SBC350 yleiskunnostus projekti

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Selli, 1.11.2017.

 1. Selli

  Selli Gearhead

  Ajokausi päättyi tällä laitteella ihan luonnollisesti. Reippaita liikennevalolähtöjä muutamia peräkanaan ja karmee kalkatus rupes kuuluu. Aika nopeesti paikallistin, että vetolevyn pultit löystyny. Auton alla kun kävin ährää niin siellä se kivasti liikku ihan käsipelissä. Arpin uudet pultit Loctiten mid liimalla oli kiinni. 2gen F-bodyyn tottuneena ajattelin,että kyllähän se nopeesti illassa irtoo ja samalla takasi uusilla liimoilla. 1genissä ei tuota lootaa ihan tosta vaan irroitakkaan. Ihan törkeen hidas projekti oli saada ylimmät lootan pultit auki. Tohon aikaan olisi purkanu koneineen päivineen jo paketin ulos. Noooh, Josko huomenna sitte saisi takasi nippuun. Tai sitten otan mosan oikeesti irti ja kasaan pakettina.
   
 2. 4d sedan

  4d sedan Gearhead

  Varmaan tarkoitit kampiakselin pultteja, kun loota täytyi tiputtaa pois?

  Vetolevystä maalit pois siitä liitospinnasta, jos sellasta siellä on ja ohjuripinna kampuraan paikoilleen vaikka olis tasapainotettu ilman sitä, ei merkitystä tasapainoon käytännössä.
  Pultit sitten huolellisen rasvanpoiston jälkeen uudestaan momenttiin kovalla Loctitellä, voihan niitä sit irrottetaessa lämmittää kuumailmapuhaltimella, että kyllä ne irti sit saa.
   
  Selli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!