RVS tuotteet jenkkiautoissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rooroo1, 13.10.2012.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    /\ /\ Niin toi jutustelu.

    Kiitos kun jaksoit kaivaa sen esille..
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Minä kokeilin taannoin (ilmaiseksi kun sain testiin) yhden Jaappanin ihmeen manuaalilootaan kun se piti hieman ääntä. Ei ollut minkään sortin vaikutusta.
     
  3. teardown

    teardown 1st gear

    Olen pariin käyttikseen eli 310 tkm ajettuun skodaan ja 210 tkm ajettuun diesel mitsuun laittanut, molemmissa käynti parani, äänikin vähän muuttui ja öljynkulutus väheni. Kulutus tai tehomuutoksia ei havaittavissa, ja molempii laitoin vain yhden purkin öv:n yhteydessä, toki ensin tein "sisäpesun".
     
  4. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Kaatelin viime kesänä 340 000 ajettuun BMW:n M10-koneeseen täyden käsittelyn enkä homannut eroa. Ei voi kyllä kieltääkään etteikö olis apua kun en ole katsonut sylintereihin.
     

Kerro tästä muillekin!