Ruukki PICNIC Weekend 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 14.2.2008.

  1. Erppa

    Erppa Gearhead

    Sinne vaan!

    Lahdessa paistaa aurinko nätisti vaikka noi sää ennusteet pyörähtikin taas sateen puolelle...Täältä aletaa kerää rytmi ryhmää kasaan ja keula kohti ruukkia
     
  2. blandis

    blandis 1st gear

    jep ei mitään rajotteita merkkien suhteen !!!!!!!

    täällä paistaa aurinko !!!


    T:Harri
    044-2974522
     
  3. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  4. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Tässä linkki isoon kuvaan http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img1232443.jpg
     
  7. MercComet

    MercComet Gearhead

    Hyvä tapahtuma (oli). Bändit katselin loppuun ja sitten läksin ajelemaan kotiin. Ilmat oli mitä parhaimmat eilisistä sadeuhitteluista huolimatta. Ja nyt aristaa olkapäitä ja niskaa.... Ja autothan oli hyvännäköisiä ja meininki asiaan kuuluvaa.

    Kuvia tulossa kun ne vaan nettiin saa siirreltyä kokonaisuudessaan.
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo näinhän se menee.. :wink:
     
  9. slitre

    slitre 1st gear

    Eksyin paikalle vasta klo 20 tienoilla, hiljasta oli...bändit teki sound chekkiä...
    vaan miten oli ollut porukkaa sitten päivällä?
     
  10. gal3902d

    gal3902d 1st gear

    Mukava oli lämmin päivä viettää hienossa maisemassa hienoja autoja katsellen ja kierrellen. Lapsetkin viihty oikeen mukavasti. :D
    Kiitos järjestäjille.
     
  11. Erppa

    Erppa Gearhead

    Hui hai , päässä humisee ja huolella!

    Mie on voi ku kumartaa syvästi komeasta pytystä!
     
  12. MercComet

    MercComet Gearhead

  13. Savis

    Savis Gearhead

    Tuli näköjään missattua mielenkiintoinen tapahtuma? :cry:
    Ensivuonna sitten mukana. 8) :p
     
  14. VSOP

    VSOP Gearhead

    Joo, jäi valitettavasti väliin etukäteissuunnitelmista huolimatta.. MUTTA kiitos ja kumarrus kaikille mukaville fotaajille, joiden otoksista saa katsella mistä kaikesta jäi paitsi :eek:
     
  15. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Kiitokset järjestäjillle. Erittäin hieno paikka auto/musiikki tapahtumalle.
    Ilmeisesti oli viimeinen kerta, kun tapahtuma järjestetään, kertoili järjestävätaho lauantai-iltana.
    Kerrankin tapahtuma missä on autoja ja yhdistetty riittävästi hyviä, ellei jopa Suomen parhaimpia ?.. Rock`n`Roll bändejä.Mutta missä oli lauantai-iltana yleisö ? Onko sitten nykypäivänä niin paljon päällekkäin tapahtumia ettei porukka riitä, vai eikö 50-henkiselle rokille vaan riitä yleisöä ? Pitäsi kai olla sitten kaikki musiikki laadut edustettu vai mikä kelpaisi, makuja kun on monia.
    Tuntuisi että bändejä on enemmän kuin yleisöä.
    Ehkä tapahtumista pitäisi sittenkin järjestää pienimuotoisempia ja kylmästi rajata joku aihe,vuosimalli tyyli jne. Ainakin kyseisestä teemasta kiinnostuneet tulisi paikalle varmemmin.
    Henk.koht lauantai-illan muotinäytös nyky muoti musiikkeineen ei oikein kolahtanut, kun vähän "pakosta" jouduttiin katsomaan bändejä odotellessa.
     
