Sähköinen alipainepumppu jarrutehostajalle ym. viritykset.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Make.S, 18.3.2018.

 1. julmajari

  julmajari Gearhead

  Ok, kiitti vinkistä.
   
 2. Selli

  Selli Gearhead

  Millasia kokemuksia tuosta Hellan pumpusta on noin niinkuin äänellisesti? Mulla oli aikoinaan 2gen camarossa ssbc:n setti ja se pärisi ja tärisi silleen et ratissa tunsi, vaikka oli paketissa tulleiden gummien päälle asennettu. Äänikin vielä vähän koominen. Nykyisellä nokalla on jarrut myös tyyliin 1-2 polkaisua. Oma käyttö kuiteski enempi cruisailua, niin hoituisi tietysti downshiftaamalla nokka.
   
 3. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Itse tein laitoin talvella pumpun, vähän testattu, mutta auto ei vielä ajossa josko ensi viikolla pääsis testaamaan. En kyllä huomannu mitään outoja ääniä moottorin käydessä.

  Kyseessä siis Hella UP5x
   

Kerro tästä muillekin!