Ruukki PICNIC Weekend 2008

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 14.2.2008.

 1. taikaviitta

  taikaviitta 1st gear

  Old timer on nyt järjestetty 19 kertaa ja aina ajankohtana on ollut kesäkuun viimeinen viikonloppu. Että näin. Pyhiä..
  Kylmä totuus on että viikonloppuja on Suomen suvessa aivan liian vähän. Ja kai korkea bensanhintakin jarruttelee joidenkin lähtöä tänä päivänä näihin tapahtumiin. Kaikesta huolimatta... Helteistä heinäkuuta kaikille. Pyhiä. 8)
   
 2. MustangSally

  MustangSally Gearhead

  Kurjaa :-? Meille ainakin parkkiin ohjaaja sanoi poistuessamme, että "seuraavana vuonna tervetuloa uudelleen".
   
 3. kantripappa

  kantripappa 1st gear

  Kolmena vuotena peräkkäin on tullut Ruukissa käytyä ja mielestäni tapahtuma on erittäin onnistunut ja soisi kyllä perinteen jatkuvan yhä.

  Sen lisäksi että paikalla on upeaa kalustoa katseltavana, on myöskin Ruukin alue sangen passeli koko perheen harrasteajoneuvo-tapahtumalle.

  Niin...ja näkeehän siellä myös :pinup: :oops:
   
 4. blandis

  blandis 1st gear

  Ruukki PICNIC 2005-2008

  Kiitos

  Ruukki Picnic Weekend on nyt vietetty neljännen kerran. Keli oli mitä parhain ja picnickansalla fiilis sen mukainen. Nyt onkin sitten kiitosten aika eli kiitos kaikille tapahtumaamme tukeneille sponsoreille ja muille yhteistyökumppaneille. Ilman teidän panostanne tapahtumaa tuskin olisi syntynyt. Kiitos kaikille talkoissa mukana olleille ystäville, tuttaville ja sukulaisille. Hyvällä porukalla homma sujui kuin tanssi. Kiitos reippaille nuorille äänimiehille. Ammattilaisuus ei todellakaan ole iästä kiinni. Kiitos järjestyksenvalvojille. Ei häiriöitä tälläkään kertaa. Erityiskiitos kaikille niille loistaville bändeille, joita olemme neljän kesän aikana oppineet tuntemaan. Keikkoja tulee kyllä jatkossakin, muodossa tai toisessa. Kiitos mukavalle autoilevalle picnickansalle, joka on innostunut ajelemaan joskus pitkänkin matkan takaa tänne kesäiseen Strömforsin ruukkiin.

  (Kiitos myös niille muutamille ruotsinpyhtääläisille, jotka ovat jaksaneet alusta lähtien kannustaa ja tukea meitä, ja jotka ovat nähneet millainen merkitys yleisötapahtumilla on pienelle kunnalle.)

  Kiitos teille hyvän elävän musiikin ystäville, jotka olette uskollisesti kantaneet kortenne kekoon pienen pääsymaksun muodossa. Näillä pääsymaksuilla on yritetty kattaa iltakonsertin kuluja. Valitettavasti teitä on kuitenkin liian vähän…


  Hyvää kesää!
  T:Nina & Harri
   
 5. blandis

  blandis 1st gear

  jos jollain kuvia perjantain cruisingista ja iltabileistä niin
  laittakaa harri@brandis.fi kiiitoooos
   
 6. 59

  59 Gearhead

  Ei kai yhtä kesän mukavinta autotapahtumaa kannata lopettaa vain sen takia, että iltabileissä ei käy ihmisiä? Kaikki autoharrastajat eivät välttämättä kaipaa dänkädänkää, mutta ainakin kaikkien kommenteista päätellen tälläisessä miljöössä järjestettäviä autokokoontumisia varmasti kaipaavat. Kovasti toivon, että mietitte konseptin siihen malliin, että lauantaipäivän piknik säilyy, varmasti tullaan eväiden kera taas ensi vuonna. 8)
   
