silmäterä tuli tänään turkuun...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rakkari, 12.4.2010.

 1. tyg

  tyg 2nd gear

  On kyllä paskin kommentti pitkään, minkä olen lukenut tältä palstalta.
  Jenkkijees punaniskaa tunnelinäkö meininkiä.

  Maailmassa on äärimäisen hienoja amerikkalaisvalmisteisia automalleja. Mutta niin on myös vanhoja toyotia, bemareita ja ooppelimalleja.
  Kaikista näistä merkeistä ameriikan ihmeet mukaanlukien löyty sellaisia
  mitäänsanomattomuuksia, että monoa kylkeen vaan. Kukaan ei jää perään itkemään.
  On se ihme, että joidenkin itsetunto rakentuu sen ympärille mikä on auton valmistusmaa. Osaan kyllä nostaa hattua vaikka pakistanialaiselle autodesingnerille, jos hän on osannut asettaa linjat oikeisiin kohtiin.
   
 2. Toope

  Toope 2nd gear

  Aivan sama onko mintti tai lintta,ooppeli vai cadillac,vanha sananlaskukin sanoo,yks tykkää tyttärestä,toinen äidistä.Josko riitelemään pitää ruveta siitä millä kukin nyt sattuu tykkäämään ajella,on aiheellista harkita muuttoa vaikka p-koreaan,siellä ei ajella kun sillä mitä puolue tykkää suosittelemaan millonkin.Enkä tällä nyt sitten osoittele ketään varsinaisesti,tuon vaan näkemykseni asiaan.
   
 3. _MURIKKA_

  _MURIKKA_ 3rd gear

  Kyllä tääläpäi muutki ku jenkit kelpaa tuaho hommaa. :rotfl:
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 4. hzemax

  hzemax Double Gearhead

  Voi ny vittu. ku kellekkään ei sitte kelepaa mikkään.
  Ittellä diiseli rami vaimolla vanha kyttä crownvictoria ja harrastuksena aspen.

  Poijjaalle annettiin äipän vanha 124 koppanen bensamersu käyttöautoksi,,, ettei poika ihan ilman autoa jää. (Tyypillä vissiin 3 jenkkiä) Kun harrastaa ni on poissa pahanteosta.
   
 5. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Tässä pitää kompata Hanttaa. Ilman mitään punaniska meininkiä. Ihminen joka potkii omaa autoaan pitäis viedä saunan taakse! Merkillä nyt ei mulle ole niin väliä, kunhan se on Chevrolet 8) Mut kyllä mua sylettää kaikkien vanhojen autojen tuhoaminen, ja kyllä se lintta tulee ajan kanssa, eikä niin että se 17v juuso hakee isin rahoilla capricen, heittää pinna kapselit pois, maalaa matta mustaks ja potkii pellit mutkalle! Siinä sitä on harrastamista! Ja tietysti täällä saattaa olla merkkiuskollisia ihmisiä. Käys bimmeri forumilla kehuu ku oot potkinu pellit sisään vanhasta bimmeristä ja haukut natseiks niitä.
   
 6. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  K9 unit :rotfl: Onko siellä joku koirapoloinen aina takana?
   
 7. Nailhead

  Nailhead 3rd gear

  Kauan maltoin mutta;Kyllähän se tuppaa olemaan sillain,että nuo täälläkin ihailua keränneet silmäterät päätyy saunan taakse hyvin nopeasti.
  Turha selventää kuinka on "pelastettu" joku paaliin menevä ruumis,kun se kumminkin sinne jalostamoon ehdoin tahdoin järjestetään.
  Useassa tapauksessa vaan viimeisen nöyryytyksen jälkeen.
  Kaljan juomisessa ja/tai hauskanpidossahan ei vikaa ole,mutta pitääkö sen sisältää täydellistä välinpitämättömyyttä vanhaa rautaa kohtaan?
  Jokusen Letukan teurastuksen (siis lähinnä choppauksen,en tahallista hajottamista)vierestä nähneenä en pysty tätä(kään) harrastuksen puolta käsittään.
  Toki pitää paikkansa,että omalleen saa tehdä mitä tykkää.
  Autot vaan käy sääliksi.
  Ugh..Olen puhunut.Keep on cruising.
   
 8. xp

  xp Gearhead

  Olisiko nyt oletettava että otsikon auton ajot ovat ohi?
   
