Rodista Raktori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Polara, 29.12.2005.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Eli, luin tuossa päivällä semmosta konelehteä, missä oli vaikka mitä raktoreita esitelty ja kierretty perinnepäiviä ym...
    No sieltä pari kuvaa osu silmään. Eli semmosia viritelmiä, että sotien jälkeen jotkut kyläsepät oli tehny T ja A -Fordeista Traktoreita, kun sillon oli niistä ollut pula ja niitä foordejahan on ollut esim raatteen tiellä mustanaan?! Onko kukaan nähny tämmösiä missään? Ja pystyykö niistä enää hyödyntämään mitään?
    Keulanpelleistä ne oikeestaan foordiksi tunnisti, mutta eipä juuri muuta ollukaan jälellä. Tais alkuperänen tekniikka olla.
    Pitää huomenna tarkistaa, toisella niistä oli joku merkkikin, kun niitä oli tehty joku parinkymmenen sarja...
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Mahtais siinä Valtran kaverit olla ihmeissään kun tarjoais tommosta vaihdossa.
     
  4. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Traktori

    Cowlin sivu näyttäis 33-34 Fordilta. Sipoossa Nikkilän vanhan kirkon pihalla on tai oli A-mallista tehty. Mobilisteissakin näitä alkutrakoja näkyy vähän väliä.
     
  5. Juho81

    Juho81 1st gear

    Kuuluisat EPA traktorit.

    Onhan noista T/A Voortin koneista sahattu 2 syl venenmoottoreitakin.
     
  6. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    tollasii oli ihan pierun suosittuja ennen... ainakin ruotis ja tääl affenanmaal löytyy vieläkin siellä ja täällä.... saa kuulema suomen rekisteriin, pitää ainakin olla jäykkä perse ja saa ainoastaan olla ykkösvaihde jäljellä.
     
  7. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Hei..! Powerglide ja sopiva perävälitys, niin menee ykkösellä yli sataa! :eek:
     
  8. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Tiedän mistä löytyy yks. Ja aion kyllä sen ite hyödyntää. :lol: Sekin löyty vahingossa ku olin kävelyllä enon farmilla ja sieltä jotain pilkotti heinien ja lankkujen välissä. Kysyinpä vaan että mikäs perkele se tuolla on, nii eno vaan tuumas että ostinpa nuorena poikana tuollasen raktoriks. Ei ollu mitenkä muutettu (paitsi kopista oli tehty laikka-avo :lol: ) ku oli KA muutenki. Koneen oli kyllä jo pistäny kiertoon. :( Mutta sitä olis tässä tarkotus kesän korvilla ruveta kaivelemaan ja kattelemaan että mitäs siitä sais tehtyä.
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuolaisia 20-30 lukuisista autoista tehtyjä traktoreita ovat tehneet myös ison veden takana. Ainakin mitä kuva aineistoa olen nähnyt siellä olevista sukulaisista.
     
  10. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

Kerro tästä muillekin!