Sori, Mitä tarkalleen tarkoittaa lintta?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bathory, 1.8.2006.

 1. bathory

  bathory 3rd gear

  Mitä tarkalleen tarkoittaa lintta????
  saapistää kyllä lukkoon ku vastaus on tullu:)
   
 2. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Voisiko lintan määritelmä olla

  "Amerikkalainen ajoneuvo jonka ulkoasu ja sisustus ovat tarkoituksellisesti vastoin yleiskäsityksellistä imagoa amerikkalaisen auton loistokkuudesta ryyditettynä mattavärein, madalluksin, viimeistelemättömin korimuutoksin sekä alatyylisine yksityiskohtineen, aiheuttaen pahennusta useimmissa tielläliikkujissa, jonka käyttökohde on usein yhteydessä myös väkijuomien nauttimiseen matkustajien osalta" :rotfl:

  Tässä muutama (jonkinlainen) esimerkki:
  http://www.amccf.com/tapahtumat/forssa0 ... intta2.jpg
  http://www.saunalahti.fi/squire64/usclassic1/lintta.jpg
  http://www.jakulepi.com/GM_Summermeet_2006/IMG_0286.JPG
   
 3. WBBC

  WBBC Gearhead

  Olisipa hauska seurata vierestä kun tuo Impala viedään katsastukseen Herttoniemen asemalle, ja katsastumieheksi osuu eräs surullisenkuuluisa nuori vaaleatukkainen insinööri :rotfl:
   
 4. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Main Street Cruisersin sivuiltahan löytyy aika kattavasti tietoa lintoista eli http://www.paalupaikka.com/ ja sieltä sit vaikkapa linkki Linttaniksit kertoo kattavasti kuinka lintta tehdään ja miten sellasta huolletaan oikeaoppisesti :rotfl:
   
 5. apukuski

  apukuski Gearhead

   
 6. stefanoff2

  stefanoff2 1st gear

  Mutta saako lintta olla suorapeltinen, ja ei madallettu?!? :odroll:
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ja tässä täytyy muistaa sit semmonen asia jota muunmuassa pöpi... eiku siis mopilistit ei useinkaan tajua mut jonka monet harrastajat kyllä tietää eli lintta ja lauluauto ei välttämättä oo ollenkaan sama asia :soosoo: Toki noinkin voi olla mutta kuitenkin noiden kahden ansiokkaasti autokulttuuria edustavien lajikkeiden joukossa esiintyy myös sekä täysin puhtaita lajinsa edustajia että sen lisäks sit kaikenlaisia variaatioita joissa on piirteitä molemmista noista valioluokista :wink:
   
 8. bathory

  bathory 3rd gear

  Mun mielestä toi on suhtkoht hieno. Toisin ku toi eräs ruosteinen yksilö.
   
 9. bathory

  bathory 3rd gear

  Mun mielestä toi on suhtkoht hieno. Toisin ku toi eräs ruosteinen yksilö.

  ja kerotkaapas sit vielä, että mitä tarkoitaa "lauluauto"?
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :eek: No jopas. Ei kai se nyt niin justiinsa oo noiden määritelmien kanssa? Mikähän tämä minunkin rottelo sitten on...Lintta, lauluauto vaiko mild käyttökustom.... :-? :rotfl:

  http://kuvablogi.com/nayta/prev/img71224.jpg

  Asiasta kolmanteen...Tuli tosta kysyjän nimimerkistä mieleen, että laitetaas bathoryn hammerheart soimaan. 8)
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Lyhyt ja epävirallinen määritelmä lauluautosta vois olla vaikka niin että se on (mielellään iso ja amerikkalainen) auto jolla kierrellään tapahtumissa, cruisingeissa tai muuten vaan iloisella ja mahdollisimman isolla kaveriporukalla niin että vaan kuskilla on dopingrajoitukset päällä 8)
  Tossa malliks oma sellanen, ens viime kesältä jolloin se oli lintan/lauluauton rajamailla:
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/tam25.jpg
  Ja sit tänä kesänä jolloin sama laite on viime talven remonttien jälkeen nyt sit enempikin aika puhtaasti lauluauto:
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/oildr ... roj111.jpg
  Ja tossa vielä lauluautojen aatelia eli kaverin fury limo:
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/tre06_2.jpg :wink:
   
 12. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Komia farkku tollanen Bel Air..
   
 13. Jza

  Jza Gearhead

  Magee peli! Ite maalasitkin sen?

  Kattelin muuten tuota sun kuvasarjaa läpi viime talvelta ja tiedäks että sulla on kohta pikkari muuttunut ProModiksi tuota vauhtia :rotfl:
   