  16. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ei helkkarissa! Mutta mikä ihme ihmisiä nykyään vaivaa? Kaikenlaisia tapahtumia pitäisi olla, mutta sitten niihin ei kuitenkaan viitsitä mennä. Ruukki Picnicissä järjestelyt pelasivat paremmin kuin koskaan, mielenkiintoista kalustoa oli laidasta laitaan, sää oli mitä parhain ja ajankohtakin sopiva, eikä tilaisuudesta tiedottamisessakaan ollut puutteita, mutta silti autoja ja porukkaa olisi mahtunut enemmänkin. Ihmetytti tosiaan iltatilaisuuden vähäinen yleisömäärä. Etenkin paikkakuntalaiset loistivat poissaolollaan. Istuivat ilmeisesti kotonaan mäyräkoira sylissä. Samalla tavallahan se kalja käy päähän sielläkin, vaikka ajanvietteenä onkin Ylen kuivat ohjelmat eikä korkealaatuinen live-musiikki. Vai olivatko kärmeissään siitä, että tästä olisi saattanut tulla tuloja picnicin järjestäjälle eikä Strömforsin Työväenyhdistykselle...? :odroll:
    Toivottavasti blandis ei ainna periksi, vaikka yleisö olikin tällä kertaa vähän saamatonta. Kävijät ovat kuitenkin olleet vuodesta toiseen tyytyväisiä tapahtumaan. Kannattaisi muidenkin käydä ottamassa selvää, mistä syystä.
    Miksi muuten Oldtimer Run piti ängetä samaan viikonloppuun, vaikka picnicin ajankohdasta oli tietääkseni tiedotettu aikaisemmin? Välimatkaahan näillä on kuitenkin vain reilu 150 km.
     
  17. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    tosiaan harmi jos viimonen kerta oli? itellä sattu olee yövuorot nii ei päässyt kuin päivällä paikalle..
    kai täs alkaa tulla vanhaks, ku en nykyään enää jaksa kahta iltaa putkeen ryypiskellä.. et ehkä pe verotti la illan kävijä määrää? tai toisinpäin?? ehkä myös myös porvoo ruisingit ja old timer. mutta niin old timerhan on ollut ties kuin kauan kesäkuun viimosena vkl samaan aikaan nastolan rautalanka festareiden kanssa. kyllähän se on varmasti ollut blandiksen tiedossa, vaikkakin se ehti eka tiedottamaan tapahtumastaan..
    bändejäkin (kuten myös keikkoja ja tapahtumia) on kyllä nykysin hirvee määrä, pitäis vaan muistaa että se määrä ei korvaa laatua..
     
  18. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Tätä tapahtumien paljoutta olen joutunut väkisinkin miettimään.
    Eli tapahtumia on yksinertaisesti jo liikaa,joka viikonloppu monta päällekkäista tapahtumaa.
    Tapahtumia nykyään järjestää kaikki kynnelle kykenevät ja kykenemättömät.
    Tällä Ruukissa en ole koskaan käynyt mutta kuvien ja palutteen perusteella näyttäisi olevan tapahtuma paikallaan.

    Ps.heinäkuulle näitä tapahtumia pitäisi siirtää noiden päälekkäisyyksien takia
     
  19. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Samaan aikaan Old Timers Run, Ruukki PickNick, Hot Rod meet Riihimäellä.... Valkka Ajo... kaikki smana päivänä. Valitse nyt siitä sitten. Valkka jäi ajamatta ekan kerran moneen vuoteen kun olin luvannut viedä rottelon näytille Riksuun. Ruukkikin olisi ollut asiallinen tapahtuma, samoin Old Timers Run Mikkelissä.... Suomen suvi on aivan liian lyhyt

    :( :( :(

     
  20. Piitsi

    Piitsi 1st gear

    Todella hieno tapahtuma. Kaluston lisäksi upeat puitteet ja myös lapset oli huomioitu eikä siihen paljon edes tarvita, vähän hiekkalaatikkoa ja kania kopissa..
    Silloin kun on muutakin näkemistä ja kokemista kuin ne tärkeimmät eli ajokit jossain kuppasella hiekka-tai asfalttikentällä, innostuu tapahtumasta myös perheelliset - joka jalon hotorodlajin säilymisen kannaltakin tärkeää !
    Ruukki picknickin jatko on erittäin toivottavaa ! Kiitos järjestäjille.
     

Kerro tästä muillekin!