SimpleSolution Virkistyspäivä oli Alastarolla 21.9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 21.9.2008.

  1. Vonsaku

    Vonsaku 1st gear

    Laitan parin päivän sisään joitain videoita, 3 kameraa käsiteltävänä niin menee hetko duunaillessa...
    Varmaankin kiihytyksestä ja radasta erikseen ja musiikit voi jättää narikkaan.
     
  2. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Olisko mahdollista saada ennen kautta testimahdollisuutta, jotta tietäisi, mitä ollaan talven aikana saatu aikaan?

    T. PROstreet Delta 88 & team
     
  3. homeboy

    homeboy 3rd gear

    mä oon kaikessa mukana!!
    Eli matsoni laita varausta kehiin vaan :)

    Kuhan sen vaan tarpeeksi ajoissa tietää niin sitten voi suunitella töistä vapaata ym.
    Jos tosiaan on kisaviikonlopun jälkeen tarkoitus mennä ajamaan niin sinne kannattaa jäädä yöksi ni ei tarvii aamulla lähtee ajamaan Alastaroon ja voi edellisenä päivänä kattoa miten kuuluis mennä siellä radalla ;) heh
     
  4. Vonsaku

    Vonsaku 1st gear

  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tolla Letukan P-Uulla katevasti vois hoitaa ton radan kumittamisen :rotfl:
     
  6. Hesio

    Hesio 1st gear

    Milläs tekniikalla tämä möyrysi? Entä kuka tunnustaa omakseen? Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia omistajan kanssa.
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei kait toi mikään vastaisku ollut mihinkään suuntaan, vaan ihan itsenäinen tapahtuma. Siellä oli palo- ja pelastuskalustot paikalla, kalustot katsastettiin jne, et ei se niin kauheen "epävirallinenkaan" ollut. Ainoo, et oli pelkkää ajelua eikä mitään kisaa.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Harmi vaan että toi tapahtuma meni niin sisäpiirijuttuna ettei esim. täällä meilläpäin kukaan ollut kuullu siitä mitään ennenkuin jälkikäteen.
    Omalta osalta tolla ei ollu väliä kun ajot oli tältä kaudelta jo ajettu mut esim. kaveri olis ollu varmasti kovin kiinnostunut kun sen 408 bloweri-auto valmistu vasta tossa syksyn kynnyksellä niin kaikki jutut Kiikalaa myöten oli jo ohi ja eka kokeilut paketin toimimisesta sillä jää nyt oottamaan talven yli ens kesään :-?
    No, toimii se ainakin kadulla, tossa foto viime viikonlopun Porvoon cruisingeista missä se kävi nyt takas kadulle kilvitettynä ihan ajamalla 8)
    http://kuvablogi.com/nayta/1498122/
     
  10. DS 333

    DS 333 1st gear

    l

    Joo sama juttu. Tai kuulin siitä tapahtumaa edeltävänä ehtoona. No auto oli jo palasina ja kuski nauttinut "hieman" pirtelöä niin olis jääny ajamatta vaikka kutsu olis tullu. Eikä sitä kait olis tollasiin ylimääräisiin testipäiviin edes varaa.
     
  11. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No olihan tossa lähempänäkin mahdollisuus eli 27.9 lappeenrannassa. Siellä tosin huono pito ja vain varttimailin aika, ei loppunopeutta. Meni sitten taas vaihteeksi veivi poikki yms muuta sälää ja lohkoon ylimääräinen huohotusreikä .
     
  12. Koitetaan järjestää testi mahdollisuus keväällä ennen virallisia kilpailupäiviä. Olisi tarkoitus pähkäillä millä kulut saisi kuriin. Itse en pidä 65€ hintaa pahana, itse olin varautunut 100,- kuluihin järjestäjien kohdalla jotta saataisiin muiden kulut pidettyä kurissa.

    Nyt täytyy kuitenkin muistaa että radan kunto on huonoimmillaan ennen kauden avausta. Sen takia tarvitsee tosiaankin istua alas ja jutella hiukan asiasta radan tuntevien ihmisten kanssa jotta saataisiin hiukan järkeä tähän hommaan.

    Joakim Mattsson
     
  13. homeboy

    homeboy 3rd gear

    jouni missä viteot viipyy :) heh
     
  14. jknR

    jknR Gearhead

    Tässä on kuva konehuoneesta, niin selviää ainakin tuo tekniikkapuoli.

    [​IMG]
     
  15. 383

    383 Gearhead

    joko yskivään dusteriin on vika löytynyt :oops: :oops: :oops: :oops:
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    On on; sillä oli imusarjan tiiviste kurkussa, vähempikin panee yskittämään. Tiiviste vi...ssiin pois ihan kokonaan ja mössöä tilalle, ja taas toimii.
     
  17. 26.7.2009 klo 10.00-20.00 on ratavarattu ainakin. Koitetaan järjestää kauden alkuun vielä toinen mutta tiukkaa tekee. Näillä näkymin ei onnistu ainakaan kauden ensimmäisiä kisoja mutta sen jälkeen mahdollisesti.

    Viikonlopuille ei ole oikein aikoja alkupuolella ja viikolle ei taas saa oikein tekijöitä :odroll:

    Lisää tietoa tulee jahka saa selville. Mutta laittakaapa kaikki kenelle kävisi viikolla järjestetty tapahtuma Mailia tai soittakaa. Jos automäärät saadaan riittäviksi niin voi ottaa ajan, lisäksi täytyy vielä sopia FHRA:n kanssa asia :)

    Joakim.Mattsson@hotmail.com
    Myöskin kilpakuskit voivat lähettää.

    Joakim Mattsson
    050-577 0316
    Joakim.Mattsson@hotmail.com
    Myöskin kilpakuskit voivat lähettää
     
  18. Fastback

    Fastback Gearhead

    tää menee offtopicin puolelle, mutta ei se yskinyt, se "zuppaili", rararararara ZUP rarararara ZUP rarararara ZUP, harmi kun ei toiminut. Lahjakkaasti esitetty eikö??? :poff:
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ehkä paras kuvaus mistään, ikinä.
     
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    On kyl tosi hienosti esitetty :rotfl:

    Yep , niinkuin Vipottaja kirjootti niin ahtimen ja imusarjan välinen tiiviste lähti molemmistä päädyistä tutkimaan alastaroa lähemmin eli kyl se ilmaa sai mut vääristä paikoista... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!