Service Engine Soon -valo vilkahtelee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja barfly, 17.12.2002.

  1. barfly

    barfly Gearhead

    Moi!

    Auto on Chevy Starcraft G-20 6.2 DSL ja pakkasen ollessa noin -10 C (tai enemmän), ko valo syttyy käynnistyksen jälkeen ja palaa noin 10 sek, sen jälkeen se sammuu ja syttyy vielä parikertaa samalla lailla, lopulta sammuu kokonaan.
    Ilmiötä ei ole, kun pakkasta on vähemmän.
    Onkohan kellään ollut samaa ilmiötä?
    Eli missä vika? Arvauksia.
     
  2. jiiz

    jiiz Gearhead

    Ootko kokeillu onko vikakoodeja muistissa? Jos on niin mikä?
     
  3. barfly

    barfly Gearhead

    En vielä, tulostin juuri ohjeen koodien katselua varten/ koodien selityksen.
    On vaan niin pirun kylmä touhuta tuolla pihalla, niin sentakia esitin ko kysymyksen, jos jollakulla olisi ollut just tuollainen kylmänä esiintyvä vilkuttelu.
    kaikki muut on ok, eli koneessa toimii kylmäkäyntisolenoidi, lataus., öljynpaineet ok, käynti hyvä, vetää tasaisesti ja kulutus on noin 11 / 100 Km.
    On vaan niin "hyvä" tuuri, että viat ilmenevät juuri silloin, kun niitä on mukava tutkia :wink:
     
  4. M.H.

    M.H. 3rd gear

    Mulla syttyi hetken ajon jälkeen (Astrossa) kun pakkasta oli n. -20. Teki sitä muutaman kerran, sammui aina vasta kun sammutin autonkin. Vikakoodi oli joku pakokaasujen kierrätyssysteemiin liittyvä. Pakkaset jatkui mutta valo ei palanut enää, joten homma jäi vähän puolitiehen. Kai se olis hyvä selvittää...
     
  5. barfly

    barfly Gearhead

    Nyt tuli katsottua koodi, on 32 eli EGR piiri.
    Tarttee katsella tarkemmin, kunhan joutaa.
    Ei vissiin haitanne mitään, vaikka vilkahteleekin?
     

Kerro tästä muillekin!