S10:n herkistelyä elävien kirjoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Pas(i)kiainen, 19.11.2016.

  1. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Lisätäänpä tähän happoniksi, kun korjailtiin yhtä alkuperäistä johtosarjaa. Hapoteltiin mustuneet kuparijohtojen päät sitruunahapolla. Siksi kun mustuneeseen kupariin ei tina tartu. Happo puhdistaa kuparin kirkkaaksi, ja tinaaminen onnistuu. Siis ihan muutaman desin kupissa ja aika vahvassa liuoksessa noita piuhojen päitä nopeasti lioteltiin.
     
    DX tykkää tästä.
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Mimmonen jarruputken se kaulus pitää tehä että se futaa näissä amerikaanoissa. Tein semmonen mikä on putken puolelta tasainen ja sylinteriin päin sitten semmonen kumpu eli semmonen, noh tatin näkönen. Olisko se ISO/DIN sitten, ja eihän se sopinut ollenkaan paikalleen.
     
  3. NorthElite

    NorthElite Gearhead

  4. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Ainakin mun blazerissa (s10) oli just tuo double flare etujarruputkissa ja tosiaan tuo ohje em. Linkissä on oikein pätevä ;)
     
  5. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Nyt pitäis jostain löytää Iron Duken ilmanputsarin kotelon kansi!!! Usa osasta ja SWT:ltä kysytty, ei oo purussa ja uutta ei taida saada mistään!
     
  6. jrasi

    jrasi Gearhead

    Löytyskö tuolta länsinaapurista?
    www.bildelarosby.se

    Aika hyvin löytynyt purkuosia, mitä on tullut kyseltyä.
     
  7. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Vastaakohan noi englanninkielisiin viesteihin, mulla ei kielitaito riitä ruotsiksi vääntää.

    [​IMG]

    Perän sain tehtyä niin sanotusti tällä erää rediksi, uutta tuli siis peräkopan tiiviste, vetarin stefat, jarrusylinterit, putket ja letkut. Sit vielä vähän ruosteita rapsuttelin ja tosta lehtikiinnikkeestä hitsasin laput tonne takapuolelle kun oli hepposen näkönen rakenne. Jarruja en viittiny kasata vielä (asennussarja uutta, kengät vanhaa ja uudet vaijerit) ettei oo käppärin vaijerit tiellä kun pitäisi muuta touhuta kuitenkin vielä.
     
    Muokattu: 30.7.2017
  8. DX

    DX Double Gearhead

    Alkaa pahasti näyttää siltä, että pikkarisi ehtii vielä tämän talven liukkaille.

    Ihmettelen vaan, että mihin olen hukannut oman aikaansaamiseni, tän viikon lähinnä pyöritellyt osia käsissäni, eikä ole ollut yhtään kiire, no on kaikenlainen pohjustaminenkin tekemistä.
     
  9. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ei se tän talven liukkaille kyllä ehi millään, sen verran ylläreitä ilmenee kokoajan turatessa :D
     
  10. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kadehtien katsellu edistymistä. Omat hommat on tahtonu jo aikaa pysyä pitkään siellä pohjustus-osastolla.
     
  11. jrasi

    jrasi Gearhead

    Englanniksi oon itsekin noiden svedupurkureiden kanssa asioinut ja aika nopeasti toimittivat, kun Buickkiin fenderskirtin tilasin
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Viitsisitkö kysyä samalla löytyiskö -94 suburbaniin etukardaania?
     
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kävi niinkin onnellisesti että kun nimim. 1320 kävin ostamassa etujouset niin sieltähän löytyi myös kansi putsarille! Samalla osaturneella kävin ostamassa Typhoonin ratin ja sitten "uudet" ajovalot, joihin on jonkunlainen HID sarjakin, laitan tod näk kylläkin ihan halogeenipolttimot, mutta omista oli heijastinpinnat pilalla niin oli ostettava. Jos joku tarttee tuningitakavalot Typhoon/s10 tms niin ajovalojen mukana tuli sellaset millä en mitään tee.

    Ja tankkilaitekin on nyt haettu postista.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mikäköhän on etukardaani Englanniksi?
     
  15. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Eikö tuon front driveshaft nimikkeellä luulis löytyvän?
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

  17. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Sain painettua puslat takarunkoon lehtijousen takakiinnitykselle. Voi sviddu mikä operaatio, oli valmistustoleranssi vähän heittänyt niin meinasi olla vähän tiukat puslat mut vaikeuksien kautta sain sit lämpösovitteella ja 14mm 8.8 kierretangolla pakotettua puslat paikalleen.

    Perän laitoin paikalleen koesovitukseen 2" madalluspalojen kanssa. Nyt tarttee nostaa lava paikalleen ja mittailla ja pohtia et kuinka paljon ne siellä Vallilan takomossa saa vielä suoria noita lehtiä et tulee tarpeeks matala. Mietin et kun noi lehdethän pitenee kun niitä suoristetaan, niin tartteeko nyt mun tehä sitten pidemmät ne takakiikut/henkselit?

    Niin ja tein mä runkoon yhen reiän lavakiinnitykselle ja sit häntiin tein laput millä saa kans sitten myös pultattua vielä lavan takaosaan.
     
  18. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Eihän sun tarvi henkseleihin koskea kun nehän on tehtaalta mitotettu niin etteivät pakota jousta vaikka menis suoraksi asti? Tai siis pakkohan niiden on olla mitotettu niin eiks je? o_O

    Muutenhan ne bindais kun ajat isoon heitteeseen :)

    Eli ei muutaku lava mallaukseen madallusblokkejen kanssa ja sen mukaan sit lisämadallus mikäli tarvetta ilmenee ;)
     
    LPV tykkää tästä.
  19. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    No totta puhut :D kiitti.
     
  20. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    No eipä mitään :D

    Nyt vaan toivotaan että saat korkeuden mieleiseks ;)
     

Kerro tästä muillekin!