Sorvaus ym. metallialan palveluita.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja repecab, 8.6.2009.

  1. repecab

    repecab 1st gear

    Yllättäen edesmenneen Itävainion Reijon sorvaamossa olisi mahdollisuus pätevälle sorvarille jatkaa toimintaa , töistä ei ainakaan pitäis olla pulaa jos ammattitaitoa löytyy. UUSI SORVARI LÖYTYNYT.
     
  2. jorke

    jorke Gearhead

    Eilen ja tänään kävin Reijoa ettimässä ja oli ovet kiinni eikä punaista Escortia pihassa. Aattelin et oisko silläkin paperiteollisuuden investointien hiljenemisen takia hommat vähentynyt....

    Kaveri sit valas tällä tiedolla.
    Veti ainakin tämän miehen hiljaseks uutinen. Reijo oli symppis ihminen ja aina mielellään teki meidän harrastushommia. Ja todellakin harrastehintaan.

    No kaikki lähtee aikanaan mutta taas yksi hyvä hemmo ihan liian aikaisin... :cry: :cry:
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Näin juuri ...

    Muistan vielä sekin, kuin elisen päivän, heitettiin keikka ja saatiin romua, no repeltä kysyyn notta mistä tällääsen perk, omituisen laakerin löytää, "kysy reijolta" oli vastaus.

    Sinne vaan paikalle ja "oliko sulla tämmöstä", "odota" ja äijä painuu jonnekkin hyllylle, "joo tossa", maksu oli aina sopiva.

    Jonnekkin värkkiin, oliko jonkin vetarit tai jotain yhtä järkevää, "saatko poikki ja siistittyä, mie merkkasin ... " ja sitä rataa kauhia selitys. " joo jätä tohon", "koska sen sais", "no katotaan" ja parin päivän päästä paikalle, "joko sie kerkisit", "joo tossa, mutta sie olet merkinnyt väärin nyt se on oikein" ja kas kumma aina sopi, eikä ole yksi kerta kun ollaan teettetty työperäistä tai omia romun muokkausta, vaikka oma mitoitus on ollut vitullaan, on tullut aina oikeilla mitoilla takas. Reijolla oli repen kanssa jokin oikeiden mittojen kirjasto jossain ....

    Sääli, liian moni kylän vanhan kunnon koulukunnan sorvari ja persoona, on viime vuosina lopettannu tai siirtynny parempien sorvien valtakuntaan.
     
  4. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Osanotot vaan täältäkin.
    Muutaman kerran jotain pikku hommaa käynny käyttää sorvis,ja hyvin järjesty viimesinkin vaikka silloin oli lauantai ilta.
    Oli todella mukavan tuntunen ihminen, otti aina johonkin väliin, ja seuraavana päivänä sai hakee pois.
    Menee hommat kohta arpomiseks, kun tälläset ammattilaiset lähtee pysyväis vapaille, eikä seuraajia liikaa ole tyrkyl.
    Koskee muitakin ammatteja yhtälailla. :(
     
  5. SRV

    SRV 1st gear

    No voi perkele!! :(
    Hyvä/mukava tyyppi ol...
     
  6. Uoti

    Uoti 2nd gear

    No eikun metallimies Saku vaan mun vaimon juttusille pankkiin ja ostamaan sorvaamoa, saadaan osia halvalla jatkossakin!

    Tulee Itävainiosta mieleen hauska juttu kun ralliautoon jotain sorvautin, niin työasu (puku ja skraka) päällä oli ihan turha käydä hommia tarjoamassa, mutta siviilit päällä onnistu aina nopeasti! :rotfl:
    Kepeät mullat ammattimiehelle!
     
  7. repecab

    repecab 1st gear

    Uusi sorvari on löytynyt ja sorvauspalveluita on taas tarjolla. IRON MADE T.mi PYTÄRÄNKATU 4 KOUVOLA :eek: :D
     
  8. darpen

    darpen Gearhead

    Kattelin tuolta-> http://www.taloussanomat.fi/yritykset/u ... 06568/?n=2 , että olis Paljakka Harri vastuuhenkilönä. Onkohan sama mies joka on ollu Metallisorvaamo M. Hakalan hommissa?
    Firman nimi antais kyllä vahvasti viitteitä miehestä..
     
  9. SRV

    SRV 1st gear

    Täytyy käydä jokupäivä koeponnistaas onko kuinka harrastajaystävälliset hinnat.. :D
     
  10. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ex-työkaveri tossa vasta soitteli, että oli saanut Hakalalta kenkää monen muun kanssa. Ei muuta kuin onnea uudelle yrittäjälle!
     
  11. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Ai kenkää...?harvinaista tänä päivänä.... :eek:
     
  12. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Niinpä. Kaikki menee päin vittua, paitsi kyrpä. Sitten ihmetellään, mistä saatais lisää veronmaksajia. Mutta Ne Luumäet-rytmiorkesterin sanoin: Ilo irti koskiksesta, aamupala roskiksesta, naapureilta pöllin päivän lehden...
     
  13. darpen

    darpen Gearhead

    Harri oli kyllä yks asiallisimmista työntekijöistä hakalalla, itte olin 3,5 vuotta siellä sen kanssa.
    Tietyst yrittäjyys voi aluks kiristää pinnaa kun on palkollisena ollu pitkään, mutta eiköhän toi hyvin pärjää.
    Onnea ja menestystä!
     
  14. Pepekyy

    Pepekyy 1st gear

    Vai on Mattikin laittannu ukkoja pihalle :eek: Harmillista. Noissa konepajoissa tulee jonnin verran kierreltyä, ni aika taantumassa toi metalliteollisuus tällä hetkellä valitettavasti on. Nekin vähät hommat tuntuu luisuvan halvempiin maihin.
     
  15. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Eilen kävin kysymässä osia omaan "mopoon", kävi iltapäivällä tässä naapurissa kattomassa ja mittaamassa osat... Tänään kävi sovittamassa ja ennen neljää saa hakea vimosetkin osat pois! Hinta harrastajalle varmasti sopiva ja aikataulu ei kai juuri vois nopeampi olla... Tietysti tarkoitaa että hommia ei ihan kauheasti tällähetkellä ole, eli viekäähän kaikki Harrille hommia niin pysyy sorvi pyörimässä jatkossakin!
     
  16. SRV

    SRV 1st gear

    Hyvin on toiminnu toimitusajat ja hinnasto!!
    Ainut paikka Kouvolassa missä allekirjottanut sorvauttaa romut jatkossakin...
    :wink:
     

Kerro tästä muillekin!