Ruukin Rompepäivät 3-5.7.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 455STW, 29.6.2020.

 1. 455STW

  455STW Gearhead

 2. GBS

  GBS 2nd gear

  Jep. Sinne pe päivällä jo.
   
 3. BAN-ONE

  BAN-ONE 1st gear

 4. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Larry tykkää tästä.
 5. spike

  spike 3rd gear

  Pakko vähän avautua.
  Junioori kävi tuolla kaverinsa kanssa. Molemmilla alla pappan mönkijä. Se näköjään aiheutti jonkinnäköisen ikävän kateuskohtauksen parkkivahdissa. Tai se on ainoa mitä keksin syyksi.

  Ensin oli kieltänyt heitä jättämästä niitä parkkiruutuun. No pojat tottelivat ja siirsivät ne viereiselle nurmikolle. No taas tuli kielto (vaikka siinä oli P merkki), sitten pojat parkkerasivat ne ojan pohjalle että nyt ei ole ainakaan kenenkään "paremman ihmisen" tiellä. Oli samainen heebo tullut uudestaan kieltämään niin oli käämi palanut ja taisi minun poikani tokaista aika ilkeesti takaisin. Mielestäni siinä vaiheessa ihan aiheesta.
  Se mikä oikeasti kertoi että kyseessä kateus että oli kyseinen parkkivahti oli tokaissut että viekää ne s-marketin parkkipaikalle. Eli pois hänen silmistään kun niin kauheasti harmitti kun ei itsellä nuoruudessa ollut tuollaista. Ja se s-marketin parkkipaikka on kaupan asiakkaille eivätkä he kauppaan olleet menossa.
  Selväsi ei ollut kiinni mönkkäreistä itsestään, koska pojat olivat nähneet kun paikalle tuli aikuinen vastavaavalla laitteella ja oli samainen kaveri ohjannut hänet parkkiruutuun.
   

Kerro tästä muillekin!