Simpauttaja meetinki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ismoskosmos, 5.2.2006.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    8) NYT KOKKOONTUU VARJOHALLITUS :lol:

    Elikkäs näin!Viime syksynä tuli vähän suunniteltua tollasesta tapaamisesta...Eli kaikki simpauttaja elokuvan...ja toki myös kirjan ystävät!Olis ens kesänä tarkoitus järjestää meetinki tuolla lieksan liepeillä.Hommaan kuuluisi ajella letkassa sen kylän teillä,jossa elokuva on kuvattu ja laskeutua illanviettoon leirintäalueelle..tai ennemminkin johonkin heinä pellolle.Siellä ois mm.simpauttaja elokuvaan liittyviä tehtäviä palkintoineen+yleistä juopottelua,makkaran paistoa ja muuta mukavaa vapaata hoopostelua...

    Päivämääriä ei oo lyöty lukkoon ja toiveita sen ja ohjelman suhteen otetaan vastaan!Pitänee pujotella noiden lukuisten kesän tapahtumien sekamelskassa...Tuolla iisalmen pharaos tallilla oli jotakin alustavaa keskustelua siitä ja innokkaita tuntuis löytyvän!! :D

    Niin ja tämä on sallittu muillekin kuin autoharrastajille!!!Eli shamppanjan värisellä corollalla pääsee paikalle! :rotfl: ...Mutta kaiken maalaiset harrastepelit ovat erityisen tervetulleita!! :pinup:

    Kuulostellaan...
     
  2. Janski59

    Janski59 Gearhead

    No kerpele, meillähän on Antin kanssa just sen värinen korolla! Täytyy varmaan sitten tulla :rotfl:
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Enpähän muistanukkaan!'59 parkkiwootit ja malipu pitsit jätetään talliin ja tojotalla tapahtummaan!! :rotfl: Niin ja kannattaa kahtoo elokuva monesti ennen meetikiä! :lol:
     
  4. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Täälläkin on kiinnostusta jos saa vain päivät täsmäämään. :D
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Tässä vaiheessa päivät saahaan täsmäämään toiveiden mukaan!?Sellanen päivä kuin 29 heinäkuuta olis siinä mielessä hyvä koska se muistaakseni on simpauttaja elokuvan ensi-ilta päivä..Ja sillon on muistaakseni ollu aina muutakin simpauttajaan liittyvää happeninkia tuolla karjalassa...Mut se ei oo mikään ainoa vaihtoehto!! :D

    Voi olla,että oon väärässä tuon päivän suhteen...eli sama kai se on millo ne pijetään. 8)
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    No hittolainen kun on heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kaanaassa jokkiksen kardaanikunkkukisa ja sinne meinasin mennä.
    Tuleeko miitinkistä vuosittainen perinne?
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Päivää voi siirtää,huomasin just,että simpauttajan 30v juhlat on ollu kuvauspaikalla viime kesänä...Joten ei sillä nyt oo enään merkitystä.. sovitaan viikonlopusta vaikka myöhemmin äänestyksellä!Varmaan perinne tulee,jos osaanottajia tulee edes sen verran mitä ovat luvanneet!
     
  8. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Toi heinäkuun viimeinen viikonloppu on Cape 8)
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hojo hojo!
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No sehän voidaan järjestää vaikka elokuulle...Meillä täällä kajjjaanissakin on vähän sesonkiaikaa tuo heinäkuu...Tai voihan ne kesäkuun alkupuoliskollakin pitää? :)

    -On se ku juhannusuattonahi pittää...On on on ...on ja on! :lol:
     
  11. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ajaako siellä ens kesänä juopposakki Opel Rekordilla? Pitäskö tulla ite konjakkipieruisäntänä pystylyhty mersulla taksi kyltti katolla?
    Vai tulenko puunaisten kanssa Ottona? :)