 7. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Juuri näin. Ei ukkoutumassa oleva autoharrastajaporukka näemmä iltaohjelmaa kaipaa.Tai sitten on muita velvollisuuksia mitkä rajoittavat elämää näiltä osin. Mekin emännän kanssa vasta tänä vuonna hokattiin tapahtuman olemassaolo, ja ensimmäisen kerran kokemuksen perusteella päätettin yksimielisesti tehdä tapahtumasta jokavuotinen perinne. Pientä pääsymaksukin sopii kerätä, vaikka ohjelmatarjonta vähenisi. Toki siinä jo iltapäivällä tai alkuillasta eväiden syönnin lomassa mielellään kuuntelisi tapahtuman luonteeseen sopivaa juurevaa musiikkia.

  Kiitoksia ja tsemppiä, Nina ja Harri!

  Jospa ensi vuonna vaikka Ruukki Picnic Saturday. :D
   
 8. blandis

  blandis 1st gear

  ruukki picnic

  kyllä tää on edelleen mietinnässä......katotaan jos saadaan kunta jotenkin mukaan......vai pitäiskö kysyä jo Loviisaa kun kohta ollaan onneks yhtä isoo perhettä....
   
 9. Hurmio

  Hurmio 3rd gear

  Ensimmäiseksi kiitoksia Ninalle ja Harrille Ruukki picnicin järjestämisestä.

  Täytyy vain kehua ja sanoa että kyllä oli hyvä tapahtuma. Niiden kenen kanssa keskustelimme kehuivat kovasti tapahtumaa niin autoja, ihmisvilinää ja koko Ruukki aluetta. Miljöönä aivan mahtava. Siellä viihtyi koko perhe. lapsille puuhaa, kivoja käsityöläis myymälöitä ja vielä seppä toissään suomen ainoalla toiminnassa olevalla vesi vasaralla, hyvä taonta esitys. Eikä kyllä sovi unohtaa pää asiaakaan eli autoja. Autoja oli kiitettävästi ja laidasta laitaan pitkänkin matkan takaa tulleita. Paikallis lehdet suitsuttaneet onnistuneesta tapahtuneesta, niinpä toivonkin tässä monen puolesta että tapahtuma saisi jatkoa ja ensi vuona nähtäisiin. Musiikki estityksiä voisi kyllä olla ( se tuo kivaa tunnelmaa...) mutta jos mahdollista niin jo aikaisemmin päivällä/iltäpäivällä.
   
 10. MercComet

  MercComet Gearhead

  Toivon jonkinlaista jatkoa tapahtumalle. Niin mainio oli tapahtuma ja itsekin sen vasta nytten "löysi". No, itsellä tuntuu kaikki löydetty muutenkin valua hiekkana sormien lävitse hetken kuluttua...
  Hienoa että on ihmisiä jotka jaksavat tälläisiä järjestää. Tsemppiä tulevaisuudelle tämänkin tapahtuman osalta! Ja toivotaan että kunnissakin istuu muuta fiksu ihminen päättämässä asioista. Parempaa mainosta ei voisi saada+elävöittää kunnan sisäistäkin toimintaa. Suomessakin ehkä aletaan vihdoin tämäkin ymmärtää :D
   
 11. blandis

  blandis 1st gear

  ehkä muualla mutta ei täällä......
   
 12. human62

  human62 1st gear

  Paikkana tosi mukava, sääli jos oli viimeistä kertaa.
  Aiemmin jossain foorumissa joskus kirjoitin että onko pakko järjestää niin monta tapahtumaa päällekkäin samana viikonloppuna, sain vastauksesksi että on valinnanvapaus.
  Tämä on ainakin tapahtuma mihin ei RAJOITETA tulemista harrastepelien kuntoon , tyylisuuntaan tai merkkiin nähden.

