S10:n herkistelyä elävien kirjoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Pas(i)kiainen, 19.11.2016.

  1. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    ^joo sen takia ei voi siirtyä sarjatuontantoon :)

    Duunailin tota rollpania, aika hyvällä mallilla. Hitsaan sen varmaan noihin takakulmiin kiinni, kaikki helpoin niin. Ja hitsuuttelin pari lappua tohon takalaitaan, vielä apparin oveen joutuu näköjään tehä paikan.

    Aika hyvin sai lavaa pakotettua, vielä kun apparin puolta sais ehkä pari milliä sisään niin olisi jo tosi hyvä. Välttää oikeastaan jo noinkin.

    Hassusti toi takalaita oli sisäpuolelta mätinyt, ulkopuolella oli vaan kupru maalis mut meni yhestä kohtaa sormi läpi.

    [​IMG]

    Rekkarivaloksi upotin jonku mersun valon minkä satuin löytämään, kelpaa sitten leimasedällekin. Ja näppärän pieni, menee hyvin jemikseen.

    [​IMG]

    Täytyy sanoa et toi tehostamaton simpukka on kyl ajotuntumaltaan mallia aika eksoottinen.
     
    -nikke-, rallikuski ja palontie tykkäävät tästä.
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Jätkästä muovautuu pikkuhiljaa pläkkäri,hieno homma!
     
    wilburi tykkää tästä.
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hyvä siitä tulee :odcool:
     
  4. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    hiano! mut sit mennään realiteetteihin...:"5.6 Takarekisterikilven valaisin Takarekisterikilven valaisimen tehtävänä on valaista takarekisterikilpi. Tämän valaisimen on lähetettävä valkoista valoa, joka ei saa näkyä taaksepäin. Lukumäärän ja sijoituksen on oltava sellainen, että laite pystyy valaisemaan rekisterikilvelle varatun tilan."

    mulle kelpaa kyllä.
     
  5. passerby

    passerby Gearhead

    ekaa kertaa rupesin lukee tätä ketjua, muuten hyvä mut mulle ei näy alkupään kuvat ollenkaan, vasta joillain viimesimmillä sivuilla alkaa kuvat näkyä. liekö kiinni mun läppäristä tai mistä lie.
     
  6. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Taisin tehä kuvat.fiin oman kansion tälle hylsylle niin siinä vaiheessa hävis photoja.

    Tarttis käydä läpi ja laittaa uudestaan linkaten kuvat.
     
    passerby tykkää tästä.
  7. passerby

    passerby Gearhead

    esim sivulla 10 ois kuvia jos näkyisivät, vaan ei näy.
     
  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Juu, ei ne näy mullakaan
     
    passerby tykkää tästä.
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juu ei näy kaikki kuvat enää täälläkään, mutta sitä on nykyään liikkeellä...aika harvat kuvat OD:lla tai yleensä enää missään muillakaan nettisaiteilla tuntuu enää näkyvän.

    Mitä lie "Pärstäraamatun" lobbausta sekin, jos et liity sinne, niin kohta et varmaan kirjottelekaan enää missään :soosoo: :odconfused: :wc:
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Pilvipalveluthan oli olevinaan paras missä kuvat on turvassa.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  11. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Maalailin temadurilla ja perään temacoatilla lattian, annoin kuivaa pari päivää ja nyt viikonloppuna äänieristelin lattian ja takaseinän.

    [​IMG]

    Kaikkia pikkujohtohommia tehny sisustassa, leikkelin tohon takaseinään verhoilun tapaista, pesin vähän lattiamattoa jne pientä. Kyllä se siit etenee. Nyt tarttis joku mankka hommata ja sitten aattelin jos jonkun aktiivisubbariboksin tonne penkin taakse laittais, semmosen jonkun mikä ei tarttis erillistä vahvistinta. Mä en näistä hifihommista mitään ymmärrä mut jos jollain sellanen on niin voin tyrkätä.
     
