan luulisi sotkevan kenenkään olemisia.

  Maisemareitti oli muuten hieno ja etenkin se kun käytiin kääntymässä siellä silmukassa ja tultiin toisiamme vastaan. Mikä muuten oli saaren pituus?
  Jäi myös vähän kaivelemaan myös se osatunnistus, missä se olisi ollut ja mikähän mötikkä siellä oli tunnistettavana? Olimme jonkin aikaa autotehtaan parkkiksella mutta sitten alkoi jo nälkä haitata sen verran näköä että oli pakko lähteä... Mielellämme olisimme halunneet vielä jäädä kuuntelemaan bändejä mutta pitkä päivä ja tää ikä... ei jaksanut 8)

  Eli yhteenvetona tapahtuman idea oli hyvä mutta se toteutus ei ihan mennyt nappiin varmaankin juuri yhdistyksen tuoreuden takia. Jokainen yhdistys tarvitsee joukkoonsa myös edes yhden nipon ja joka osaa koota ideanikkareiden suunnitelmat yksiin kansiin ja sopivaan aikatauluun. Nyt tietenkin on jo helpompi järjestää seuraava tapahtuma kun tiedetään missä kohdassa ei täysin onnistuttu.


  Ei muuta ku ens vuonna uudelleen :D
   
 7. Toke

  Toke Gearhead

  Jeps. Pikaisesti tuli käytyä ja mukavasti oli porukkaa liikkeellä. Aloituspaikka oli mainio, leikkipuisto aivan vieressä joten muksutkin viihty ja aloitusajankohta sopiva myös lapsiperheille. Tosiaan aikataulu olis ollu hieno saada, mut ei ekalla kerralla voi onnistua ihan kaikessa. Toivottavasti ensi vuonna saatte järjestettyä taas tapahtuman ja saatte enemmän porukkaa järjestelypuolelle, vaikkei se helppoa olekaan noita talkoolaisia saada. Pienellä hienosäädöllä tapahtuma varmasti vakiinnuttaa paikkansa, onhan ukissa kuitenki pitkät perinteet tälle harrastukselle. Ajankohta ainakin oli mitä sopivin, ei ihan lähistöllä mitään isompaa joten ens vuodeks tapahtuma varmaan jo räjähtää täysin käsiin
   
 8. mallasviski

  mallasviski 3rd gear

  kiitokset rakentavista kritiikeistä aikataulun suhteen. Kaikkia osa-alueita varmasti saadaan parannettua ensi vuodelle. Nyt jo automäärä oli parempi, mihin osattiin varautua.

  Saaren pituus oli 90m.
   
 9. FurYousFemale

  FurYousFemale 1st gear

  :lol: voisitkohan ystävällisesti poistaa tuon saaren pituuden, että säilyttäisin kaikkitietävän maineeni täällä kotona :lol:
   
 10. letkume

  letkume 3rd gear

  [​IMG]

  Reps.. :rotfl:

  Kiitos mahtavasta limbosta. Ensi kerralla rata vuokralle sauhuttelijoille. :pinup:
   
 11. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

 12. letkume

  letkume 3rd gear

 13. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Jokos pian tulee lisää kuvia ja kai joku videonpätkänkin taisi ottaa?
   
 14. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

  Nii eik toi linkki toimi...kyl mul toimi ku kirjasin googlesta ulos itseni ja koitin vieraana...
   
 15. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Toimii ainakin mulla.
  Hyviä kuvia, oli yks komia Pontiac saatu kuviin.....heh.
   
 16. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Jussi ei meillä näy kellot, mut onneks sul on tukka hyvin
   
 17. fury poika

  fury poika 3rd gear

 18. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Piru vie unohdinkin mainita että oli komeita äijiäkin päässyt toiseen kuvaan joo, kelloja ei tosin näy......komia Fury kyllä.
  Vai tukka hyvin.....
   
 19. TomiV

  TomiV 1st gear

 20. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

Kerro tästä muillekin!