  Suomen kesä on lyhyt ja viikonloppuja vain liian vähän?
  Se taho joka järjestää SUOMESSA ensimmäisenä JUHANNUKSENA automeetingin tulee saamaan suursuosion.
  Juhannus on "vapaa" viikonloppu jonka itse olen viettänyt kotona jo monena jussina, kun ei ole mitään järkevää paikkaa tai varsinaista autotapahtumaa mihin mennä.
  Keskikesänviikonloppu pilataan jo sillä että kaikki liikkeet ovat kiinni ja mikään palvelu ei toimi normaalisti kun kaikki ovat vetämässä "lärvit", ihan niinkuin se olisi jokin päätavoite keskikesän juhlassa. :eek:
  BAD MAD DOG
  päätavoite elämässä on vetää "lärvit"
   
 13. blandis

  blandis 1st gear


  juhannus kekkereitä tänne ollaan mietitty mutta kaikki tyssää siihen että ei ole majoitustiloja.........

  T:H
   
 14. SamiL

  SamiL Gearhead

  Minä vähän epäilen. Juhannuksena ollaan perinteisesti "rannoilla" ja moni ei juuri silloin ole oikein ajokuntoinenkaan. En nyt muista, oliko viikkoa ennen juhannusta joitakin merkittäviä autotapahtumia...?
   
 15. human62

  human62 1st gear

  Onko autotapahtumassa pakko olla ajokuntoinen, kun autot ovat laanilla lepäämässä ja kuskit nauttivat kesästä.
  Autoillahan ajetaan itse tapahtumaan, eikä niillä ole itse tapahtumassa pakko ajaa, (helpompi ottaa kuviakin)riippuen tietty ohjelmasta ja tapahtuman pituudesta.

  Kuten aiemmin todettu paikkana riittävän iso jossa majoitustilat juhannuksen aikaan, se vetäisi väkeä.
  Viikkoa ennen jussia on Himoksella v8 meetingi, joka ei vedä mielestäni väkeä niin paljon kuin voisi. Voisihan sinne mennä vasta tulevaisuudessa Juhannuksenakin...
  Syitä voi olla että monet säästelevät matkarahoja pakolliseen Jussiin, ja tai että Jussi on liian lähellä(vain viikko väliä) :odroll:
  Samana vkloppuna jälleen monta muuta happeningiä. :x
  Paikka liian kaukana joillekkin... :eek:
  Mopareilla ei toimi sähköt(ei voi ajaa kuin valoisaan aikaan)
  Fordit ei käynnisty ollenkaan sateisella kelillä
  Jos Chevyjä liikaa, muut tulevat kateellisiksi
  syitä on aina monia :-?

  Suosittelen kerhoille meetinkiensä järjestämistä jonkin ison tapahtuman yhteyteen, vaikka onkin mukavaa pyöriä omissa hiekkalaatikoissaan.
  Pelkona on tietty että löytyy uusia tuttavuuksia :p
   
 16. blandis

  blandis 1st gear

  Ruukki PICNIC järjestetään 2009 mutta vielä ei tiedä millä konseptilla.
  T:Harri
   
 17. blandis

  blandis 1st gear

  PICNIC Banderolli

  Joku lainas picnic banderollin lauantai iltana tallinmäen lavan takaseinästä.
  olis kiva jos sen sais takas niin vois käyttää samaa ens vuonnakin.
  laittakoon lainaaja vaikka yv:tä tai sit harri@brandis.fi tai voi soittaa suoraan 044-2974522
   
 18. blandis

  blandis 1st gear

  Ruukki PICNIC 2009

  3.-4.7.2009

  Perjantaina Cruising
  lauantaina PICNIC

  harri@brandis.fi
   
 19. blandis

  blandis 1st gear

  PICNIC 2009

  sen verran korjausta et jätetään perjantain cruising pois.
   
 20. blandis

  blandis 1st gear

  eli 4.7.2009 lauantaina

  PICNIC + 2 bändiä lavalla alkuillasta
   

Kerro tästä muillekin!