Romahtaako vanien ja pickupien hinnat tulevan veron vuoksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja wolfvan, 11.1.2010.

 1. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Tänään oli Iltasanomissa isolla että katso tästä lehdestä paljonko autosi saastuttaa mutta huijausta oli. Puhuttiin vain jostain co2:sta eikä saasteista ja sitten oli jotain kinnereitä lista täynnä :cry:
   
 2. wili

  wili 3rd gear

  No sata myydyintä mallia siinä oli joista pienin/isokulutuksisin versio taulukoitu. Uutisaiheet vissiin vähissä kun kaksi aukeamaa oli tälle uhrattu...
   
 3. Watti

  Watti 3rd gear

  Ainakin tuntuu että vero vaan nostaa näiden hintoja. Ihan poskettomia pyyntejä nettiauto täynnä!
   
 4. turismo

  turismo 1st gear

  ite seuraan päivittäin nettiautoo ja pakuja pilvin pimein mielenkiintosilla hinnoilla ja kohtuuhintaset ok kuntoset k-a vanit tuntuneet kadonneen kokonaan mitä itte etin :eek: mutta ei auta ku oottaa että vielä se sopiva ilmaantuu 8)
   
 5. 500

  500 3rd gear

  postipate kiikutti asunto-auton verolapun..veron nousu 200%. :eek: ja maailma pelastuu mun avulla..jne..auto kulkee edelleen ihan samanlailla

  ihanan kallista..keksitään sitten itte jotain haittaa vatiolle(lue mafia)

  mitenhät asiat olisivat jos hitler olisikin voittanut sodan..
  :odroll:
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Meillä kaikilla olis kuplavolkkarit :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!