rumin tuning auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja hillo-, 8.11.2010.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Aika lähellä ainakin.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Mielestäni hienoutta ei voi verrata käytetyn rahan määrällä.
     
  3. mctikku

    mctikku 1st gear

    Totta pienelläkin budjetilla rakennettu auto voi olla hieno.. Mut hienouden voi verrata pokaalien määrään ja siihen mistä tapahtumista ne on voitettu.. :D
     
  4. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    en tiedä, muistaakseni jossain kuvagaleriassa kylla autot näytti enemmän kymmensientuhansien arvoisilta. KO civik varmaan on ilman tuunauksia noin 500 euron arvoinen ? Onkohan omistaja saanut harrasteautovakuutuksen siihen ?? Hauskaa olisi tietää miten vak laitokset arvostaa ko rakennelmaa :rotfl: Myös kuinka monta kilometria on ko hondamies ajellut civikillä, olisi hauska kuulla..
    autot käsittääkseni tykkää siitä että niillä ajetaan...
     
  5. mctikku

    mctikku 1st gear

    Joku joskus kehu että jos ois harraste auto a pilareita myöden solmussa hän ottaisi lopputilin töistä ja olisi jo matkalla Thaimaahan. Ainakin kuulemma sen auto oli vakuutettu koko arvosta. Sitten muistaan erään Nissan sunnyn ,jossa oli kameleontti maali ja vähä erikoisempi tekniikka. Vakuutus yhtiössä auto oli arvioitu 12000€ arvoseksi.

    On tuo omistaja jonku verran tuolla ajellu, mutta kun omistaa monta autoa niin ei ihan jokaisella tuu ajettua niin paljoa. Enemmänki tuo liikkuu trailerin kyydissä ja tulevaisuudessa hinurin kuhan se vaan valmistuu..
     
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ilmeisesti on sun kaverin auto, kun noin kärkkäästi puolustelet?

    Munkin mielestä ihan saatanan ruma laitos, mutta sehän on vaan mun mielipide.

    Onhan esim. polvissa roikkuvat lökäpöksyt joittenkin mielestä tosi hienot, ja suosituimmat housut, ja niitä kai myydäänkin varmaan aika paljon. Silti suurimman osan mielestä ne on ihan helvetin rumat!?

    En tiedä, mutta veikkaan, että noi voitetut palkinnot on nimenomaan niitten lippisvinossatyyppien äänestämiä? :odroll:
     
  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    joo ihan saatanallisen ruma, sopis johonkin japanialaiseen kauhu-elokuvaan mielestäni. Mutta edelleen sitä mieltä että ko rakentaja on kyllä todella lahjakas palkittu taiteilija, en vaan ymmärrä hänen taidetta. Ja nyt vaan se jotenkin sopii hakusessa olevaan kategoriaan, eli rumin tuunattu auto. UGH !
     
  8. mctikku

    mctikku 1st gear


    Ei vaan puolustan kaikkea jokka viitti rakentaa autoja ja kiertää tapahtumissa esittelemässä autoansa. Oli tyylisuunta mikä tahansa. Elämäni ei ole rajoittunutta niin ikuin suurimmalla osalla Suomalaisista.. Erilaisuus kunniaan.

    Jos joku haluaa pitää niitä pillifakkuja pitäköön vaikka ovatkin toisten mielestä rumia. Taas jos toiset haluaa pitää läkäpöksyjä pitäköön. Jokainen tehköön niinku parhaammaksi näkee.

    Mistähän johtuu ku meet ulkomaille tapahtumiin niin sielä haukutaan
    harvemmin toisten rakentamia autoja?? Suomessa ku ajat vaikka acs niin varmana käy monikin haukkumassa autosi 4 päivän aikana. Eiköhän tärkein olisi Innostaa harrastamaan?? Jos ei innosteta harrastamaan niin tuskinpa tulee Suomen maasta yhtä laadukasta kalustoa tulevaisuudessa kuin tämä civikki. Ois varmaan pitäny tääläkin peräpajulassa opettaa ihmiset ymmärtämään erilaisuutta.