 14. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Pro Modiksi :eek: Onhan siinä vielä Outlaw-vaihe ens välissä ja kunhan nyt ens saatas se vihdoin ees kerran Street D:näkin radalle :rotfl:
  Mut lupaavastihan toi on lähdössä lapasesta vaikka aina vähän väliä miettii että onkohan tossa mitään järkeä ja tekee päätöksen että nyt ei enää paljon sitä rakennella lisää niin johan sitä taas kuulee jostain hyviä vinkkejä että nyt se alkaa olla hyvä mut jos sen haluais laittaa kunnolla kulkemaan niin kannattais vielä . . . No, laihdutuskuurille sen vois yrittää laittaa ens talvena ja tietty jos keksis jostain rahaa niin vielä isompi lohko noille muille palikoille olis tosi kova juttu ja. . . :p
  Toi lauluauto elikkäs Bel Air alias Oildropperkin joutuu sit ton takia melkein tyytymään jäännöspaloihin eli sitä laitellaan mitä pikupin kanssa touhuamisesta jää varaa ja ite omalla tallilla olevassa maalauskopperossa se tosiaan on nyt mm. maalattu, perheen nuorempi harrastaja elikkäs mun poika vetäs sen keväällä yhtenä yönä väriin eli niinkuin usein niin tallisessiot tahtoo venyä ja tosiaan aamuyöstä toi on maalattu ja aamulla kaheksaks se meni sit taas töihin. Tän hullun harrastuksen jatkuvuuskin on siis taattu kun meillä touhutaan jo kahdessa polvessa, tai voishan sen ajatella niinkin että ei tää hulluus lopu ikinä kun vaikka ite alkais jo ottamaan iisimmin niin seuraava sukupolvi lyö hommiin vaan lisää löylyä :rotfl:
  Mut siis nykysellään Oildropper on tehty nimenomaan laulu- ja reissukäyttöön ja eiköhän se nykykunnossaan ja kuosissaan oo siihen ihan ok, tosin mm. ilmajousia siihen haaveillaan vielä laitettavaks ja semmottista pientä :wink:
   
 15. Ruumis

  Ruumis 3rd gear  Minun suosikki farkku just tää öljyntiputtaja 8)
   
 16. bathory

  bathory 3rd gear

  Asiasta kolmanteen...Tuli tosta kysyjän nimimerkistä mieleen, että laitetaas bathoryn hammerheart soimaan. 8)[/quote]

  Juu se on kova. Oman nimimerkin otin Venomin countess bathory biisistä. Joka taasen kertoo kreivitär elisabeth bathorystä. joka ttasen tappoi tytteleitä ja kylpi niiden veressä.(olisi ostanut mieluummin dodge monacon niin olis ollu coolimpaa ku veressä kylpeminen)
   
 17. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Lauluauto on vaikka täkäläinen Buick 2d ht ´60. Näyttelyvoittaja ja V8:n keskiaukeamalle kelvannut. Tai meikän ´94 Caprice kauppakassi, kiihdytysauto, harrasteauto, festariteltta jne. Ryhmä kyytiin ja menoksi.
  Bluesmobile. Ehtoopuolelle ehtinyt rassi, tehtaan kuosissa, mutta kilometrit näkyvät kaikkialla.
  Lintta. Telalla korjattu maalipinta, muutama puskuristartti ja tapahtumista ostetut kantaaottavat tarrat erottuvat massasta.
  Sikalintta. Ryhmän painosta notkahtanut katto, tuoreen ajokortin omaavien juoppokuskien aiheuttamat kylkikosketukset. Omistajan persaukisuus plus täydellinen välinpitämättömyys autoa kohtaan yhdistettynä kahteen edellä mainittuun luokkaan aiheuttaa korollajormassa epilepsiaa, hengenahdistusta sekä sydänkohtauksia, naisihmisillä myös alapään kuivuutta ja paniikkikohtauksia.
  Jotta vielä sekoitetaan pakkaa, niin rähjärodit ja käyttökustomit muistuttavat pitkälti edellä mainittuja, mutta näistäpä käytetäänkin termiä dare to be different, old school, nostalgia, 50´s, maulla tehty, harkintaa käytetty, alan ammattilainen jne. Nii että ota näistä sitten selvää.
   
 18. Jeep-Ukko

  Jeep-Ukko 3rd gear

  Sitten kun pakkaa sekoittaa ja sekan tungetaan LEPPÄJEEPPI.
  Eli jotain lintan ja lauluauton tienoilta, josta on ihan uhalla potkittu tai hakattu leppäkepillä kyljet kurttuun.

  Tai jotain sinne päin.
   
 19. Bandicoot

  Bandicoot 3rd gear

  kovista ja maailman mistä esittävä auton tapaisella liikkuva porukka jotka on rectumit esillä tapahtuma kuin tapahtuma vuoden ajasta riippumatta,kulkuneuvo voi olla mikä tahansa kunhan se on riittävän pieni jotta peräkontissa joutuu matkustamaan pakoputket näkyen musiikkina Jari Sillanpää ehkä enempi ruotsalaisten makuun oleva harraste suuntaus.
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Joo, Tötterön buikkihan on tän seudun lauluautojen "äiti" ja jo eläessään (ja monien hämmästykseks yhä eläessään) legenda 8)
  Tossapa kyseinen komistus:
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/forssa2005_buick1.jpg
  Ja vielä buikilla cruisailusta "taidekuva" jota katellessa voi melkein kuulla rokettirollin soivan ja pullojen kilisevän sikaosastossa :wink: :
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/forssa2005_buick2.jpg
  Auto on tosiaan voittanut pystejä ja ollut keskiaukeamilla yms. mut välillä sitäkin on lauluelämä koitellut ja ennen uusinta fixaustaanhan se ehti jo välillä voittaa Kouvolan Swapissa rokkiluokan ykköspystinkin päihittäen siinä kisassa monen monta linttaa :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!