saapolan ulosajo mantorpissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja zormunen, 28.7.2007.

  1. zormunen

    zormunen 1st gear

    Kuulin tänään että saapolan seppo olisi ajanut rajusti ulos mantorpissa. Onko kellään tietoa tästä?
     
  2. panhead

    panhead 1st gear

    Kyllä Seppo oli radalla pysynyt ja kovaakin ajanut 6,30/360 kmh.Moottorista oli vaan tullut maaliviivalla kovat savut ja safety ryhmä perään.Kristian Nyströmmikin oli ajanut ennätyksen 6,69,mutta samaten moottori ongelmia maaliviivalla.Kumpikaan ei tullu toiselle rundille.
     
  3. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Kuuleman mukaan!!?? Sepolla ei varjot auenneet tossa lähdössä, ja ajoi hiekalle. Nousi itse autosta mutta selkä on saanut kipeetä? Autosta flippi ja oik.etuovi saanut siipeensä. Eturungosta ei vielä tietty onko saanut kipeetä.
    Nämä siis toisenkäden tietoja, mutta uskon vahvasti että pitää paikkansa.
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Richard Sundblom vetänyt ulos heti maalin jälkeen. Kaveri OK, mutta toimitettu ensiapuun tarkistettavaksi. Auto ilmeisesti mennyt ympäri :cry:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Upeeta, että Saapolan panostukset alkavat tuottaa myös hyvää aikatulosta. Samoin täytyy ihailla Kitin ja tiimin suoritusta; kaverit on aika pitkälti tyhjästä panneet homman pystyyn nopeasti, ja ekaa vuotta "oikeella" pro modilla (viime vuonna vielä pienehkö ilokaasumotti) ja metsku tekniikalla. Laite kulkee jo nyt varsin kovaa ja erittäin tasaisesti, yks varmimpia puhtaasti suorittajia.
    Ja sit tulikin heti näköjään jobinpostia perään.
     
  6. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Soitin Sepolle! Jarruvarjot pomppas ulos, mutta ei auenneet. Mantorpissa on jarrualue niin lyhyt, ettei saanut autoa pysähtymään -> hiekalle, pari aika korkeaa pomppua ja seis. Nousi itse autosta mutta parin askeleen jälkeen jalat ei kantaneet.
    Selkärangassa pari pientä murtumaa :-? Yö sairaalassa :( Nyt pääsee jo vähän kepeillä kävelemään :eek:
    Auto meni suurinpiirtein samaan kuntoon kun keväällä Alastarolla :(
    Moottori ok. Savu tuli todennäköisesti takaslikseistä (kovassa vauhdissa kovin jarruttaessa saatta ottaa lokareihin)
    Suurin murhe kuitenkin tuntui olevan, että kun auto kerrankin kulkee hyvin ja suoraan, ja olis kilpailukykyinen, niin käy näin :(

    ps. Nixon kaatoi myös autonsa maaliviivan jälkeen. Vielä ei tiedä miten todellisuudessa on käynyt. Kuuluttajan mukaan kuski on kunnossa, mutta??? Toivottavasti ei kuitenkaan pahemmin.
     
  7. lojo80

    lojo80 Gearhead

    hmm..

    :(
    no voi perkele..

    no hyvä et ukot on elävien kirjoissa..

    mut laittakaa inffoo/kuvia heti vaan tänne jos löytyy..
     
  8. panhead

    panhead 1st gear

    No perhana!Lueskelin vaan duunis eurodragsterin sivuilta,eikä siellä mainittu moisesta.Tosi sääli,just kun vehkeet alkaa kulkee.Toivottavasti ei kuitenkaan olis pahoja tuhoja kellään PRO STOCK/MOD teamillä.Vähän on sade päässy pilaa kilpailuja.Toivottavasti huomen pääsis ajaa normaalisti,muuten tulee EM-sarjasta vesiurheilua.
     
  9. joteam1

    joteam1 Gearhead

  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ajaakos nuo tuolla aamu yhdeksästä iltaan 22:20 asti? täytyy sanoa että on siinä toimitsijoilla rankkaa. pitkää päivää vetelevät siellä. saattaa uni maistua tollasen rupeaman jälkeen.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Siksi siellä onkin englantilaiset ja suomalaiset toimitsijat.
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Luulen että Seppo porukoineen kommentoi ,kun saapuvat kisoista kotiin.Todella harmi kun rupeaa vehkeet liikkumaan niin tapahtuu tälläistä.Alkaa olla homma ns.alueella ja hieno lajittelusijoitus 3. mutta ei tietysti oikein lämmitä kun ukko ja auto hajalla.Sepolle ja teamille voimia loppu syksylle.
     

Kerro tästä muillekin!