Sbm 418 Street & Race moottoriprojekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja mopster, 28.6.2014.

  1. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Kuis korkee turbiini sulla on? Oliko loota muuten 904?
     
  2. mopster

    mopster Gearhead

    727 ja 5500 turbiini.
     
  3. mopster

    mopster Gearhead

    Nyt on päästy jo tien päälle, eilen tuli kruisailtua liki 150km ja lahden kruisingeissa käytiin myös. Hyvin tolla pystyy ajamaan pitempääkin matkaa, ei ollu lämpöjen kanssa ongelmia vaikka on aika reilusti betonia lohkossa. Säätöjen hakemista pitää vielä jatkaa, mutta muuten tuntuu olevan paketti aika hyvin kasassa.


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    No olihan se ihan saatahan hieno motti ku pääs eilen ihan livenä näkemään. :)
    Rupes oikeen ahistaa ku lähti omalla dusterilla himaan eikä ollu tötteröitä näkökentässä. :mad:
     
  5. mopster

    mopster Gearhead

    Nyt alkais olemaan vehjes säädöissä ja valmiina koitoksiin. Aamulla on lähtö ford natikoihin alastaroon varttimailia testaamaan, ja samalla olis tarkotus osallistua blacklist karsintoihin. Autoa ei viedä trailerilla vaan ajamalla mennään, matkaa on edestakasin 400km :)
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Asiallista. 8)
     
  7. mopster

    mopster Gearhead

    No niin, reissu on tehty ja auto pelas täysin ongelmitta koko päivän, illan päätteeks ajettiin vielä nastolan kruisinkeihin, eli tulipahan ajettua koko päivä. Matkakulutuksen pääsin mittaamaan ja se oli 27 litraa satasella, bensan kulutuksena se vastaa 21 litraa kun laskee että tota etanolia tarvii sen 30% enemmän. 27 litraa E85:ta on myös selkeesti halvempi kun 21 litraa bensaa joten ei tolla ainakaan oo kauheen kallista ajella.

    Uudet ennätykset tuli autolle 10,41 / 208,85. Blaclist karsinnoissa ajoin ensin volvoa vastaan josta menin jatkoon. Seuraavana hermusen valianttia vastaan josta jatkoon myös. Mulla oli .027 reaktio vastaan hermusen .344, lisäks hermunen missas kolmosen ja kone kiekas niin että työtotangot otti vähän kipeetä. Nyt oli listasija jo ansaittu mutta ajoin paukkurin kanssa vielä 9 ja 10 sijasta. Paukkuri sai huonon 60 jalkasen ja pääsin reilusti edelle mutta mulla lipsahti lamppu -.038 punaselle joten mulle jäi sitten se 10 sija. Viikon päästä jatkuu blacklist mittelöt kiikalassa.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. mopster

    mopster Gearhead

  9. mopster

    mopster Gearhead

    Eilen ajeltiin dusterilla kiikalaan ja käytiin Burnout Partyissä ajamassa C-ryhmää ja bläcklistiä. Hienosti sujui koko päivä eikä ollut taaskaan mitään ogelmia auton kanssa, takasin ajeltiin vielä lahden kruisinkien kautta.

    C-ryhmässä oli kova taso ja osallistujien joukossa oli neljä autoa joilla on pitoradoilta 9 sek aika. Lajitteluissa olin kakkonen 10,92 ajalla. Pudotuksissa etenin finaaliin asti joka oli Vellamon battery novaa vastaan. Finaalilähtö meni mun osalta plörinäksi, tais olla liikaa yritystä ja meni ihan sutimiseksi, selkeesti päivän huonoin aika. Kakkos pokaali kumminkin tuli johon täytyy kyllä olla tosi tyytyväinen. Päivän parhaaksi ajaksi jäi 10,891.