  12. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Hommaa ennemmin putkibasso ja halpis 2-kanavainen vahvari minkä siltaat ni saat paljon tukevamman saundin käytännössä samalla rahalla kuin ostamalla oikeesti toimivan aktiivisubin.

    Varsinkin kun tarvii se aktiivisubikin ihan yhtälailla vähän tukevammat piuhat jos siitä meinaa ääntä saada, ni kustannuksissa ei käytännössä eroa mutta äänessä kylläkin ;)

    Edit: typoja
     
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Viittitkö linkata jotain kun en ymmärrä noista mitään. Mankas vissiin riittää et on rca lähtö?

    Ja kävin nyt läpi topicin kuvat, nyt pitäis näkyä, ilmottakaa jos on jotain sekoiluja et tarinoin ihan eri asioista ja kuvat on toisesta, mut pitäs olla oikein :)

    Onko kellään fiilistä pysyykö toi stp vaimennusmatto myös katossa.
     
    Muokattu: 30.7.2017
  14. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Mulla ollu capricessa jo 4,5 vuotta katossa ja hyvin pysyy ;)

    Jos vinkkejä humppalaitteisiin haluat ni voisin katella jonkun ok setin jos heität vähän hintahaarukkaa? Plus tietty helpottaa jos saat käytettynä esmes vahvarin joltain kaverilta? :)
     
  15. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Nojoo totta totisesti. Yhen dinin joku soitin tarttis tohon kehitellä, cd, auxi päävaatimukset itellä. usbikin kiva olla. Semmonen nyt maksaa varmaan huntin.

    Kojiksessa on orkkiskaiuttimet. Penkin takana "b-pilarissa" edellisen omistajan tekemät vaneerit mihin vedetty tommoset alpinet diskanteilla:

    http://finland.alpine-europe.com/p/Products/SingleView/SXE-1350S

    Päällystin ne tommosella kankaalla, samalla päällystetään ainakin toi takaseinä.

    [​IMG]

    Enkä tartte mitään uskomatonta subbaria tai vahvaria vaan semmoset perus, et vähän kivempi kuunnella aamulypsyä. Missään autossa tosiaan en oo tähän panostanut niin ajattelin etjos tässä nyt edes vähän...
     
  16. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    No mäpäs yritän inspiroitua huomisen aikaan kattelemaan josko löytys joku järkihintanen setti ni ois ainakin perusspeksit mistä sit lähtee kattelemaan ja kyselemään kavereilta käytettynä jne. ;)
     
    Pas(i)kiainen tykkää tästä.
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Joskus oli C1500 pikkarissa 2 x 8" subit etupenkkien takana molemmat omissa koteloissaan siten että kalvot selkänojia vasten ja refleksi putket hytin kulmissa pystyssä.
    Vahvistin oli keskellä takaseinässä ja alkuperäiset työkalut oli siinä alapuolella omassa lokerossaan.
    Etuseinässä oli vielä jäähdytyspuhallin vahvistimelle, kaikki siis samaa koteloa...sittemmin kyllästyin ja purin koko höskän pois...Ahh miten paljon tuli lisää tilaa hyttiin :odwink:
     
    Muokattu: 31.7.2017
  18. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Eipä tuonne penkin taakse oikeastaan edes mahdu mitään. Kasailin sisustaa tänään ja tässäpä siitä pari kuvaa.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Puuilosta meinasin hakea oviin tiivisteet metritavarasta. Ja sit tarttee duunaa tellinki soittimelle ku tos mankan ympäril olevas paneelis on kovin iso reikä.
     
  19. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Ai piru! Siellä onkin noin ahrasta.. no tarviipas suunitella uusiks. Luulin että siellon samanlailla tilaa kun caminossa mutta ei sit ollukkaa o_O
     
  20. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Juu juuri velipojankin kans oli puhetta että varmaan joku pikkunen olis ainut mikä helpolla mahtuis. Toki työllä ja tuskalla isompikin menee mut haaveilen bolt on ratkaisusta.
     

Kerro tästä muillekin!