    Mitä tulee noitten palkintojen äänestäjiin. Niin onko ne lippisvinos tyypit sen huonompia kuin esim. ikäloput jenkkiharrastajat?? Kyllä tuning tapahtumissa käy kaiken ikästää ja laista ihmistä.
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kyllä nykyään enemmän näkee tuningautoja liikenteessä kun vanhoja amerikkalaisia, tuunarit vissiin kehtaa ajella autoillaan toisin kun ukkoutuvat jenkkiharrastajat jotka vaan istuu kotona ja surffaa OD:lla. Musta tuntuu että nykyään nää amerikkalaiset harrasteajoneuvot menee rikki pimeässä kun cruisingeistakin lähetään kymmeneltä himaan, vai johtuuko se siitä että yökaste ruostuttaa Taiwanilaiset kromiosat? :rotfl:

    Ei kannata mun mielestä ylenkatsoa lainkaan tuunareiden tekemisiä, vaikka kaikki autot ei tyyliltään ehkä miellytäkään ne on monesti hiton hienoa duunia, ehkä jopa paremmin viimeisteltyjä kun suurin osa jenkkikalustosta. Mäkin tiedä harrastajia joiden mielestä kaikki tuunatut ja muutenkin ei-amerikkalaiset ajoneuvot on täyttä sontaa, ja se oma piilofarkku jonka pesusta huolehtii sade on se kaikkein paras vaikka runko kohta katkeaa kun on niin mätä :rotfl:

    Olen mäkin ton Civicin joskus nähnyt ja taisinpa haastatella omistajaakin ilmajousituksen ratkasuista, ihan fiksun oloinen kaveri se oli. Hondat on oikein toivia ja luotettavia käyttöautoja, mutta sekin on myönnettävä että en mä laittais sellaisia summia Hondaan kiinni mitä tuo Civic on niellyt. Mutta jokainen saa rakentaa ihan mitä haluaa, sille mä nostan hattua että se mitä tolle Hondalle on tehty, on tehty hiton hyvin.
     
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Saanko kysyä mitä laitetta rakentelit tuon kuusi vuotta? Ihan mielenkiinnosta...
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Tässä yksi tuuniiig aihio, on aika alennustilaan päässyt tämä "shoguuni",
    nyt ylivirtaavalla imureijjällä näköjään , ja split takapuskimella :rotfl:

    http://www.nettiauto.com/mazda/626/6172729

    tuunig sucks ?
     
  12. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mites toi liittyy aiheeseen? Minkä vaan näyttelyauton rappiotila on surullista katseltavaa...
     
  13. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    yks kandidaatti vaan tähän topiikkiin...
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Joku on nepannu liian kovaa?
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    [​IMG]

    Palataas taas aiheeseen... Toi on varmaan kärkipäässä, tosin kieliposkessa tehty parodiahan toi on.. Vai onks tää Elli nyt sitä kustomointia, ku toi on sellanen kova jenkki?
     
  16. mctikku

    mctikku 1st gear

  17. Vilu_86

    Vilu_86 3rd gear

  18. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jotenkin epäilyttää tuon Corollan tosissaan teko... Myös se epäilyttää etteikö Pomppis tai toverinsa yhtään seuraa mitä autoja sisään tuodaan tuuninkihalliin. Joku läppä tuon on pakko olla.
     
  19. mctikku

    mctikku 1st gear

    Ekana itekki luulin ,ettää on rakennettu läpällä. Mutta siinä vaiheessa ku ihmiset jokka tuntee tuon rakentajan kehu , että on ihan tosissaan rakentanu autoa. Kyllä ne taidot ajan kanssa kehittyy...
     
  20. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Niin siis OSITTAIN umpeen kitatut taka ovet.... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!