    Bläcklistiä en päässyt ajamaan kun yhden lähdön Teron rämbylää vastaan, siitä voitto ja sijalle 7. Haastoin samantien Paukkurin mutta ei ottanut haastetta koska ei ollut päässyt ajamaan edellä olevaa vastaan joka taas ei ollut paikalla. Viikon päästä olis vielä bläcklistiä räyskälässä, toivottavasti edellä olevat on siellä paikalla että pääsis jotain haasteita ajamaan.

    [​IMG]
     
  10. callu

    callu 1st gear

    hienosti näytti vehkeet pelaavan, se mikä kiinnitti huomiota niin missä lukemissa jenkamittari oikein pyörii kun tuntui laulavan huomattavasti korkeammalle kuin yksikään muu kasi tuolla?
     
  11. mopster

    mopster Gearhead

    Tota kysellään aika paljon ja äänistä on tullu kehuja :) Koneessa on kiree soundi ja kuulostaa että kierroksia olis enemmän kun niitä onkaan. Rajotin on 7600:ssa ja vaihdot pyrin tekemään 7100:ssa, mut kyllähän se helposti ykkösvaihteella kiekasee vähän korkeemmalle.
     
  12. mopster

    mopster Gearhead

  13. fury poika

    fury poika 3rd gear

    No hyvä oli :)
     
  14. kotr

    kotr 3rd gear

    Aivan saatanan mahtava härveli ja kuin hyvä fiilis tuli itellekki,ku ohitit pari kärryllä olevaa kilpuria tuosa matkan varrella :D

    ot.Mistähän sais holleyn kaasariin nuo "säätösilmät"? ois mukavampi tiirailla hytkyvästä koneesta pensanpintoja eikä ois pensat pitkin imusarjaa
     
  15. max

    max Double Gearhead

    Ompahan tosi karvarintanen laitos,kyllä jää nykytrendien Pro-Touring ja muut hössötykset kirkkaasti hopealle.Lähtee kyllä tosi eleettömästi viivalta ja kone tosiaan kiekuu "kovaa ja korkealta".
    Vanhojen mummojen selvitykset siitä, että T-Ram on ainoastaan"Only Race Item" ovat jälleen tehty tyhjiksi.Noin siinä käy, kun tietää mitä tekee.
    Hyvä tuulahdus kasarikaudelta Street Raaserin muodossa.
     
  16. faffeli

    faffeli Gearhead

    huh mikä laitos......aivan saatanan härski peli.....kyllä tuota videoa katsoi mielellään..:)
     
  17. mopster

    mopster Gearhead

    Kiitoksia kehuista :)

    Aamulla Dusteri starttaa taas ja lähdetään kohti räyskälää. Huolto toimenpiteet kiikalan reissun jälkeen oli samat kun alastaron reissun jälkeen, eli tsekkasin öljyt. Hyvältä ne edelleen näytti, tosta tikusta katottuna ainakin :D
     
  18. mopster

    mopster Gearhead

    [​IMG]

    Siinä on eilisen saldo Räyskälästä. Tasasta settiä oli ja auto pelas taas hienosti. Blacklist oli mun osalta jumissa kun kaks edellä olevaa oli pois. Alapuolella olevaa vastaan ajoin ja lähtö ratkes kaverin punavaloon.

    Tossa on videonpätkä harjotusvedosta jonka ajoin blacklist #3 Audia vastaan. Oli makee lähtö, autot kulki samaa vauhtia ja audi oli alkuun puol auton mittaa edellä. Audi kumminkin jäi aina vaihteen vaihdoissa vähän ja maalissa mä olin varmaan sen puol auton mittaa edellä.

    https://www.youtube.com/watch?v=fgnyuxAHpm8
     
  19. SBM

    SBM 2nd gear

    Mitkä kansipahvit sulla on?. Meneekö vielä 1008 pahveilla vai onko jotkut kerskamallit? Studit sulla ainakin on kansissa?
     
  20. mopster

    mopster Gearhead

    1008 pahvit kupariliimalla ruiskittuna ja studit. Kannet jälkikiristetty dynon jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!