Rodiator aineistoa kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Riviera 1995, 23.3.2008.

  1. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Hei, kuten kaikki jäsenet (toivottavasti) ovat saaneet Rodiator 1/08 lehden ja huomasivat, että lehdessä oli talli esittely. Tarkoitus olisi esitellä jatkossakin eri talleja ympäri suomen, eli laittakaa sihteerille kuvia ja word muodossa lyhyt texti niin pistetään juttua lehteen. Lehtihän ilmestyy ainakin 3 kertaa tänä vuonna, eli juttuja Sarille. Myös tapahtuma kuvia pikku kuvatexteineen olisi kiva saada. Myös paikallisista "caffe ajoista" kuvia sekä mainoksia tapahtumista otetaan ilolla vastaan.

    Masi & Tiina

    :lol:
     
  2. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Rodiator

    Hei arvon jäsenet. laittakaa nyt ihmeessä juttuja Sarille. Kyseessä on kerho lehti, eli kerholaiset, kuvia ja juttuja Sarille niin saadaan taas asiallinen lehti. Kiitos

    Masi
     

Kerro tästä muillekin!