1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Spec Clutch Stage ?

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Procharged Vette, 13.10.2018.

 1. Procharged Vette

  Procharged Vette 1st gear

  Tarkoitus on ensi kesänä testata Spec kytkin, mutta valinnan vaikeus tuli siinä että mikä Stage.
  Tähän mennessä koetut ovat Vakio, Centerforce, McLeod ja Clutchmasters. Parhaiten noista piti Centerforce, yli 10 tkm, muut ei yhtään metriä. Vai onko ainoa järkevä tuplalevy.

  Spec stage 3+ lupaa 1145 Nm ja stage 5 luvataan 1366 Nm, nämä on yksilevyisiä.

  Sen tiedän tällä hetkellä että Spec asetelma on heidän oma valmiste kun taas noissa muissa on kaikissa sama Valeo, Centerissä lisäksi ne painot.
   
 2. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Oikeastaan miksi olet viitsinyt testata noin montaa yksilevyistä? Itse en ole havainnut mitään haittaa tuplalevyisestä kytkimestä.
   
 3. Procharged Vette

  Procharged Vette 1st gear

  Jonkinlainen tekosyy on se että tuplalevyssä joutuisin vaihtamaan kaiken muunkin, eli työsylinteri roskiin ja uusi kytkinkopan sisälle, sitten vauhtipyörä myös vaihtoon ja tasapainotettavaksi vaikka mulla on jo alumiininen Fidanza, ja sitten vielä asetelman suuntakin vaihtuu vedettävästä työnnettäväksi.
   
 4. Catiska

  Catiska 3rd gear

  No tota tuokin. Mutta olisi kuitenkin halvempi, vähemmän työläs ja toimivampi ratkaisu kuin jatkuvasti kiroilla ongelmien kanssa ja purkaa autoa vaihtaakseen seuraavaa kytkintä.
   
 5. Procharged Vette

  Procharged Vette 1st gear

  Kyllä moni asia olisi ollut edullisin niin että olisi heti alussa ostanut sen kalleimman. Esim. pakosarjat/ putkistoon mennyt yli 4000 e kun viides versio menossa. Kun etsii oikotietä halvemmalla, se tulee kaikkein kalleimmaksi.

  Mistä muuten se johtuu että Dealerin hinnat ovat alemmat kuin valmistajan ?
   
 6. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Valmistaja ei halua kilpailla hinnoillaan jälleenmyyjien kanssa. Näinhän sen yleensä menee, muuten menettää jälleenmyyntiketjunsa...
   

Kerro tästä muillekin!