    Ihan hyvä teema, mutta ei taida tuo H Turusen proosa kovinkaan cruising henkistä olla, ainakaan kirjailija itse :D
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D No esiintyhän siellä kirjassa pontiac...jonka elokuvassa korvasi sitten dartti.Ei ehkä kruising elokuva,eikä suoranaisesti harrastukseen liity,mutta sellanen ois suunnitelmissa! 8) ...Sellanen suomalaisköriläiden tursastus juhla!!Se elokuva nyt on vaan niin tärkeä mulle ollu aina pikkupojasta asti...Ja onhan se Turunen isänmaallinen ukko ja kunnon vanhanajan mätästurpa! :rotfl: ...Ooppeli tulee esiintymään ehkä maalattuna tapahtuma flyerissä tai jotakin!
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei aja, vaan tuupataan Warrea käyntiin. Tuuppaa tuuppaa!
     
  14. KALE

    KALE Gearhead

    Vai tämmööstä on poijjat suunnitellu :D
    Mulla on ollut tarkoitus järjestää kans tapahtuma tänne kylille
    mitään päivämääriä ei ole vielä suunniteltu eikä lukkoon lyöty.
    Yks paikallinen buari olis lähössä mukaan järjestelyihin , eli tarjoais
    tilan käyttöön ja hommais jonkun esiintyjä poppoon.
    Tässähän olis hyvä tilaisuus laittaa tapahtumat yhteen, josko sais
    poppoota tulemaan enempi.
    Kirjoitellanpa täällä lisää , ja kuunnellaan ehdotuksia josko saatais
    kunnon Jenkki tapahtuma tähänkin taka , perä , kylään.
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: 8) Tuohan on hyvä idea!Pittää tässä sumplia tarkemmin,kunhan saa noita muita tapahtumia tietoon ja muut kiireet pois alta...
     
  16. HV

    HV Gearhead

    Joensuusta vois tehdä yhteislähdön Lieksaan. Kuhan tietää ajankohtaa tarkemmin niin vois ruveta suunnittelemaan. On aikaa kun on tullut viimeksi käytyä "rytkyymässä" Lieksassa, tulispahan lähettyä kun ois vähä tapahtumaa. Sais maileja vähä matkamittariin samalla, aina kaipaa välillä vähä matka-ajoakin, ainakin näin talvella. Ja kaiken lisäksi Lieksassa on hyviä soittoruokaloita! Kesää odotellessa!

    MAMBO
     
  17. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Onko Lieksassa vielä se ravintola jossa on ne Simpauttajan kuuluisat raput joitten alapäässä se antaa ne avaimet sille portsarille.

    Olin tuossa -90 luvun alussa töissä Lieksassa ja asuinkin jopa puol vuotta siellä. Silloin tuli vierailtua kyseisessä kuppilassa pelaamassa biljardia.


    :D
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Alkuperäinen idea alkaa paisumaan...No sehän on vaan hyvä asia!Voihan sitä ravintelista juosta heinäpellolle paskanluontiin,jos haluaa luonnon rauhassa olla... :rotfl:
     
  19. Tyty

    Tyty 1st gear

    Mä kyllä kallistun tonne kesäkuun alkupuolelle, taikka sitten reilusti tonne elokuun puolelle.... Tuo heinäkuu on tosiaan aika täyteen buukattu noita tapahtumia... Ja jos tarttee täällä lieksan päässä jotain järjestely apuja, ni mää voin yrittää jelppiä. Oishan tuo kiva jos tännekin jotai sais järkättyä. 8)
     
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo tattista vaan!! 8)Tarttee varmaan jonkunlaista ''kartanlukija'' apua ym!Se vois olla tuo kesäkuun alku hyvä vaihtoehto!Elokuussa on minulla ainakin kiireistä,ku on täällä kajjaanissa tapahtuman tynkää...ja kouvolaanki pitäs ehtiä...
     

Kerro tästä muillekin!