Sebring pissapoika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja asperiini, 8.11.2020.

 1. asperiini

  asperiini Gearhead

  2001 mallisen 2;7 Sebringin lasinpesuri ei toimi. Pumppu testattu ja toimii mutta pumpulle ei tule sähköä. Sulakkeet ehjiä. Löytyiskö keltään sähkökaaviota jotta sais seville mihin virta häviää?
   
 2. Kauko

  Kauko Gearhead

  Laitoin sulle yv:n aiheesta.
   
 3. Kauko

  Kauko Gearhead

  Ainakin kuvittelin laittaneeni, mutta en löytänyt sellaista kuitenkaan omista viesteistäni, joten laitan nyt tähän. Eli mulla on pdf-versio 2001-2004 Sebringin shop manualista, melkein 1800 sivua, joista kytkentäkaavioita on hyvän matkaa toistasataa sivua. Voin lähettää sinulle kopion siitä, kun keksit mitä kautta se onnistuu, koska tiedoston koko on n. 58 Mt niin sähköpostin liitteenä se ei taida kulkea.
   

Kerro tästä muillekin!