SBC Crate Engines eroja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Clipper, 25.8.2010.

  1. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Tossa G20-vani topicissa oli linkkeja eri crate-koneiden valmistajien / myyjien sivuille. Onko näistä eri pajoista kenelläkään kokemuksia tai tietoa mikä se "paras" vaihtoehto olisi? (patriot performance, blueprint engines, GM performance, Goodwrench, vielä muita?) Löytyykö näille Suomessa jälleenmyyjiä vai arvaako alkaa itse tilailemaan (takuu?). Osista rakentelu ei nyt jaksa kiinnostaa eli valmista moottoria olis tarvis...
     
  2. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  3. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    crate

    Simunan Speed Shopilta saa myös tehopenkissä sisäänajetut asennusvalmiit Chevy 350 crate moottorit.

    Hinnat varusteiden mukaan.
    Esim. Uusi 260hv 350 Crate aluimusarjalla, 600 cfm Edelbrock kaasarilla ja hei jakajalla 3500,-

    lisätiedot.
    antti.kivinummi@elisanet.fi
    0400-621057
     
  4. Damned

    Damned Gearhead

    Re: crate

    Ihan nuin mielenkiinnosta ja asiaa sivuten, millä metodilla nuo ajetaan sisään? Perinteisesti hissuttelemalla vai reilulla kaasunkäytöllä ja vaihtelevalla kuormalla?
     

Kerro tästä muillekin!