SFI Osien tarkastuspäivä Malmilla 11.3 klo 8-12. (EDRS yms asiaa, lue!)

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 2.3.2016.

 1. enzo

  enzo Gearhead

  Eli FHRA / FIA kisaajille tärkeä tieto katsastettavista kalikoista. Paikka on Malmin lentoasemalla, FHRA:n toimiston yhteydessä. Perjantai, 11.3 klo 8-12.
  http://www.fhra.fi/sfi-osien-tarkastuspaiva-11-3-2016/

  Vaateparsia, vöitä ja sellaista ei saa leimattua. Myös runkokatsastukset sitten erikseen FHRA:n omien katsureiden kautta.

  EDRS asiaa senverran, että Speedgroupin edustaja on myös SFI päivänä paikalla ja on sovittu että siellä on infoa EDRS ja Nordic kuvioista sunmuusta miittinkimuotoisesti. Jos jotakuta kiinnostaa olla paikalla henkilökohtaisesti, niin se on ihan sallittua.

  Jos joku haluaa poiketa kirjailemassa lisenssikirjalliset (Kaikki käy, pyörät ja autot), niin onnistuu samalla kertaa myös mahdolliset lisenssiluokan korotukset. Ehtii rauhassa keskustella ja sparrata asiasta kiinnostuneita myös. Samaten jos joku kaipailee neuvoja ulkomaan kisoihin osallistumisiin, niin saa myös neuvoja.
  -Lisenssikirjallisia on alustavasti ajateltu pidettäväksi SFI päivän lisäksi myös American Car Show yhteydessä. Silloin sopii kaikki muut päivät ja ajat, paitsi sunnuntai puoliltapäivin lukien, FHRA:n kevätkokouksen takia ei juuri silloin pysty venymään.
  -Muuten lisenssien kirjallisia osia pääsee tekemään kaikkien kisojenkin yhteydessä tavalliseen tapaan.
  -Laita vapaamuotoinen ajanvaraus FHRA:n toimistolle.

  Lisenssikirjalliset ei kovin monimutkaisia ole kun ymmärtää mitä on tekemässä ja on sääntökirjoista, sekä vallitsevista käytännöistä olennaisilta osin kohtuullinen tolkku hanskattuna.
  -Tarkoituksena on tietyllätapaa tehdä kilpailuhommien aloittaminen virtaviivaisemmaksi ja vähemmän mutkikkaaksi, jos joku on ajatellut asian kovin mutkikasta ja kauheata olevan. Yhteyttä FHRA:n toimistolle vaan jos askarruttaa.

  Tämäkin on joka akkelin ja ukkelin hyvä lukaista kerran vuoteen: http://www.fhra.fi/drag-racing/uusi-kuljettaja/
   

Kerro tästä muillekin!