SG 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja SG 448, 16.10.2007.

 1. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Olin laitteiden sallivalla kannalla eli ei muutostarvetta ollut mielestäni.
  Delay laitteista:autoossani on ko.laite,mutta sattuneesta syystä en ole delaytä käyttänyt eikä ole edes kytkettynä 2005 vuodesta lähtien ajaessani SG ja SC luokassa,enkä usko että kaikilla muillakaan on tarvetta käyttää vaikka valmiudet onkin.
  Uskon pystyväni ajamaan hitaallakin kuusella ilman delaytä,mutta eri asia onkin kun ei vaan kiinnosta semmoinen kisaaminen nyt.
   
 2. Jza

  Jza Double Gearhead

  Puhut paljon, mutta asiaa. Noi hilavitkuttimet ei nyt järjettömiä kustanna, mutta esmes omassa lelussa niitä ei ole, eikä semmoisille ei ole edes tarvetta. Johtuen ehkä siitä ettei sitä tehoa mulla ole niin paljoa liikaa, että throttlesta olis juurikaan apuja. Jos ei kuski sitä autoa saa menemään indeksiin, niin sitten ajetaan siitä ohitte. Siitä huolimatta olen yrittänyt SG:tä tässä ajella, kun pirssillä sitä on taottu vuosia.

  Ja toi superkaasu on aika selkeä kuvio yleisönkin ymmärtää, kun autot lähtee samaan aikaan ja yritetään olla oikeaan aikaan maalissa.
  Tosin kukaan ulkopuolinen yleisössä ei ymmärrä, että miks ei ajeta kilpaa vaan indeksiä, mutta en ymmärtänyt ittekään ennen kuin hyppäsin itte rattiin ja tajusin että tällä systeemillähän voidaan noita kalustokustannuksia pitää jotenkuten kuolevaisten saavutettavissa...

  Spetissä olis varmaan puolen kymmentä autoa, millä vois ajaa totakin luokkaa, mutta ehkä se on sitten se osallistumismaksu mikä siinä tökkii? Tosin nyt vasta alastarossa huomasin, että tossa spetissä on oma jujunsa ja ihan ideaakin. Siinähän periaatteessa nopea auto saa etua siitä että kaveri lähtee ensin liikkeelle ja perässä tuleva voi tsekkailla että tuliko tomaattia vai ei. Vähän ikään kuin kannustaa nopean auton puoleen, mikä taas lisää yleisön mielenkiintoa... ehkä....
   
 3. SG 448

  SG 448 Gearhead

  JZA:lle Spetissäkin kuten muissakin kannattaa keskittyä enemmän omaan ajamiseen kuin kaverin tomaatteihin tulee nääs keskimäärin parempi tulos,ehkä.
   
 4. Jza

  Jza Double Gearhead

  Ehkäpä. Mutta ei ole tarttenut vielä yrittääkään keskittyä muuhun kuin omaan ajamiseen, kun siinäkin on ihan riittävästi ohjelmaa :wink:
   
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Erittain hyvin sanottu. Alyttomia maaria on lahtoja havitty silla etta ruvetaan kyttaan vastustajaa ja sitten mennaan alle tai yli tai muutenvaan miten sattuu.
  Siihen kait toi throttlekin paa-asiassa perustuu. Vastustaja kattelee etta mihis se ukko jai ja hollaa ja sillon tullaan takaa lujaa ohi. Edellyttaen tietenkin etta voima riittaa sielta takaa lujaa tulemiseen :lol:
  Eihan tossa SGssa mitaa laitteita oikeesti tartte, lahdet liikkeelle oikeaan aikaan ja tulet maaliin 9.9 sekunnissa niin voitat aina, olkoon nopeus mika tahansa. :eek:
  ja keskityt omaan ajamiseen :soosoo:
   
 6. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Joo enää ei tarvitse laitteita eikä edes autoa,nyt se vasta yksinkertaiseksi muuttui.
   
 7. BBC

  BBC Guest

  TROTTLE

  Niin, ite en oo koskaan käyttäny mitään trottleja enkä tiileipokseja ja onhan nuita mitaleita ja pokaaleita tallin hyllyllä aivan mukavasti.

  Parasta oli voittaa 2002 sko uno vanhalla 70luvun alussa rakennetulla T-ford alteredilla. 396cid 400hp motti + Mr. Gremlinin ilokaasusatsit ja niin vain aika-ajon sijalta 31 voittoon 64 auton kaaviossa. vastassa kaaviossa kaikki 7n sakista. Johansson, Saapola, Nilsson, Norski, Kristiina H ja Penzoil magnus. Siinä huomasivat jarruttelumiehet että 40000mk:n autolla voi voittaa koko paskan.

  who needs fucking boxes?

  AH
   
 8. Fastback

  Fastback Gearhead

  Re: TROTTLE

  Do you mean gearboxes? :rotfl:
   
 9. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  I think,this frha forum nobody means anything :D
   

Kerro tästä muillekin!