 9. Nailhead

  Nailhead 3rd gear

  Näin mä oletan.Sen takia olinkin pakotettu "hiukan" avautumaan.
  Näitä on nähty.
  Sekä "pirun hienoja" aivopierukustomeja,että raiskattuja vanhoja takseja.
   
 10. pulttirengas

  pulttirengas 3rd gear

  Eiköhän se tullu jo kaikille selväksi että Wannabe-linttailijat ei saa mitään respektiä tällä keskustelupalstalla. Onhan se tietty hyvä että joku innostuu harrastelemaan mutta aika heikolta näyttää ylipäätään vanhojen autojen tulevaisuus kun vanhat pussihousu ukot potkasee tyhjää ja teinejä kiinnostaa vain uudet bemarit ja mersut enemmän kuin "paskat jenkit jotka kulkee vain suoraan, eivät käänny ja kuluttaa vitusti" (yleinen amis mielipide jenkkiautoista).
   
 11. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Tuo kulutuksesta mankuminen on niiden risaperseruikuttaja-amisten tyhjänpäiväisiä höpinöitä :rotfl: :wc: :wc:
   
 12. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Kunnes toisin todistetaan :rotfl:
   
 13. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Pussihousujen autot on tallissa niitä ei kannata tähän juttuun vetää. Lintta ja kauhee paska, mut kummasti kiinnostaa ihme juttu. Ne on autoja vaan parempi niitä on niitten potkia jotka sitä harrastaa, ettei ainakaan mummoja kadulla.
   
 14. Herje

  Herje Double Gearhead

  Kyllä se on taivahan tosi ettå nämä kidutetut yksilöt on joiden perään eniten kysellään. :wink:
  Täältä vois löytyä hyvä koti kidetetuille yksilöille.
  Tosin kukkaro määrää tahdin :odroll:
   
 15. Herje

  Herje Double Gearhead

  Vaan Savossa se saatas vielä herätettyä henkiin ja hyvään kotiin :wink:
   
 16. Silmäterä

  Silmäterä 1st gear

  Höpö höpö ne mittää ohi ol ja savoon saatte auton jos lykkäätte tarpeeks rahaa vaan... Kyllä se rytöläjä tuosta liikenteeseen tulee mut tässä nyt on vaan on tullu sairasteltua enemmän ja valuuttapula vaivannut useempaankin otteeseen mut ei tämä lintta oo mihinkään unohdettu eikä todellakaan tulla hävittämään tätä

  Rungon korjaustoimenpiteet on jääny viime kesältä hivenen kesken, kori on tehty lähes valmiiks, tarttee vaan runko ja kori sovittaa toisiinsa ennen jatkamista...

  Ennen ku runkoa ja koria liitettään toisiinsa pysyvästi niin alusta täytyy käydä läpitte, jarrut joka nurkkaan putkineen ja letkuineen, etupäässä on vähä nivelissä väljää joten ne tarttee kattoo läpitte jne

  Mutta liikenteeseen tulee takaisin ja se on varma!

  Ja näihin avautumisiin ja itkuihin mulla ei oo mitään muuta sanottavaa kuin se että jos nää lintat saa ihmisessä heräämään tunteita, on se sitten se palkokasvi nenään, naama norsunpimpille tai sitte suu virneeseen niin tavoite on saavutettu!
   
 17. Silmäterä

  Silmäterä 1st gear

 18. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Mitä oon noita linttoja ymmärtänyt, ne on enemmänkin ajoautoja, mitä ehostetaan juuri sillä hetkellä käteen sattuvalla työkalulla tai osalla.

  Toi että kori on nostettu rungolta ja ehostus tehdään kuin museovessalle, ei oikein linttailuun sovi.

  Lintoillahan ajellaan myös vaikkei rahaa olisikaan, aina pitää sen verran tyhjiä pulloja olla retkeltä jäänyt että tankin saa täyteen.
   
 19. Silmäterä

  Silmäterä 1st gear

  No jos runko on sen verran heikossa hapessa Savon poikien jäljiltä et hädin tuskin kasassa pysyy niin pakko laittaa kuntoon... Runko ja alusta on muutenkin hyvä olla mun mielestä kunnossa ni saapi sitte ajella rauhassa hyvillä mielin...
   
 20. Silmäterä

  Silmäterä 1st gear

  Toki sää voit laittaa vaikka rautalangasta ja kaljatölkeillä rungos kuntoo, eipä tuo minulta oo pois
   

Kerro tästä muillekin!